Home Sport Mijlpalen Dingdong en Marian willen het opnieuw beleven als ze de kans krijgen

Mijlpalen Dingdong en Marian willen het opnieuw beleven als ze de kans krijgen

0
Mijlpalen Dingdong en Marian willen het opnieuw beleven als ze de kans krijgen


Marian Rivera —FOTO'S UIT STAR CINEMA

Marian Rivera —FOTO’S UIT STAR CINEMA

Als ze de kans zouden krijgen om terug in de tijd te gaan naar een belangrijke mijlpaal in hun respectievelijke carrières, zeiden het real-life koppel Dingdong Dantes en Marian Rivera dat ze graag enkele momenten zouden willen herbeleven toen ze nog bezig waren met “Marimar” (2007). en “Dyesebel” (2008).

“Voor mij zou het dat second moeten zijn waarop Marimar met haar hond Fulgoso op het eiland aan het dansen was”, vertelde Marian maandagavond aan verslaggevers tijdens een mediabijeenkomst om hun nieuwste movie, “Rewind”, te promoten. “Ik heb hiervoor gekozen om twee redenen. Ten eerste ontmoette ik tijdens deze present mijn eigen Sergio (Dingdong). Ten tweede zei Direk Joyce (Bernal) tijdens deze scène tegen me: ‘Marian, dit is jouw second. Ik wil dat je alles geeft wat je hebt, need dit wordt de OBB (opening billboard) van onze present. Ik denk dat ik het heb kunnen redden.”

Dingdong Dantes

Dingdong Dantes

Wat Dingdong betreft, het was een gedenkwaardig second toen ze op de set van “Dyesebel” stonden. “Kasi OK kang ka-zwemmen,” zei hij lachend tegen Marian. “Basta ‘yon na’ yon!”

Maar toen Inquirer Leisure hem aanspoorde zijn antwoord uit te leggen, zei Dingdong: “De waarheid is dat er iets met ons is gebeurd op de set en dat ik haar moest redden. Het is Dyesebel die meestal mensen redt, toch? Er was een storing op de set. Het ging niet om de kostuums, maar om de veiligheid. En omdat we daar maar met zijn tweeën waren, moesten we er voor elkaar zijn. Het was een soort situatie van leven en dood. Daarom vond ik het moeilijk om het te vergeten.”

Wat Marian’s wens betreft om een ​​’Marimar’-moment terug te spoelen, zei Dingdong dat dit kwam omdat het voor haar ‘een zeer iconische herinnering is. Ik denk ook dat het een viering is van alles over haar carrière, over haar vrouw-zijn. Het heeft ook iets te maken met het feit dat ze kunstenares en vrouw is.”

Het succes van “Marimar” maakte van Marian een begrip. Ze speelde uiteindelijk de hoofdrol in meer romantische drama’s. Ondertussen beschreef ze ‘Rewind’ als haar droomfilmproject. Ze zei ook dat ze dankbaar was dat ze het venture tegenover Dingdong deed. “In de movie ben ik Mary, een vrouw die bereid is al haar hoop en dromen op te geven om haar man beter te begrijpen. Hoewel Dong’s personage een workaholic is, is zij een ‘geef-aholic’. Ik ben blij dat ik hieraan met Dong heb samengewerkt. Zonder hem zou ik Mary niet goed hebben gespeeld”, aldus Marian.

Dantes (links) als John en Rivera als Mary, in “Rewind”

Dantes (hyperlinks) als John en Rivera als Mary, in “Rewind”

“John is een goede kostwinner”, zei Dingdong over zijn karakter. “Maar zijn werk is zijn prioriteit. Hij heeft altijd iets te doen. Wanneer hij thuis is, kijkt hij altijd fronsend naar zijn familie… totdat er iets gebeurt.’

2 belangrijke momenten

Als ze de kans zou krijgen om terug te keren naar een bepaald second in haar leven, zei Marian dat ze zou terugkeren naar twee belangrijke momenten. “Ik wil terug naar de tijd dat mijn kinderen nog jong waren, toen ik ze nog in mijn armen kon dragen en toen ze mij nog nodig hadden om voor ze te zorgen. Kinderen worden zo snel groot, vooral als je het druk hebt. Er waren momenten dat ik naar huis ging en zei: ‘Ik denk dat mijn variety een centimeter groter is geworden!’”

Ze voegde eraan toe: “Ik wil ook mijn trouwdag opnieuw beleven. Het was een van de zeldzame keren dat mijn gezin compleet was. Mijn moeder was er, en mijn vader ook, en mijn Nanay. Het was ook het second waarop mijn droom om eindelijk te trouwen met een man als Dingdong eindelijk in vervulling ging.”

Dingdong zei dat hij graag zou terugkeren naar de tijd waarin hun kinderen, Zia en Ziggy, werden geboren. ‘Het is omdat ik onze tijd samen wil verlengen. Ik zeg niet dat ik niet wil dat ze volwassen worden, need dat is onvermijdelijk. Ik wil gewoon keer op keer teruggaan naar die twee momenten”, zei hij.


Uw abonnement kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.


Uw abonnement is succesvol verlopen.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here