Home Huisdieren 11 Voordelen van mobiele veterinaire diensten voor uw hond

11 Voordelen van mobiele veterinaire diensten voor uw hond

0
11 Voordelen van mobiele veterinaire diensten voor uw hond


Als hondenouders streven we naar het beste voor onze harige vrienden, waarbij we er altijd naar streven hun gezondheid en geluk te garanderen. Traditioneel gaat dit gepaard met regelmatige bezoeken aan de dierenarts, een taak die soms gepaard gaat met stress voor zowel huisdieren als eigenaren.

Doe mee aan de stijgende development van mobiele dierenartsdiensten! Het is een werkelijk baanbrekende oplossing die veterinaire zorg rechtstreeks bij u thuis brengt, waardoor stressvolle autoritten of angstige wachtkamerervaringen overbodig worden. Mobiele dierenartsen bieden een groot aantal voordelen, van persoonlijke zorg tot het consolation van een vertrouwde omgeving, en transformeren het landschap van de dierenverzorging, dus zorg ervoor dat u op zoek gaat naar een mobiele dierenarts bij mij in de buurt voor honden.

Ga met ons mee en ontdek de voordelen van een mobiele dierenarts en waarom deze wellicht excellent previous bij de gezondheidszorgbehoeften van uw hond.

De stijgende development van mobiele dierenartsdiensten

Stel je dit voor: deskundige kennis die komt rechtstreeks in uw woonkamer om uw huisdier in zijn natuurlijke omgeving te beoordelen. Dat is de vrijheid die u krijgt met mobiele dierenklinieken.

De populariteit van mobiele veterinaire diensten is de afgelopen jaren drastisch gestegen. Deze stijging is toe te schrijven aan vele factoren, waaronder het toegenomen bezit van huisdieren en de toenemende waardering voor op maat gemaakte, gemakkelijke dierenverzorging.

Naarmate onze opleiding als hondenouders groeit, zien we een natuurlijke verschuiving naar diensten aan huis. Dit is niet alleen een weerspiegeling van het feit dat eigenaren van gezelschapsdieren de beste preventieve zorg en het beste welzijn voor hun huisdieren willen, maar het geeft ook aan dat de gezondheid en het welzijn van huisdieren steeds belangrijker worden. Als gevolg hiervan diversifieert de medische zorg voor honden om aan die behoefte te voldoen – wat ongelooflijk is.

redenen om een ​​mobiele dierenarts in te schakelen 3
Stress rond dierenartsen komt heel vaak voor, dus het overstappen naar een mobiele dierenarts kan een enorme opluchting voor uw hond zijn.

1 – Schonere diagnose

Zieke dieren verbergen hun ziekte, en dat zal elke dierenarts moeilijk maken met de diagnose, omdat het zelden voorkomt dat een hond ontspannen is in een veterinaire omgeving. Als coach ben ik er bekend mee stress tekenen en pijnklachten, die het voor een dierenarts moeilijker kunnen maken om een ​​diagnose te stellen dan voor een hond die ontspannen is in zijn thuisomgeving – dat is een voordeel dat een stationaire praktijk moeilijk zal kunnen weerspiegelen.

2 – Gemak

Er is geen geheim dat moderne levens dat zijn manisch. Of je nu een moeder bent die thuis blijft, eigenaar van een klein bedrijf of een fulltime werknemer: ons leven is waanzinnig! Hectische schema’s zijn het leven van iedereen. Dus waarom zou u de druk niet wegnemen en uw dierenarts naar u toe laten komen om dat drukke schema te verlichten zonder de gezondheid van uw huisdier in gevaar te brengen? Preventieve zorg is van cruciaal belang en kan op flexibele uren worden verleend.

redenen om een ​​mobiele dierenarts in te schakelen 2
Thuisbehandelingen kunnen de optie met weinig stress zijn

3 – Verminder stress

Dierenartsenpraktijken zijn stressvol. Daarom worden dierenartsen zo vaak gebeten als zij. Het zijn enorm ongemakkelijke omgevingen waar onze honden zelden positieve associaties mee hebben – dus in plaats van die stress en het risico erbij te voegen (vooral als je een van mijn reactieve hondenouders bent), waarom laat je dan niet de dierenarts naar je toe komen en je hond behandelen? in jouw huis? Minder stress wel altijd een goede zaak, vooral als het gaat om chronische aandoeningen.

