Home Sport Patrick Mahomes zou niet boos moeten zijn op de scheidsrechters, hij zou boos moeten zijn op Kadarius Toney en zichzelf

Patrick Mahomes zou niet boos moeten zijn op de scheidsrechters, hij zou boos moeten zijn op Kadarius Toney en zichzelf

0
Patrick Mahomes zou niet boos moeten zijn op de scheidsrechters, hij zou boos moeten zijn op Kadarius Toney en zichzelf


Er is een neiging om iemand de schuld te willen geven als er iets misgaat, vooral als het gaat om het beschermen van onszelf of onze vrienden. Patrick Mahomes deed dit precies in de nasleep van de spelbepalende wedstrijd aanvallende buitenspelstraf op Kadarius Toney in Payments-Chiefswaardoor de startsein-touchdown werd uitgewist en de wedstrijd effectief werd afgesloten.

Mahomes is geweest het vernietigen van de scheidsrechters, web als Chiefs-coach Andy Reid. Hun argument is een beetje anders, maar is fundamenteel gebaseerd op het niet ontvangen van een waarschuwing voordat Toney wordt gemarkeerd. De quarterback wilde dat de spelers het spel beslisten, niet de scheidsrechters – maar hier is het probleem: dat deden ze al toen Toney bijna een halve meter voorbij de bal in de rij ging staan, ernaar staarde, en zich op de een of andere manier niet realiseerde (of er niet om gaf) dat hij stond buitenspel.

We kunnen zeker empathie hebben voor hoe teleurstellend de strafschop was, of voor het feit dat deze ons beroofde van een briljante geïmproviseerde landing – maar het is aanzienlijk moeilijker om empathie te hebben met het standpunt dat dit over de scheidsrechters was, of dat de rechts Wat we moesten doen, was het loslaten, zodat de spelers het op het veld konden regelen.

In tegenstelling tot passinterferentie, het ruw maken van de passer of het raken van een weerloze ontvanger – buitenspel is geen subjectieve straf. Uit het NFL-regelboek blijkt vrij duidelijk wat wordt gedefinieerd als de neutrale zone, en hoe Toney duidelijk buitenspel stond volgens de regels.

De neutrale zone is de ruimte tussen de voorwaartse en achterwaartse punten van de bal (vlakken) en strekt zich uit tot aan de zijlijnen. Het begint wanneer de bal speelklaar is.

Als hij niet de snapper is, magazine geen enkel deel van zijn lichaam zich op het second van de snap in de neutrale zone bevinden en moet zijn helm een ​​verticaal vlak doorbreken dat door de riemlijn van de snapper loopt.

Zelfs als je rekening houdt met Creed Humphrey die de bal draait, bevinden de tenen van Toney zich nog steeds ver in de neutrale zone. Om nog maar te zwijgen van het feit dat de WR staart direct bij de balen dacht er helemaal niet aan zijn standpunt te veranderen.

Het probleem met de ‘laten we spelen’-houding van Mahomes is dat er in deze situatie variabelen zijn die de uitkomst van het spel hadden kunnen beïnvloeden. Als verdedigende spelers zagen dat de vlag werd gegooid, wetende dat Toney buitenspel stond, zou dit invloed kunnen hebben gehad op de manier waarop er na de snap werd gespeeld. We weten ook niet of Toney een concurrentievoordeel kreeg bij zijn vrijlating door in de neutrale zone te staan, wat van invloed had kunnen zijn op de vraag of hij in positie was om de lateraal van Kelce te vangen.

Een kernargument van Reid is dat spelers doorgaans waarschuwingen krijgen, maar dit was een second van hoge druk met nog iets meer dan een minuut op de klok. Het is niet zo dat dit in het eerste kwart gebeurde. Voormalig NFL-hoofd van dienstdoende Gene Steratore noemde de overtreding van Toney ‘flagrant’, wat het ook was.

De scheidsrechters bevinden zich echt in een verlies-verlies-situatie. Als ze die penalty niet afkondigen, gaat het gesprek vandaag over hoe ze een name hebben gemist en Kansas Metropolis de wedstrijd hebben gegeven, in plaats van dat ze het goed hadden gedaan. Laten we ook eerlijk zijn: de Chiefs versloegen zichzelf buiten de straf.

Het is niet zo dat het toneelstuk van Toney het spel beëindigde. Meteen doorgegaan met het telefoontje dat ze nog hadden nog drie toneelstukken om de bal tenminste binnen het veldcoachbereik te brengen, met twee time-outs in de hand, en kon niet uitvoeren. Mahomes was incompleet naar kort rechts, daarna was hij incompleet voor Kelce kort hyperlinks, daarna was hij incompleet opnieuw naar Kelce diep rechts.

In veel opzichten kreeg Mahomes precies wat hij wilde: dit op het veld regelen, en de Chiefs konden de klus niet klaren. Ze hoefden redelijkerwijs slechts 10 yards te winnen in drie downs om binnen het effectieve bereik van Harrison Butker te komen en mogelijk de wedstrijd tot verlenging te sturen, maar dat deden ze niet.

Je kunt absoluut teleurgesteld zijn dat het spel op die manier is geëindigd, en verpletterd door het resultaat – maar wat betreft boos zijn op iemand? Wijs met uw vinger naar uw teamgenoot die de strafschop heeft veroorzaakt, en naar iedereen die de bal daarna niet heeft verplaatst. De scheidsrechters hebben dit goed begrepen.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here