Home Sport NFL-playofffoto: Chaos regeert met nog twee wedstrijden te spelen in week 14

NFL-playofffoto: Chaos regeert met nog twee wedstrijden te spelen in week 14

0
NFL-playofffoto: Chaos regeert met nog twee wedstrijden te spelen in week 14


Er heerst chaos in de NFL

Terwijl week 14 ten einde loopt en er nog maar drie wedstrijden op het programma staan, kunnen we eens kijken hoe de zaken ervoor staan ​​in het huidige play-offbeeld. Dankzij de resultaten tijdens de wedstrijden op zondagmiddag zijn de zaken erg chaotisch geworden in zowel de NFC als de AFC.

Voorafgaand aan de resterende wedstrijden kunnen we het huidige play-offbeeld bekijken. Dat omvat de wedstrijden die elk workforce nog op hun schema heeft staan, evenals de hypothetische play-offwedstrijden in zowel de AFC als de NFC. Er zijn deze week nog drie wedstrijden over, te beginnen met de enorme matchup Zondagavondvoetbal tussen de Philadelphia Eagles en de Dallas Cowboys dat staat op het punt van begin te gaan.

Dan zijn er op maandagavond een paar wedstrijden, één in elke conferentie. Aan de AFC-kant van de zaak, de Tennessee-titanen bezoek de Miami-dolfijnen. In de NFC, de Inexperienced Bay Packers bezoek het MetLife Stadion en de New Yorkse reuzen.

Wij zullen de replace bijwerken NFL-playoff-foto na elk van die drie wedstrijden, maar zo staan ​​de zaken er na de wedstrijden op zondagmiddag voor.

Voordat we aan de slag gaan, wil je misschien ook vertrouwd raken met de NFL’s procedures voor het doorbreken van de tiebreak. We gaan ze veel gebruiken.

NFC

Op dit second

1. San Francisco 49ers (10-3)
Resterende spellen: bij Cardinals, Ravens, bij Commanders, Rams

2.Dallas Cowboys (10-3)
Resterende spellen: bij Payments, om DolfijnenLeeuwen, bij Commandanten

3. Detroit-leeuwen (9-4)
Resterende spellen: Broncos, bij Vikings, bij Cowboys, Vikings

4. Tampa Bay-boekaniers (6-7)
Resterende spellen: bij Packers, Jaguars, Saints, bij Panthers

5. Philadelphia Eagles (10-3)
Resterende wedstrijden: op ZeehavikenReuzen, Kardinalen, bij Reuzen

6. Minnesota Vikingen (6-6)
Resterende wedstrijden: bij Bengals, Lions, Verpakkersbij Leeuwen

7. Inexperienced Bay-packers (6-6)
Resterende spellen: bij Giants, Buccaneers, bij Panthers, bij Vikings, Bears

Laten we beginnen met het chaotische NFC South.

Terwijl de Carolina Panters zijn al uitgeschakeld in de play-offs, de andere drie groups leven nog. Dankzij de resultaten van zondag – New Orleans versloeg Carolina en Tampa Bay versloeg Atlanta, die aan de leiding kwam in de divisie – staan ​​deze drie groups nu allemaal op 6-7.

Dankzij tiebreaks voeren de Buccaneers momenteel de divisie aan. Tampa Bay versloeg eerder dit seizoen New Orleans en de Buccaneers hebben momenteel een tiebreak ten opzichte van de Falcons, vanwege hun winstpercentage tegen gewone tegenstanders.

Maar er moet nog veel voetbal gespeeld worden tussen deze drie groups, waaronder een wedstrijd van week 18 waarin de Saints de Falcons ontvangen. Mijn goede vriend JP Acosta en ik zeggen al heel lang dat de wedstrijd Saints-Falcons in de zondagavondperiode zal worden geplaatst om het seizoen 2023 af te sluiten, omdat dit zou kunnen bepalen wie de divisie wint. Dus… bereid je voor.

En zoals we zo meteen zullen zien, hebben de groups in de NFC South dankzij de resultaten van zondag nu een pad naar de Wild Card.

Wat de Wild Card betreft: Minnesota’s spannende overwinning op de Raiders houdt hen op de zesde plek, en zelfs als de Packers morgenavond winnen, bezitten de Vikingen de tiebreak dankzij hun overwinning op Minnesota eerder dit seizoen. Deze twee groups ontmoeten elkaar opnieuw in week 17.

De Rams, Seahawks, Falcons en Saints hebben momenteel allemaal overeenkomende 6-7 information. Volgens de tie-breaking-procedures van de NFL worden, wanneer er banden zijn tussen drie of meer groups uit meerdere divisies, eerst divisiematchups gebruikt om groups uit elke divisie te ‘elimineren’, waardoor alleen het hoogst gerangschikte workforce in elke divisie overblijft. Vervolgens worden further tiebreakers toegepast.

