Home Voeding Is Plexus een goede keuze voor gewichtsverlies?

Is Plexus een goede keuze voor gewichtsverlies?

0
Is Plexus een goede keuze voor gewichtsverlies?


Plexus bestaat al heel lang. En hoewel ik het al twee keer heb gereviewd, vind ik dat het tijd is voor een replace. Mensen blijven mij erover berichten, wat mij doet denken dat het nog steeds populair is. Ik weet niet zeker waarom, en jij zult dat ook niet zijn, als je eenmaal klaar bent met deze Plexus-recensie.

Omdat ik aanneem dat velen van jullie hier zijn om meer te weten te komen over de producten voor gewichtsbeheersing van Plexus, gaat deze Plexus-recensie daarover, plus Plexus Triplex.

Wat is Plexus Triplex?

Triplex bestaat uit drie producten: Bio Cleanse, die ik hieronder bespreek; ProBio5, een probioticum; en Slim Microbiome Activating, een andere versie van het Slim Starvation Management-product hieronder.

Hier gaat het om:

De wetenschap weet niet wat het ideale microbioom voor ieder van ons is.

De wetenschap heeft geen microben geïsoleerd die, in overvloed, tot gewichtsverlies zullen leiden.

De meesten van ons hebben helemaal geen probiotica nodig (Ik schreef daarover, hier).

Darmgezondheid is massive enterprise, maar de overgrote meerderheid van de darmgezondheidsproducten – vooral de producten die beloven ‘de darmen te genezen’ of die gewichtsverlies beloven – zijn onzin. We hebben gewoon niet het bewijs om het gebruik van een van deze producten voor deze dingen te ondersteunen.

Bedrijven als Plexus gebruiken vage marketingtermen als ‘calorie-slimme vezels’, ‘voedt nuttige microben’ en ‘ondersteunt X’ – maar zonder verdere uitleg, nuance en bewijs betekenen deze termen niets. Let dus alstublieft op.

Plexus-producten voor gewichtsverlies

Wat is Plexus Slim? AKA Plexus Pink Drink

Plexus beweert dat dit product:

 • Klinisch aangetoond dat het u helpt af te vallen*
 • Helpt honger te verminderen*
 • Ondersteunt verbeterde verzadiging en verzadiging*
 • Ondersteunt de hydratatie door u aan te moedigen meer water te drinken*
 • Ondersteunt een gezond glucosemetabolisme*

Slim Starvation Management bestaat voornamelijk uit polydextrose: een vezel die het gevoel van volheid kan vergroten. Het heeft ook onze gebruikelijke verdachten: groene koffieboon en garcinia, en chroom.

Ik weet niet zeker wat ‘klinisch aangetoond’ hier betekent, omdat er helemaal geen onderzoek naar Slim is. Wat polydextrose betreft, kan het, internet als elk vezelrijk voedsel, de eetlust temperen als het vóór de maaltijd wordt ingenomen. Maar zeggen dat het ‘klinisch is aangetoond’ dat Slim deze dingen doet? Niet dat ik heb gevonden.

Chroom is een mineraal dat het lichaam gebruikt bij de insulineregulatie. Het punt is dat, tenzij je een tekort aan chroom hebt – en een tekort komt zelden voor – het je ‘glucosemetabolisme’ niet veel ten goede zal komen. Ik zie deze bewering vaak, maar het is onjuist.

De dosis chroom die u tweemaal daags in uw Slim Starvation Management krijgt, is in totaal 400 microgram. Voor effecten op de eetlust was de dosis die in onderzoeken enige werkzaamheid aantoonde 1000 microgram. Zie je hoe de dosis ertoe doet?

Toch betaal je een premie voor deze en andere ingrediënten die in deze hoeveelheden mogelijk niet effectief zijn, en nee, ik raad niet aan om je dosis te verdubbelen of verdrievoudigen.

Wat de ‘Plexus Slim Mix’ van groene koffiebonen en garcinia betreft, weten we dat deze stoffen geen overtuigend bewijs hebben dat ze überhaupt iets doen voor onze eetlust of ons gewicht. Ik begrijp eigenlijk niet waarom bedrijven deze ingrediënten überhaupt blijven gebruiken!

Plexus Bio-reiniging

Dit is precies hoe het klinkt: nog een voedings-MLM-reiniging die eigenlijk alleen maar een laxeermiddel is.

