Home Huisdieren Vrouw redde hond, hond drukt haar ‘dankbaarheid’ uit door haar man te stelen

Vrouw redde hond, hond drukt haar ‘dankbaarheid’ uit door haar man te stelen

0
Vrouw redde hond, hond drukt haar ‘dankbaarheid’ uit door haar man te stelen


Layla, een lieve reddingshond met een uniek uiterlijk, heeft de harten veroverd van haar adoptiegezin en iedereen die haar ontmoet. Het verhaal van Layla, achtergelaten op een parkeerplaats, gaat over veerkracht en de kracht van liefde. In dit artikel delen we Layla’s reis van zwerfster naar het vinden van haar without end dwelling.

YouTube

Layla werd ontdekt op de parkeerplaats van een appartement, waar ze dagenlang alleen was gelaten. De lieve hond werd opgevangen door ACT Philly, een plaatselijke dierenreddingsorganisatie. Het personeel van ACT Philly kon niet geloven dat iemand zo’n vertederende hond achter zou laten.

Ellen en haar verloofde komen binnen, die actief op zoek waren naar een hond om te adopteren. De verloofde van Ellen aarzelde aanvankelijk om een ​​hond te adopteren vanwege hun drukke leven, maar dat veranderde allemaal toen ze Layla ontmoetten. Het stel ging haar ontmoeten op Ellens verjaardag, en zodra haar verloofde Layla zag, kon hij geen nee zeggen.

YouTube

Layla werd al snel een geliefd lid van hun familie. De dag nadat ze haar thuis hadden gebracht, kwamen een paar familieleden van Ellen langs, en Layla werd meteen heat voor hen en legde haar hoofd op hun schoot. Layla heeft een bijzonder sterke band opgebouwd met de verloofde van Ellen, met wie ze dol is en graag speelt. Ellen beschrijft zichzelf als meer een verzorger, die verantwoordelijk is voor de dagelijkse behoeften van Layla.

Een van de meest opvallende dingen aan Layla is haar unieke uiterlijk. Ellen beschrijft haar als iemand met ‘een Pit Bull-kop op een Corgi-lichaam’, met niet bij elkaar passende oren en een lange staart. Deze ongewone look trekt vaak de aandacht en nieuwsgierigheid van voorbijgangers wanneer ze met haar gaan wandelen.

YouTube

Layla’s expressieve karakter is een andere vertederende eigenschap. Ze is vooral expressief als ze moe is, rond 21.00 uur tegen een muur botst en helemaal in slaap valt. Layla heeft haar adoptiegezin enorme vreugde gebracht, die zich ongelooflijk gelukkig voelt dat ze haar heeft gevonden.

Ellen en haar verloofde hebben zelfs grapjes gemaakt over het klonen van Layla, zodat ze de relaxation van hun leven “Layla 2, Layla 3 en Layla 4” kunnen hebben. Ze hopen dat hun geliefde reddingshond voor altijd zal leven en hun gezin geluk en liefde zal blijven brengen.

‘DEEL’ om dit verhaal door te geven aan een vriend of familielid

Klik hieronder op ‘DELEN’ om het door te geven aan een vriend of familielid!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here