Home Natuur Walviswaarnemingsnetwerk in de Zuidelijke Golf van de Golf: Topwalvisspotter

Walviswaarnemingsnetwerk in de Zuidelijke Golf van de Golf: Topwalvisspotter

0
Walviswaarnemingsnetwerk in de Zuidelijke Golf van de Golf: Topwalvisspotter


Nature Canada feliciteert graag het Southern Gulf Island Whale Sighting Community (SGIWSN), een mission met meerdere eilanden onder leiding van de Saturna Island Marine Analysis and Training Society, voor het ontvangen van de erkenning!

SGIWSN is een door vrijwilligers geleide organisatie voor het monitoren en verzamelen van veldgegevens over walvissen rond de Saturna-, Pender- en Mayne-eilanden in British Columbia.

De waarnemingsinformatie verzameld door de SGIWSN wordt gebruikt door Ocean Smart en gedeeld met andere ENGO’s, overheidsinstanties en academische instellingen voor op natuurbehoud gebaseerd onderzoek, kritische habitatanalyse en de oprichting van beschermde mariene gebieden. De realtime waarnemingen zijn ook gebruikt om het WhaleReport Alert System (WRAS) te informeren, een hulpmiddel dat door commerciĆ«le schepen wordt gebruikt om scheepsaanvaringen en verstoringen van walvisachtigenpopulaties te voorkomen. De bijdragen van SGIWSN zijn ongelooflijk waardevol gezien de nabijheid van de organisatie tot de risicogebieden van Boundary en Lively Move, en de Interim Sanctuary Zones voor de bescherming van orka’s in het zuiden.

Voor meer informatie over de Saturna Island Marine Analysis and Training Society, het Southern Gulf Island Whale Sighting Community en hun belangrijke werk om het bewustzijn van het zeeleven en de ecosystemen in de Salish Sea te vergroten, bezoekt u hun web site.

We kunnen niet overleven zonder de oceaan; het geeft ons zuurstof om te ademen, zorgt voor voedsel op ons bord, helpt ons de klimaatverandering te bestrijden en ondersteunt levendige kustgemeenschappen. Phrase een Oceaan verdediger.

Phrase een oceaanverdedigerLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here