Plexus zegt dat Bio Cleanse:

 • Helpt het maag-darmkanaal te reinigen*
 • Helpt incidenteel gasvorming, een opgeblazen gevoel en maag-darmklachten te verminderen*
 • Helpt regelmaat te bevorderen*
 • Helpt ongewenste microben en stoffen te verminderen*
 • Verlicht incidentele constipatie*
 • Bron van antioxidanten*
 • Bevat vitamine C ter ondersteuning van de immuunfunctie*
 • Research suggereren dat magnesiumsuppletie, zoals gevonden in Bio Cleanse, geassocieerd kan worden met verbeteringen in de slaapkwaliteit bij oudere volwassenen*

Laten we één ding duidelijk maken: tenzij u een colonoscopie ondergaat, hoeft u uw maag-darmkanaal niet te reinigen. Je normale lichaamsfuncties ‘verminderen ongewenste microben en stoffen’ prima.

En de vitamine C-claim? Ik ben er vrij zeker van dat je geen tekort hebt aan deze vitamine, die gemakkelijk verkrijgbaar is through voedsel.

Bio Cleanse bestaat uit magnesium, waardoor we poepen. Heb je ooit gehoord van Milk of Magnesia, die vervelende witte vloeistof die je grootouders waarschijnlijk gebruikten voor hun constipatie? Het is magnesiumhydroxide, wat precies is wat Bio Cleanse is.

De dosis van dit product is 4 capsules per dag, wat overeenkomt met 1520 mg magnesium. De maximale dosis magnesium voor constipatie is 2 gram, wat betekent dat de dosis Bio Cleanse voor de meeste mensen zeker een laxerend impact zal hebben.

Er kunnen schadelijke microben in de poep zitten, maar dat is de reden waarom er poep bestaat: om afvalstoffen uit je lichaam te krijgen. Poepen zelf ontgift ons, dus tenzij je chronisch verstopt bent – ​​en de meeste mensen zijn dat niet – heb je Bio Cleanse helemaal niet nodig. Nee.

Plexus Meta Burn.

Plexus beweert dat Meta Burn “koppig vet op de heupen, dijen en taille kan verminderen en een gezonde energie en gemoedstoestand kan helpen ondersteunen. Blijkbaar levert ‘MetaBurn een vetverbrandende stofwisselingsboost om u te helpen uw doelstellingen voor gewichtsbeheersing te bereiken. Je zult beter passende kleding opmerken en niet te vergeten een milde energieboost, een positievere stemming en een scherpere mentale focus.*’”

Niets vermindert het vetgehalte in bepaalde delen van het lichaam, en van geen van de ingrediënten in Meta Burn is ooit bewezen dat het de stofwisselingssnelheid verhoogt.

Denk er eens over na: als vetverbranders zouden werken, zou de industrie voor gewichtsverlies ophouden te bestaan. Als je gewoon een pil zou kunnen nemen en je vet zou verbranden, waarom zou niet iedereen dat doen?

OMDAT HET NIET WERKT. GEEN ETEN, DRINKEN OF SUPPLEMENT VERBRANDT VET.

Plexus mager

Lean is een maaltijdvervangende shake die voldoet aan de nieuwste modewoorden: niet-GMO; vegetarisch; soja-, gluten- en zuivelvrij; oude granen (QUINOA!), en geen carageen. Niets van dit alles maakt Lean gezonder, en de overvloedige vitamines en mineralen die het bevat ook niet. Dat zijn allemaal dingen die je zou krijgen van huge voedsel.

Hoewel er 20 gram eiwit (vegetarisch), 7 gram vezels en 7 gram vet in Lean zit, zit er verder niet veel in. Ze hebben er wat spijsverteringsenzymen in gegooid (de meesten van ons hebben die niet nodig), plus de gebruikelijke vitamines en mineralen.

Er is 7 gram suiker, samen met stevia, om de deal zoeter te maken. De meeste van dit soort shakes smaken een beetje naar de dood, maar ik heb nog nooit Lean geproefd. Plexus zegt dat de shake “Geeft energie voor een actieve levensstijl”, maar 230 calorieën per maaltijd zullen je niet echt lang energie geven.

Je gaat zeker afvallen als je calorieën vermindert door maaltijden te vervangen door shakes met 230 calorieën, maar vind je dat een goed idee?

TIP: dat is het niet. Het drastisch verminderen van calorieën kan in eerste instantie helpen bij het afvallen, maar resulteert vaak in overmatig eten en gewichtstoename. Wat ga je doen als je shakes wilt overzetten naar echt eten?

Plexus-blok

Block is het complement van Plexus om ‘koolhydraten te helpen metaboliseren’. Hun web site suggereert dat je ‘meer kunt genieten’ omdat dit product je ‘geheime wapen’ is, maar ze gaan niet echt zo ver om te beweren dat Block alles ‘blokkeert’. Slimme zet van Plexus.

