Home Amusement Will Smith gezien met Jada Pinkett Smith Lookalike op Artwork Basel Occasion – Hollywood Life

Will Smith gezien met Jada Pinkett Smith Lookalike op Artwork Basel Occasion – Hollywood Life

0
Will Smith gezien met Jada Pinkett Smith Lookalike op Artwork Basel Occasion – Hollywood Life


Will Smith, Jada Pinkett Smith
Beeldcredits: Broadimage/Shutterstock

Will Smith55, werd gezien bij het verlaten van een Artwork Basel-evenement in Miami, Florida met een mysterieuze vrouw die veel op zijn vervreemde vrouw leek. Jada Pinkett Smith. De acteur glimlachte terwijl gefotografeerd worden donderdag vlak voor de schoonheid gelopen en zag er ontspannen en tevreden uit. Hij droeg een grijs en wit poloshirt met korte mouwen, een grijze broek en bijpassende sneakers, terwijl zij een wit topje met korte mouwen, een spijkerbroek en sandalen droeg.

De dame in kwestie had ook een designertas bij zich en maakte haar look af met een zonnebril. Ze had een geschoren hoofd, vergelijkbaar met het uiterlijk dat Jada vaak draagt ​​vanwege de haaruitvalziekte die alopecia wordt genoemd. Ze werden allebei gezien toen ze na het evenement samen in een limousine stapten.

Will Smith, Jada Pinkett Smith
Jada en Will glimlachen na zijn Oscar-overwinning in 2022. (Owen Kolasinski/BFA.com/Shutterstock)

Een bron vertelde Pagina zes dat Will tijdens het uitje ‘zorgvuldig en bedachtzaam’ de hedendaagse kunst op een beurs bekeek, en samen met de mysterieuze vrouw en anderen de beroemde Pizzeria Lucali in Miami Seaside bezocht. “De groep van tien werd in het restaurant gezien terwijl ze zich prima vermaakten met het eten van pizza en het lachen”, aldus de bron.

De ooggetuige vertelde ook dat Will vrijdagochtend werd getrakteerd op een privérondleiding door het Miami Conference Middle Jay Rutland, de eigenaar van Maddox Gallery, en een groep vrienden. Het is niet bekend of de Jada-lookalike zich daarbij ook bij hem voegde.

Jada Pinkett Smith
Jada trouwde in 1997 met Will. (Shutterstock)

Wills laatste uitje met de onbekende vrouw komt slechts twee maanden nadat Jada, met wie hij in 1997 trouwde, toegaf dat ze allebei een relatie hadden. aside geleefd zeven jaar lang. Zij zei NBC dat ze besloten hun eigen weg te gaan nadat ze ‘uitgeput raakten van het proberen’ om aan hun relatie te werken. ‘Ik denk dat we allebei nog steeds vastzaten in onze fantasie over wat we dachten dat de ander zou moeten zijn’, gaf ze toe.

Will sprak ook over hun scheiding nadat Jada dat deed. “Als je meer dan de helft van je leven met iemand samen bent geweest, treedt er een soort emotionele blindheid op, en kun je maar al te gemakkelijk je gevoeligheid voor hun verborgen nuances en subtiele schoonheden verliezen”, vertelde hij. De New York Instances.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here