Home Bedrijf Hoe wendbaar kunnen zijn op het werk

Hoe wendbaar kunnen zijn op het werk

0
Hoe wendbaar kunnen zijn op het werk


Een startpakket voor bedrijfsgroei

Als je op mij lijkt, heb je honderd zakelijke boeken en duizend artikelen en berichten gelezen. De meeste van hen zijn ongelooflijk goud waard en van grote waarde als u kijkt naar hoe u uw bedrijf kunt starten, laten groeien en opschalen.

Dan wordt het tijd om te plannen.

Je weet dat je je moet aanpassen, wendbaar moet zijn en klantvriendelijk moet zijn. En al die zakelijke boeken die in je hoofd rondzwemmen, lijken je te verhelderen.

Dit is waarom Ik hou van Plan.D (Ik ben niet zeker van de naam, maar ik begrijp wat de makers Lucy Gilfedder en broer Sam Gilfedder zeggen…

“Plan.D werd voor het eerst gerealiseerd toen Lucy studeerde voor de Bachelor of Inventive Intelligence and Innovation aan de College of Know-how Sydney. Samen met dr. Paul James Brown en de Faculteit Transdisciplinaire Innovatie begon ze aan een diepgaande kruisanalyse van de belangrijkste startupgidsen en bedrijfsmanagementboeken op de markt. Deze volgden allemaal dezelfde informatiedichte structuur, maar misten aanpassingsvermogen en dynamiek. Er moest een betere, gebruiksvriendelijkere manier zijn!”

Lucy wilde heel eenvoudig alle ongelooflijke inhoud die ze hadden tot leven brengen – als een nuttig planningsinstrument voor bedrijfsleiders.

Plan.D Agile visitekaartjes

Zij en Sam werkten samen met accountants, ondernemers, ontwerpers, HR-managers, kunstenaars en een groot aantal andere individuen. Plan.D werd geleidelijk ontwikkeld. Een startersgids die gebruik maakt van vooruitstrevende ideologieën, makkelijk in gebruik is en voor iedereen toepasbaar is.

We hebben allemaal het adagium gehoord dat een bedrijf niet van plan is om failliet te gaan, maar vaak falen ze in het plannen ervan… en de statistieken zijn dat 60% van de start-ups binnen drie jaar zal ophouden, en slechts tien procent een blijvend levensvatbaar bedrijf zal zijn.

Startups falen meestal vanwege een van de volgende vijf redenen: timing, financiering, crew, bedrijfsmanagement of idee. Plan.D is ontworpen om niet één of twee van deze kernproblemen aan te pakken, maar alle vijf, en op zijn beurt focus te bieden op wat echt belangrijk is om een ​​duurzaam, winstgevend bedrijf te laten groeien.

Er zijn in totaal 50 op onderzoek gebaseerde kaarten – kies er één per week of gebruik ze als foundation voor een externe locatie. Het is zo gemakkelijk… je kiest een kaart uit het pakket, en elke kaart is tot nadenken stemmend, inzichtelijk en volledig onderzocht.

Dit kan de beste investering zijn die u doet in de strategische groei van uw bedrijf.

Een dikke proficiat aan Lucy en Sam.

Pak nu je set


Ook gepubliceerd op Medium.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here