De dosis is 2 capsules vóór een koolhydraatbevattende maaltijd. Dus theoretisch gezien, als je bij elke maaltijd koolhydraten eet, neem je 6 capsules per dag. Het bevat onze vriend chroom, plus een mengsel van bruin zeewier en extract van witte bonen.

Bruin zeewier wel Er is feitelijk aangetoond dat het een eetlustverminderend impact heeft, maar wacht! Deze studie gaf proefpersonen 4600 mg zeewier vóór de maaltijd. Met Block krijgt u slechts 500 mg. Dat is een enorm verschil, mensen. En hoewel ik vermoed dat het impact niet cumulatief is, krijg je zelfs met 6 capsules per dag slechts 1500 mg binnen.

Chroom is hierboven al behandeld, dus ik ga niets anders zeggen dan ‘nutteloos’.

Extract van witte bonen is bekend als een koolhydraatblokker dat de vertering van zetmeel remt. In twee dopjes Block krijg je 200 mg van dit ingrediënt, maar menselijke research gebruikten 1,5-6 GRAM ervan, en zelfs die research lieten geen statistisch significante resultaten zien voor vetverlies. Twee van deze onderzoeken dateren uit de jaren 80, en het enige dat ik te zeggen heb is dit: als witte bonen al zo lang bestaan, en het echt effectief zou zijn bij vetverlies, zou het dan niet als legitiem gewicht worden gebruikt? -verlies medicatie?

Denk er over na. Zoals het er nu uitziet, hebben de meeste mensen nog nooit van dit spul gehoord, en daar is een goede reden voor.

Plexusversneller+

Dit is eigenlijk een ANDERE vetverbrander. Het ‘helpt je stofwisseling een increase te geven’, behalve dat wat we hebben een gepatenteerde combine is ​​van yerba mate (stimulant), 5-HTP, higenamine (stimulans) en hordenine (stimulans). Het enige ogenschijnlijk effectieve ingrediënt hier is 5-HTP, dat de eetlust kan helpen verminderen. De anderen kunnen de stofwisseling kortstondig verhogen, maar niet hoog genoeg of lang genoeg om significante calorieën te verbranden, wat resulteert in gewichtsverlies.

Nogmaals, weer een oplichtingsproduct. En omdat we niet weten hoeveel van elk ingrediënt in het mengsel zit, kunnen we niet beoordelen of de 5-HTP zelfs maar een effectieve dosis heeft.

Plexus-boost

Enhance bevat caralluma fimbriata, een cactusachtige plant die van oudsher werd gebruikt om de eetlust te onderdrukken in tijden van hongersnood. Er bestaat één menselijke studie waaruit blijkt dat het effectief kan zijn in doses van 1 gram, en een ander onderzoek dat te kort was om enig impact op gewichtsverlies aan te tonen. Met andere woorden, niet bepaald indrukwekkende gegevens.

Enhance heeft dit ingrediënt, maar het is gemengd met andere dingen zoals groene thee-extract, yerba mate en citrus – alles in een totale hoeveelheid van 608 mg.

Weet je wat ik hierna ga zeggen, en dat is: zelfs met de maximale dagelijkse dosis van twee dopjes is je totaal iets meer dan 1200 mg, maar welk share daarvan is eigenlijk caralluma? Hm. Dit lijkt een echt patroon te zijn bij Plexus.

Veelzeggend is ook dat Plexus waarschuwt om Enhance met Accelerator+ niet te gebruiken, vanwege de veel voorkomende stimulerende ingrediënten.

Het onderzoek achter Plexus

Het lijkt erop dat Plexus geen onderzoek heeft gedaan om de werkzaamheid van hun producten te bewijzen. Als ik een geweldig product had dat heel goed werkte, zou ik er op zijn minst wat onderzoek naar doen om mijn beweringen te bewijzen.

Is Plexus het waard?

Mocht deze Plexus-recensie je niet hebben overtuigd: Plexus is ongeveer hetzelfde als elke andere voedings-MLM die er is: supplementen met ingrediënten waarvan niet is bewezen dat ze iets doen of, als dat wel het geval is, niet in de concentraties die de producten bevatten.

Onthoud altijd: als het zou werken, zou iedereen het ideale gewicht hebben.

Schoonmaken levert niets op. Koolhydraatblokkers zijn niet zo effectief als iedereen zou willen. Stimulerende middelen zorgen ervoor dat je wakker wordt, maar verbranden niet genoeg calorieën om effectief te zijn. Er zitten een paar mogelijk effectieve ingrediënten in, maar we weten niet in welke hoeveelheden.

Plexus is ook tremendous duur.

Uitspraak:

Doorgang.

Denkt u erover om het Modere Lean Physique Systeem te proberen? Lees eerst mijn recensie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here