4 – Verwijder de angst in de wachtkamer

De wachtkamer is de vloek van het leven van de meeste honden, toch? Hoe onnatuurlijk! Je zit in een wachtkamer met katten, vogels, konijnen en de geur van andere dieren. Al jouw de instincten van honden waarschijnlijk in de conflict raken, en in plaats daarvan vragen we ze om te gaan zitten, kalm te zijn en met al deze vreemdheid om te gaan. En omdat in een vaste kliniek lang moet worden gewacht, kan uw mobiele praktijk de meeste problemen van uw viervoeters tijdens huisbezoeken oplossen.

redenen om een ​​mobiele dierenarts in te schakelen 5
De wachtkamer is een van de meest stressvolle onderdelen van een standaard dierenartsbezoek.

5 – Autoangst en ziekte

Als uw hond moeite heeft met autorijden, is het moeilijk om ergens heen te gaan. Dus terwijl je dat traint en daar vooruitgang boeken, waarom laat u de dierenarts niet naar u toe komen? Zo hoef jij je niet bezig te houden met autopech!

6 – Ideaal voor niet-mobiele hondenouders

Als ouders van huisdieren gebeuren er dingen waarbij we soms niet bij een dierenarts kunnen komen – en dit is waar mobiele veterinaire zorg gewoon betekent dat we nog steeds naadloos voor onze harige familieleden kunnen zorgen. – of dat nu een kapotte auto is – of u bent er gewoon fysiek niet toe in staat, als uw dierenarts naar u toe komt met alles wat u nodig heeft, kan dit een geweldige manier zijn om uw hond gezond en gelukkig te houden zonder de further druk om naar de dierenarts te moeten gaan dierenarts kantoor.

redenen om een ​​mobiele dierenarts in te schakelen 1
Wellnesscontroles zijn een fenomenale manier om de voortdurende gezondheid van uw hond in de gaten te houden.

7 – Excellent voor minder mobiele honden

Of je nu een geweldige dag hebt met artritis of een straathond in een rolstoel! Als u huisdieren heeft die mobiliteitsproblemen hebben, kunt u een dierenartscontrole of jaarlijkse vaccinaties uitvoeren missie. Maar dat is gewoon niet nodig als je een mobiele dierenarts hebt! Zo kunnen wij onze huisdieren op hun favoriete plekje verzorgen!

8 – Excellent voor vooraf gevaccineerde pet’s

Dat delicate, angstaanjagende venster wanneer uw hond nog niet volledig is geïmmuniseerd, is een van de slechtst keer om naar het kantoor van een dierenarts te gaan waar alle zieke honden naartoe gaan…

U kunt dat risico elimineren door uw dierenarts bij u thuis te brengen om uw puppyvaccinaties te voltooien – en voor een fokker? Dit kan een enorme influence hebben op mama en het nestje!

redenen om een ​​mobiele dierenarts in te schakelen 4
Vaccinaties zijn geweldig om thuis gedaan te krijgen, omdat uw hond het waarschijnlijk nauwelijks zal merken als het thuis gebeurt – de mijne zeker niet!

9 – Kan kosteneffectiever zijn

Als u een huis met meerdere huisdieren heeft, kan het bezoeken van een dierenarts en het samen uitvoeren van alle controles resulteren in een veel goedkopere en minder stressvolle ervaring voor u en uw huisdieren. En wanneer dierenzorg betaalbaarder wordt, kunnen we ons concentreren op preventieve geneeskunde en overreactieve geneeskunde.

