Home Voeding Caramel Pinda Pretzel Bites | De voedingsdeskundige beoordelingen

Caramel Pinda Pretzel Bites | De voedingsdeskundige beoordelingen

0
Caramel Pinda Pretzel Bites |  De voedingsdeskundige beoordelingen


Deze Caramel Peanut Pretzel Bites zijn huisgemaakt. Neem 5 repen die tremendous eenvoudig te maken zijn en een van de beste lekkernijen zijn!

Karamel Pinda Pretzel Bites

Take 5 candybars zijn altijd mijn favoriete chocoladetraktatie geweest! Deze Caramel Peanut Pretzel Bites smaken web als een Take 5-reep en zijn zo gemakkelijk te maken. Ze zijn een geweldig cadeau voor de feestdagen of kunnen worden geserveerd op een feestje. Ze zijn knapperig, zout en zoet in één en verdwijnen binnen no-time.

**Blijf lezen voor 2 $ 75 Peanut Reward Basket-weggeefacties!

Zelfgemaakt Neem 5 repen

Ik ben altijd een grote fan geweest van Take 5 repen. De combinatie van karamel, krakeling, pindakaas en pinda is gewoon te lekker! Ik hou van die zoute zoete smaak. Ik hou veel meer van pure chocolade dan van melkchocolade, zoals ze meestal worden geleverd, dus besloot ik mijn eigen versie van deze repen te maken. Ik hou minder van chocolade, dus in plaats van de pretzels te dippen, sprenkelde ik er gewoon de chocolade over. Als je deze maakt, doe dan wat voor jou werkt!

Chocolade Pinda Karamel Pretzel Bites

Karamel Pinda Pretzel Bites Ingrediënten

Neem 5 repen

Hoe maak je karamel-pinda-krakelingbeten?

Deze Caramel Peanut Pretzel Bites zijn zo gemakkelijk te maken! Leg de wafelpretzels gewoon op een bakplaat en bedek ze met karamelsnoepjes. Zet de pan een paar minuten in de oven om de karamel te laten smelten. Garneer vervolgens met pinda’s, pindakaas en pure chocolade. Bestrooi eventueel met zeezout.

Hoe bewaart u Caramel Peanut Pretzel Bites?

Deze zelfgemaakte Take 5 Caramel Peanut Pretzel Bites kunnen ongeveer 4 dagen op het aanrecht worden bewaard, of als je ze langer wilt bewaren, bewaar ze dan in de koelkast of vriezer. Ik zou ze echter niet rechtstreeks uit de koelkast of vriezer eten omdat de karamel arduous wordt. Geniet op kamertemperatuur voor de beste textuur.

Pinda Karamel Pretzels

Pinda Voeding

Mijn familie gebruikt graag pinda’s en pindakaas voor ontbijt, snacks en maaltijden. Serieus, ik denk niet dat we ooit een dag zonder een soort pindaproduct zullen eten. Pinda’s bevatten 7 gram eiwit per ounce en 161 calorieën, samen met vezels, vitamines en mineralen. Ik vind het geweldig dat, ook al zijn deze Caramel Peanut Pretzel Bites een vakantietraktatie, ze eiwitten uit de pinda’s en pindakaas bevatten, waardoor ze niet al te toegeeflijk zijn. Pinda’s en pindakaas zijn ook geweldige donatieartikelen voor een voedselbank als u deze feestdagen een bijdrage kunt leveren.

Opbrengst: serveert 6-8

Karamel Pinda Pretzel Bites

Deze Caramel Peanut Pretzel Bites zijn huisgemaakt. Neem 5 repen die tremendous eenvoudig te maken zijn en een van de beste lekkernijen zijn!

Bereidingstijd: 15 minuten Kooktijd: 3 minuten Totale tijd: 20 minuten

INSTRUCTIES

1. Verwarm de oven voor op 350 graden. Op een grote bladpan, leg de pretzels neer met de zoutkant naar boven. Leg de karamelhelften erop en bak 3 minuten in de oven, of tot de karamel zacht is.
2. In een magnetronbestendige kom, voeg de chocolade en kokosolie toe. Smelt gedurende 30 seconden per keer en roer elke minuut goed totdat alle chocolade is gesmolten.

3. Druk de pinda’s in de karamelpretzels. Bestrijk met een klein schepje pindakaas en besprenkel met chocolade. Als je van meer chocolade houdt, kun je ze volledig omhullen met chocolade. Bestrooi eventueel met zeezout.

Blijf op de hoogte van updates van The Nutritionist Critiques op Fb, Twitteren, Pinterest. Instagram En e-mails rechtstreeks in uw inbox.

Meer dessertideeën

Pinda Karamel Pretzel Bites

Weggeven

De weggeefactie is voor een Peanut Lovers-mand (ter waarde van $ 75+) inclusief KIND-repen, RX-repen, IQ Protein Bars, Mighty Me Peanut Puffs, Skippy PB, JIF-pindakaas, Planters-cocktailpinda’s en honinggeroosterde pinda’s, en PB Match-pindapoeder .

een Rafflecopter-weggeefactie

Dit bericht wordt gesponsord door The Peanut InstituteLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here