Home Technologie Monday Evening Soccer: Titans vs. Dolphins, Packers vs. Giants vanavond kijken zonder kabel

Monday Evening Soccer: Titans vs. Dolphins, Packers vs. Giants vanavond kijken zonder kabel

0
Monday Evening Soccer: Titans vs. Dolphins, Packers vs. Giants vanavond kijken zonder kabel


Houd je afstandsbediening bij de hand, need je hebt vanavond twee video games waar je tussen kunt schakelen. De NFL heeft vanavond twee Monday Evening Soccer-wedstrijden op de planning staan, en beide beginnen tegelijkertijd. In één wedstrijd ontvangen de krachtige 9-3 Miami Dolphins de ploeterende 4-8 Tennessee Titans. In de andere zijn de plotseling herrijzende 6-6 Inexperienced Bay Packers onderweg om het op te nemen tegen de speelse 4-8 New York Giants.

Beide wedstrijden beginnen om 20:15 ET (17:15 PT). De Titans-Dolphins-game staat op ESPN, en de Packers-Giants-game is beschikbaar op ABC en ESPN Plus. Op zoek naar de gebroeders Manning? Peyton en Eli hebben een vrije avond en komen volgende week terug.

Miami Dolphins-quarterback Tua Tagovailoa valt terug om te passen

Tua Tagovailoa en de Miami Dolphins zijn vanavond gastheer van de Tennessee Titans tijdens Monday Evening Soccer.

Adam Glanzman/Getty Photos

Blijf lezen om uw kijkopties voor Monday Evening Soccer te zien. En met YouTube en YouTube-tv nu de exclusieve thuisbasis van NFL-zondagticketsamen met video games die ook worden gestreamd Paramount Plus, Pauw En ESPN Plus, er is veel voor NFL-fans om dit seizoen bij te houden. Bekijk onze keuzes voor de beste dwell tv-streamingdiensten voor NFL-fans in 2023.

Hoe MNF te bekijken zonder kabel

Als u geen kabel- of satelliet-tv-abonnement heeft, kunt u Monday Evening Soccer kijken met een dwell tv-dienst. Het goede nieuws voor voetbalfans is dat ABC en ESPN beschikbaar zijn op elk van de vijf grote streamingdiensten.

Op een mobiele telefoon wordt het Sling TV-logo weergegeven.

Sling/CNET

Het Sling Orange-abonnement van Sling TV omvat ESPN maar niet ABC, en het Blue-abonnement omvat ABC (alleen in a handvol markten) maar niet ESPN. Elk abonnement kost $ 45 per maand in de gebieden met ABC en $ 40 elders. Het gecombineerde Orange-and-Blue-abonnement kost $ 55 of $ 60 per maand.

Lees onze Sling TV-recensie.

YouTube TV-logo op een telefoon

Sarah Tew/CNET

YouTube TV kost $ 73 per maand en omvat ABC en ESPN. Voer uw postcode in op YouTube TV’s welkomstpagina om te zien welke lokale netwerken beschikbaar zijn in uw regio.

Lees onze YouTube TV-recensie.

Het logo voor DirecTV Stream op een witte achtergrond.

Directv-stream

Fubo-logo

Fubo

hulu-plus-live-tv-logo-2022-306

Sarah Tew/CNET

De zelfstandige streamingdienst van ESPN kost $ 11 per maand. Hiermee kun je maandagavond de wedstrijd tussen Inexperienced Bay Packers en New York Giants bekijken.

Lees onze ESPN Plus-recensie.

Alle bovenstaande dwell tv-streamingdiensten bieden free of charge proefperioden, u kunt ze op elk gewenst second opzeggen en er is een solide internetverbinding vereist. Op zoek naar meer informatie? Bekijk onze gids voor dwell tv-streamingdiensten.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here