Home Concert Goed nieuws | Concertpromotoren

Goed nieuws | Concertpromotoren

0
Goed nieuws |  Concertpromotoren


Er is veel gebeurd sinds 2015. Secundaire markten zoals Indianapolis, IN; Raleigh, NC; Austin, Texas; Kansas Metropolis, MO; Topeka, KS; St. Joseph, MO; Omaha, NO; Voorzienigheid, RI; Scranton, PA; Hartford, CT; Oklahoma Metropolis, oké; Tulsa, oké; Des Moines, IA; Cleveland, Ohio; San Jose, CA en tientallen andere steden zijn vaste tourstops geworden voor enorme, rondreizende concertacts. De Canadese markten zijn sinds het midden van de jaren 2000 ook enorm gegroeid. Dit is goed nieuws voor ons allemaal!

De ‘primaire markten’, bijvoorbeeld New York Metropolis, Boston, LA, Dallas, Philly, Chicago, Seattle, enz., geven nu meerdere avondconcerten met dezelfde acts. Dit is ook goed nieuws voor ons allemaal.

Er zijn ook veel kleinere steden en dorpen die concerten kunnen ondersteunen, en er zijn veel bereidwillige acts om op die markten te spelen als het routeschema right is.

Er zijn steeds meer concertzalen beschikbaar voor onafhankelijke concertpromotoren.

Een nieuwe groep onafhankelijke concertpromotoren geeft Europese concerten. Jij kunt lid worden van die groep!

Het komt erop neer dat de concertzaken is een zeer gezond, levendig, enorm entertainmentdeel van de taart dat in dit tijdperk snel groeit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here