Home Auto Podcast: Nieuwe LandCruiser 70-serie, Ineos Grenadier gereden en win GRATIS brandstof!

Podcast: Nieuwe LandCruiser 70-serie, Ineos Grenadier gereden en win GRATIS brandstof!

0
Podcast: Nieuwe LandCruiser 70-serie, Ineos Grenadier gereden en win GRATIS brandstof!


Scott keert terug naar de podcast om Sean en James alles over het nieuwe te vertellen Toyota LandCruiser 70-serie; James vertelt ons over zijn offroad-test van het nieuwe Ineos Grenadier; en de jongens praten over Ford die de prijs van het nieuwe verlaagt Mustang Mach-E voordat het zelfs maar in Australië te koop is!

Welkom bij de CarExpert Podcast – nu in video! Gastheer Sean Lander wordt vergezeld door lokale CarExperts Scott Collie en James Wong om het laatste autonieuws en recensies te bespreken.

Wilt u € 400 free of charge brandstof winnen? E mail ons podcast@carexpert.com.au met uw naam en telefoonnummer en vertel ons in 25 woorden of minder: “Waar zou u deze zomer heen gaan met free of charge brandstof?”

Waar vindt u de CarExpert Podcast

U vindt de CarExpert Podcast op uw favoriete podcastplatform. Als u twijfelt, klikt u eenvoudig op de onderstaande RSS-feed of volgt u de hyperlinks naar de Apple Podcasts- of Google Podcasts-applicaties om u te abonneren.

Als je dat nog niet hebt gedaan, abonneer je dan om alle laatste nieuwe autorecensies.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here