Home Amusement Anne Hathaway zegt dat het ‘een geluksvogel’ is dat haar Barbie-film niet is gemaakt – Deadline

Anne Hathaway zegt dat het ‘een geluksvogel’ is dat haar Barbie-film niet is gemaakt – Deadline

0
Anne Hathaway zegt dat het ‘een geluksvogel’ is dat haar Barbie-film niet is gemaakt – Deadline


Lang geleden, in 2017, was Hathaway dat ook overwegen om te spelen Barbie voor Sony Footage, met Alethea Jones in de buurt om te regisseren. De Oscar-winnaar zegt nu achteraf dat het een ‘gelukkig iets’ is dat nooit is gebeurd.

Waarom? De actrice zegt het workforce achter dit jaar te zijn Barbie“een schot in de roos raken.”

Ze vervolgde, verwijzend naar haar undertaking uit 2017: “Stel je nu die versie voor, zoveel energie, zoveel verwachting, zoveel emotie, maar het is niet de juiste versie.”

Hathaway bood haar beoordeling aan op die van Josh Horowitz Gelukkig verdrietig verward podcast.

Ze was even uitbundig in haar lof voor de vrouw die Barbie produceerde en uiteindelijk op het scherm verscheen. Margot Robbie.

“Margot is gewoon subliem, punt uit. Wat ze doet als creatief persoon en producer is zo spannend en inspirerend. En de mythische reuzen waarmee ze omverwierpen (Barbie) die bepaalde verhalen in stand hebben gehouden waardoor er voor zoveel mensen geen kansen zijn ontstaan. Ze renden er dwars doorheen, dansend, sprankelend!

“Internet als bioscoopbezoeker en web als vrouw in Hollywood sinds ik een form was, ben ik enthousiast over de ontwikkeling”, voegde ze eraan toe. “Als ik geloofde dat de versie waaraan ik gehecht was dat had kunnen doen, ja, dan zou ik er misschien anders over denken, maar ik denk echt dat hun (movie) de greatest mogelijke versie was. Het is dus eigenlijk heel gemakkelijk om gewoon blij en blij te zijn (voor hen). Ik ben ook iemand die graag ziet hoe vrouwen het vermoorden. Ik doe het gewoon, ik vind het gewoon leuk. En ook om het zo goed te doen, zo onmiskenbaar dat ze daadwerkelijk nieuwe platen moesten schrijven, kom op! … Ik denk dat het de zaken waarschijnlijk beter zal maken.’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here