Volgens deze formule worden de Seahawks “geëlimineerd” door de Rams, aangezien Los Angeles die seizoensreeks heeft gewonnen. Atlanta heeft momenteel het beslissende voordeel ten opzichte van de Saints, dankzij hun onderlinge resultaten.

Vervolgens komen tussen de Rams en de Falcons de Rams op voorsprong en staan ​​daardoor op de achtste plek door een beter file in de NFC. De Rams zijn 4-4 in de conferentie, terwijl de Falcons 4-5 zijn.

Als het om de negende plek gaat, heeft Atlanta nog steeds het voordeel ten opzichte van New Orleans, maar de Seahawks hebben een voordeel ten opzichte van de Falcons, gebaseerd op een 5-5 ‘file’ in de NFC, vergeleken met Atlanta’s 4-5 conferentierecord.

Begrepen?

Goed.

Zondagavondvoetbal-update: Laten we nu eens kijken naar de prime van de conferentie. Op weg naar Zondagavond voetbal, de Eagles stonden op de eerste plaats in de conferentie, met Dallas op de vijfde plaats.

Dankzij de overwinning van de Cowboys ging het echter door SNFde zaken zijn dramatisch veranderd.

Nu hebben de 49ers, de Eagles en de Cowboys allemaal overeenkomende 10-3 information. We beginnen met de groups in dezelfde divisie. De Cowboys en Philadelphia hebben nu hun seizoensreeksen gesplitst. Dallas neemt de leiding in de NFC East, dankzij een 4-1 ‘file’ in de divisie, waardoor ze een voorsprong hebben op de Eagles, die nu een 3-1 ‘file’ hebben in de divisie.

Dat brengt Philadelphia naar het vijfde reekshoofd.

Dallas wordt echter pas tweede, dankzij de overwinning van de 49ers op de Cowboys eerder dit seizoen.

Het is niets waard dat de Eagles nog steeds de inside monitor naar de divisietitel hebben. Mochten Dallas en Philadelphia allebei aan de tafel komen, dan zouden ze eindigen met identieke 14-3 information. Zoals hierboven vermeld, splitsten ze de seizoensreeksen, waarvoor het gebruik van de tweede tiebreak, hun information in de divisie, nodig zou zijn.

Als beide ploegen vanaf hier winnen, zou dat ook een gelijke stand van 5-1 zijn. De Cowboys hebben nog maar één wedstrijd te gaan in de divisie, tegen Washington, terwijl de Eagles tweemaal tegen de Giants spelen.

De derde tiebreak? Win-verliespercentage in gewone spellen. Dat zou ook gelijk zijn als beide groups vanaf hier winnen.

Dat zou naar de volgende tiebreak gaan, een file in de NFC. Als zowel de Eagles als de Cowboys winnen, zou Philadelphia winnen vanwege deze tiebreak. De Eagles hebben momenteel een file van 6-2 in de NFC, terwijl Dallas een file van 7-3 heeft in de conferentie. Als Philadelphia echter wint, zullen ze nog eens vier conferentieoverwinningen behalen, waardoor ze kunnen verbeteren naar 10-2 in de NFC.

Dallas heeft echter nog maar een paar conferentiespellen over. Het beste wat ze kunnen bereiken – zelfs als ze winnen – is 9-3. Dat zou betekenen dat het verschil tussen de twee het verlies van de Cowboys tegen Arizona in week 3 is.

De Cowboys staan ​​dus op de eerste plaats in de divisie, maar je kunt stellen dat de Eagles, althans op papier, nog steeds een voordeel hebben.

In de jacht

8. Rammen uit Los Angeles (6-7)
Resterende spellen: Commanders, Saints, bij Giants, bij 49ers

9. Seattle Seahawks (6-7)
Resterende spellen: Eagles, bij Titans, Staalersbij Kardinalen

10. Atlanta Falcons (6-7)
Resterende video games: bij Panthers, Colts, bij Bears, bij Saints

11. Heiligen uit New Orleans (6-7)
Resterende spellen: Giants, bij Rams, bij Buccaneers, Falcons

NFC-playoff-matchups als het naseizoen vandaag begint

Als de NFC-play-offs vandaag begonnen, zouden dit de drie matchups op Wild Card Weekend zijn:

  • Inexperienced Bay Packers bij Dallas Cowboys
  • Minnesota Vikings bij Detroit Lions
  • Philadelphia Eagles bij Tampa Bay Buccaneers

De San Francisco 49ers zouden het eerste general zaad en de eerste ronde tot ziens hebben in de NFC.

De NFC-playoff-foto is daarna bijgewerkt Zondagavondvoetbal.

