Home Sport Al Michaels vervangen door Noah Eagle in de play-offverslaggeving van NBC

Al Michaels vervangen door Noah Eagle in de play-offverslaggeving van NBC

0
Al Michaels vervangen door Noah Eagle in de play-offverslaggeving van NBC


De legendarische omroep Al Michaels noemde zijn eerste NFL-postseason-wedstrijd in 1988, toen hij op de oproep stond voor abc voor Superbowl XXII. Hoewel hij zichzelf al had gevestigd als een van de beste play-by-play-omroepers in alle sporten, was het zijn eerste voorproefje van NFL-playoff-actie sinds hij de leiding overnam. Maandagavondvoetbal voor het seizoen 1986.

Hoewel dat zijn eerste NFL-playoff-wedstrijd was, hebben we nu reden om aan te nemen dat de Jaguars van vorig jaar…Opladers Tilt zou zijn laatste kunnen zijn.

Volgens Andrew Marchand, die verslag doet van sportmedia De New York SubmitMichaels bleef achterwege NBC‘s playoff-selectie voor de komende NFL-play-offs. Bovendien kwam de verhuizing als een verrassing voor Michaels. Als beschreven door Marchand in de Na:

De ruil van Michaels door NBC is al een tijdje in de maak, hoewel Michaels blijkbaar overrompeld was.

Tijdens een interview start november met The SubmitMichaels zei dat hij geloofde dat hij de recreation nog steeds op NBC zou noemen, maar niet wist met wie hij zou samenwerken.

Toen Michaels door The Submit werd geïnformeerd dat het in het ongewisse zat, leek hij zich niet bewust van de mogelijkheid.

‘Het zit in mijn deal,’ zei Michaels. ‘Waar hoor je dat vandaan? Dat is een deel van mijn deal. Hoor jij iets wat ik niet hoor?”

Er is al geruime tijd sprake van spanning tussen Michaels en topbestuurders van NBC, hoewel ze hun finest hebben gedaan om dit voor het publiek verborgen te houden, en Michaels zelfs een emeritustitel hebben gegeven toen hij werd vervangen. Het lukte niet om echt te definiëren wat de rol van emeritus werkelijk betekende, behalve het uitroepen van de play-offwedstrijd.

NBC is gepland om dit seizoen vier playoff-wedstrijden uit te zenden, waarvan er één exclusief is voor Pauw, de streamingdienst van het netwerk. Hun belangrijkste aankondigingsteam, Mike Tirico en Cris Collinsworth, kwam uit Zondagavondvoetbal, zal er drie behandelen. In het openingsweekend van de play-offs heeft het netwerk echter twee wedstrijden, en in plaats van Michaels te hebben opgeroepen voor een van die wedstrijden, NBC wendt zich tot zijn beste universiteitspaar. Noah Eagle en Todd Blackledge zullen, samen met nevenverslaggever Kathryn Tappen, aanwezig zijn.

Michaels zal, samen met Kirk Herbstreit, nog steeds deelnemen aan de finale drie Donderdagavondvoetbal wedstrijden van het seizoen Amazon Prime.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here