10 – Ziekte in bedwang houden

Als je een hond hebt die dat heeft zeer Bij besmettelijke ziekten (zelfs bij veel voorkomende aandoeningen zoals kennelhoest, die besmettelijk kan zijn), kunt u een mobiele dierenarts vragen om naar u toe te komen om u te helpen de diagnose te stellen en ermee om te gaan! Met huisbezoeken hoeft u zich niet eens zorgen te maken over het verspreiden van ziekten naar de harige vriend van iemand anders door het dierenziekenhuis te bezoeken!

11 – Zorg rond het levenseinde

Hoewel we er een hekel aan hebben om aan de regenboogbrug te denken, is het zo ongeveer de vriendelijkste manier waarop we hiermee kunnen omgaan als uw geliefde huisdier de zorg kan krijgen die hij of zij nodig heeft vanuit het consolation van uw eigen huis in die vertrouwde omgeving waarin hij of zij zich veilig kan voelen. situatie. En nu kunt u dat met uitgebreide zorg doen met de diensten van een mobiele dierenarts.

Mobiele dierenartsen kunnen veel!

Wist u dat een mobiele dierenartsdienst het meeste van wat het kantoor van uw dierenarts kan doen, kan dekken?

  • Ziekte-evaluaties – de meerderheid van de mobiele dierenartsen biedt diensten op dezelfde dag of de volgende dag aan.
  • Dus als uw hond tekenen van ziekte begint te vertonen en u een second opinion wilt, is een mobiele dierenarts een goede keuze.
  • Voer welzijnszorgexamens uit – Door regelmatig een grondig neus-aan-staartonderzoek uit te voeren; uw dierenarts zal ervoor kunnen zorgen dat a) uw hond inderdaad gelukkig en gezond is, of b) dingen vroeg opmerkt – zoals het ontwikkelen van ziekten of andere aandoeningen –, wat een grote hulp zal zijn bij de verdere behandeling.
  • Voer echo’s uit – echografieën zijn volledig pijnloze, niet-invasieve procedures die u veel kunnen vertellen over de algehele gezondheid van uw huisdier – en het kan zo nuttig zijn om dat te laten doen met een mobiele arts!
  • Checks in thuislaboratoria – Ongeacht of uw hond wordt getest als onderdeel van een reguliere jaarlijkse controle, of dat u bloedtesten nodig heeft om de bloedspiegels van medicijnen te bepalen, controleer op hartwormof eenvoudigweg controleren op andere externe en interne parasieten, mobiele dierenartsen kunnen ter plekke monsters verzamelen.
  • Vaccinaties – Dit is weer een eenvoudige process die veilig thuis kan worden uitgevoerd!
  • Microchippen – Deze process die in dierenklinieken wordt uitgevoerd, is vergelijkbaar met die van mobiele dierenartsen!
  • Huidtesten – Een mobiele dierenarts kan snel de huid van uw hond inspecteren en op zoek gaan naar tekenen van eventuele afwijkingen die erop kunnen wijzen dat uw hond hulp nodig heeft – en nog beter: mobiele dierenartsen hebben vaak diagnostische checks die ze ter plaatse kunnen uitvoeren!

Bedenk echter dat uw traditionele dierenkliniek nog steeds de beste plek is voor noodgevallen!

Stressvrije dierenartszorg

Mobiele veterinaire diensten bieden veel voordelen, van consolation en gemak tot betere diagnostische procedures. Ze blijken een game-changer te zijn in de veterinaire sector en bieden kwaliteitszorg voor uw huisdieren, direct bij u thuis. Het is echter van cruciaal belang om te onthouden dat ze geen vervanging zijn voor spoedeisende zorg die wordt aangeboden door traditionele dierenklinieken, maar een uitstekende aanvulling zijn op regelmatige controles en preventieve zorg.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here