AFC

Op dit second

1. Baltimore Ravens (10-3)
Resterende spellen: bij Jaguars, bij 49ers, Dolphins, Steelers

2. Miami-dolfijnen (9-3)
Resterende spellen: Titans, Jets, Cowboys, bij Ravens, Payments

3. Kansas Metropolis-chefs (8-5)
Resterende spellen: bij Patriots, Raiders, Bengals, bij Opladers

4. Jaguars uit Jacksonville (8-5)
Resterende spellen: Ravens, bij Buccaneers, Panthers, bij Titans

5. Cleveland Browns (8-5)
Resterende spellen: Beren, op TexanenJets, bij Bengals

6. Pittsburgh Steelers (7-6)
Resterende spellen: bij Colts, Bengals, bij Seahawks, bij Ravens

7. Indianapolis-veulens (7-6)
Resterende spellen: Steelers, bij Falcons, Raiders, Texanen

Op de play-offfoto van vorige week merkten we op dat de zaken “fascinerend” waren in de AFC.

Zondag werd het nog spannender met de vroege uitslagen.

Laten we bovenaan beginnen. Dankzij de dramatische lure return-touchdown van Tylan Wallace in de verlenging behaalden de Baltimore Ravens niet alleen de overwinning op de bezoekende Los Angeles Rams, maar schoven ze ook op naar de eerste plaats in de AFC.

Op dit second hebben de Miami Dolphins de kans om zich terug te trekken naar de eerste plaats met een overwinning op de Tennessee Titans op Maandagavondvoetbal. Dat zou Miami zeven overwinningen op de conferentie opleveren, tegenover zes voor Baltimore.

Deze twee groups ontmoeten elkaar echter in week 17.

De Jaguars en Chiefs hebben gelijke information van 8-5, maar de overwinning van Kansas Metropolis in week 2 geeft hen een voorsprong op de derde plek op de conferentie.

Laten we nu eens kijken naar de bewolkte Wild Card-afbeelding in de AFC. Zoals de zaken er nu voor staan, zijn de Browns het vijfde reekshoofd, dankzij hun file van 8-5.

Achter hen staat een overschot van zes groups dit seizoen op 7-6. Zoals hierboven uiteengezet, worden divisie-tiebreakers gebruikt om het topteam uit elke divisie te halen, waardoor we Pittsburgh, Indianapolis, Denver en Buffalo overhouden. Pittsburgh heeft de tiebreak tegen Cincinnati, en Indianapolis heeft de tiebreak tegen Houston.

De Steelers komen vervolgens als beste uit de bus onder die vier groups, dankzij vijf overwinningen in de AFC (vóór Denver en Buffalo), en vervolgens een beter file onder gemeenschappelijke tegenstanders dan Indianapolis.

Nu Pittsburgh op zes staat, doen we dit opnieuw met Indianapolis, Cincinnati, Denver, Houston en Buffalo. Zoals we zojuist zagen, ‘elimineert’ Indianapolis Houston dankzij een overwinning in week 2. Dat laat de Colts, de Bengals, de Broncos en de Payments strijden om die laatste plek.

De tiebreaks gaan vervolgens door naar de conferentierecords. Op dit second hebben de Colts vijf AFC-overwinningen, terwijl de Payments en Broncos er elk vier hebben. De Bengals hebben er slechts drie. Dat zet de Colts erin.

Voor nu.

Van de vier groups die aan de buitenkant naar binnen kijken, heeft Houston momenteel het voordeel, met een 4-4 ‘file’ in de AFC. Denver komt op de negende plaats terecht, dankzij een beter conferentierecord dan Cincinnati en een onderlinge overwinning op Buffalo. Dan blijven Cincinnati en Buffalo over, en dankzij de overwinning van de Bengals start november komt Cincinnati voorop.

Wat de Raiders en de Chargers betreft, deze zijn met hun verliezen deze week gedaald naar 5-8 en zijn dus geschrapt uit de categorie ‘In de jacht’

In de jacht

8. Houston Texanen (7-6)
Resterende spellen: bij Titans, Browns, Titans, bij Colts

9. Bronco’s uit Denver (7-6)
Resterende spellen: bij Lions, Patriots, Chargers, bij Raiders

10. Cincinnati Bengalen (7-6)
Resterende spellen: Vikings, bij Steelers, bij Chiefs, Browns

11. Buffalo rekeningen (7-6)
Resterende spellen: Cowboys, bij Chargers, Patriots, bij Dolphins

AFC playoff-matchups als het ‘postseason’ vandaag begint

Als de AFC-play-offs vandaag zouden beginnen, zouden dit de drie matchups op Wild Card Weekend zijn:

  • Indianapolis Colts bij Miami Dolphins
  • Cleveland Browns bij Jacksonville Jaguars
  • Pittsburgh Steelers bij Kansas Metropolis Chiefs

De Baltimore Ravens zouden, zoals hierboven uiteengezet, het eerste general zaad en de eerste ronde tot ziens hebben in de AFC.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here