Home Voeding 7 voedingsmiddelen die uw eetlust kunnen onderdrukken

7 voedingsmiddelen die uw eetlust kunnen onderdrukken

0
7 voedingsmiddelen die uw eetlust kunnen onderdrukken


Als je probeert af te vallen, kunnen die vervelende verlangens dit moeilijk maken. Het kan zijn dat u vaak tussendoortjes eet of grotere maaltijden eet. Als u uw eetlust onder controle kunt houden, kunt u minder calorieën eten en uw doelstellingen voor gewichtsverlies bereiken. Het eten van bepaalde voedingsmiddelen kan ervoor zorgen dat u zich langere tijd vol voelt, zodat u niet te veel gaat eten. U moet van plan zijn de volgende voedingsmiddelen die de eetlust onderdrukken in uw dieet op te nemen.

Amandelen

Amandelen bevatten vitamine E, antioxidanten, magnesium en andere voedingsstoffen die je helpen gezond te blijven en tegelijkertijd je eetlust te onderdrukken. Het eten van een kleine hoeveelheid amandelen als tussendoortje is een geweldige manier om je eetlust onder controle te houden. Een handvol amandelen is voldoende om je een vol gevoel te geven, waardoor je langer wacht voordat je weer gaat eten. Je kunt gewone amandelen eten als tussendoortje, of toevoegen aan gezonde maaltijden, zoals salades.

Appels

Appels helpen je eetlust op meerdere manieren te onderdrukken. Ze bevatten oplosbare vezels waardoor je je langer vol voelt. Appels hebben ook veel tijd nodig om te kauwen, waardoor je langzamer eet. Als je appels eet, krijg je als bonus ook energie en tal van andere voedingsstoffen. Hele appels of appelschijfjes zijn goede snacks. Je kunt appels ook toevoegen aan voedzame recepten zoals smoothies en zelfs toppings op salades.

Eieren

Eieren bevatten grote hoeveelheden eiwitten, waardoor je de hele dag vol blijft. Uit onderzoek blijkt zelfs dat mensen die eieren eten als ontbijt doorgaans de relaxation van de dag minder eten dan degenen die ontbijtgranen eten. Start uw dag met eieren in plaats van bagels, ontbijtgranen of andere koolhydraten, en u zult uiteindelijk in totaal minder calorieën eten. Probeer een omelet met spinazie en paprika, maak roerei, of bak er eenvoudig een paar lichtjes in een pan.

Zoete aardappelen

Zoete aardappelen zitten boordevol gezonde voedingsstoffen, waaronder vitamine A en vitamine C. Hoewel ze zetmeelrijk zijn, kan het zetmeel in zoete aardappelen je eetlust juist helpen onderdrukken. Dit zetmeel zorgt ervoor dat het spijsverteringsproces langer duurt, wat betekent dat je je na het eten ervan een vol gevoel blijft houden. Snijd ze in partjes of blokjes en rooster ze samen met je maaltijd of bewaar ze voor later als tussendoortje.

Donkere chocolade

Hoewel chocolade misschien geen goede keuze lijkt om af te vallen, vormt pure chocolade een uitzondering. Pure chocolade bevat stearinezuur dat het spijsverteringsproces vertraagt. De bittere smaak van deze chocolade kan ook helpen uw eetlust te verminderen. Zoek naar pure chocolade die voor 70 procent uit cacao of meer bestaat, maar houd er rekening mee dat je er niet veel van moet eten. Kleine porties pure chocolade, zoals een stuk of twee, zouden voldoende moeten zijn om uw eetlust te beteugelen (en uw zoetekauw te stillen).

Groene bladgroenten

Spinazie, snijbiet, boerenkool en andere bladgroenten bieden veel voedingsstoffen en werken tegelijkertijd als eetlustremmers. Deze groenten zitten boordevol vezels waardoor je lang een vol gevoel hebt. Maak wat groene bladgroenten als bijgerecht bij het avondeten, gebruik ze in je lunchsalade of voeg een handvol toe aan je smoothie.

Havermout

Havermout bevat een grote hoeveelheid koolhydraten, maar deze koolhydraten kunnen helpen uw eetlust onder controle te houden. De koolhydraten in havermout helpen de hongerhormonen te onderdrukken, waardoor je maag langer vol blijft. Havermout zit ook boordevol vezels, wat ook helpt bij het onderdrukken van de eetlust.

Sla de instant-havermout van de supermarkt over, die gevuld is met suiker die je lichaam snel zal verbranden. Maak het in plaats daarvan zelfgemaakt (voeg andere eetlustremmende ingrediënten toe, zoals gehakte amandelen en appelschijfjes) of kies een optie met veel eiwitten en weinig calorieën, zoals Esdoorn bruine suiker van HealthSmart (een favoriet bij klanten).

Als u op zoek bent naar aanvullende voedingsmiddelen die uw eetlust onderdrukken, kunnen wij u helpen. Wij hebben er meerdere supplementen En mixen van energiedrankjes beschikbaar voor eetlustbeheersing.

Vorige put up


Volgende bericht

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here