Home Bedrijf Verzamelen en begeleiden: vier stappen naar leidende leiders

Verzamelen en begeleiden: vier stappen naar leidende leiders

0
Verzamelen en begeleiden: vier stappen naar leidende leiders


Hoe leiders te leiden

Ik heb met het Airwallex-team samengewerkt om de startup-, bedrijfs- en ondernemersgemeenschap middelen te bieden om de groei te ondersteunen. Als er zoveel te doen is, is het verschil vaak niet wat je doet, maar waarom je het doet. Jarenlang hebben bedrijfsopleiders gesproken over werken ‘aan’ uw bedrijf in plaats van ‘in’ het bedrijf. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Als onderdeel van deze prachtige inhoudsreeks genaamd ‘kies groei’ wilde ik de stappen uiteenzetten over ‘hoe’ je dat moet doen. In praktische reële termen.

In dit meest recente bericht op de Vier stappen naar leidende leiders. (dwz we willen dat al onze teamleden zelfstarters zijn) Ik bespreek de volgende punten.

Stap 1: Identificeren als leider

Vaak worden we een leider van mensen, niet alleen in het bedrijfsleven, maar ook binnen het gezin of de gemeenschap, en er is een verschil tussen leiderschap en administration. In dit gedeelte assist ik je erachter te komen waar je je bevindt in het spectrum (en je kunt en moet vaak beide zijn).

Stap 2: Ken uw sterke en zwakke punten

Het is zo belangrijk om zelfbewustzijn te ontwikkelen, gemakkelijker gezegd dan gedaan, maar ik wilde je enkele hulpmiddelen geven om je hierbij te helpen. Ook om de unieke bijdrage van u en uw workforce te kennen. Iedereen moet zijn sterke punten benutten en je moet erkennen dat je niet alles kunt doen. Een van de moeilijke dingen die je moet doen bij het loslaten is het ontwikkelen van verantwoordingsstructuren om je heen op een manier die je helpt van die resultaten te leren.

Stap 3: Verzamelen: het waarom

Ik vraag je om jezelf hier uit te dagen en jezelf toestemming te geven om te dromen. Als we niet weten hoe we iets moeten doen, beperken we vaak onze visie tot wat we voor ons kunnen zien. Als je eenmaal je toekomstige staat hebt ontwikkeld, is het web zo belangrijk om dat effectief en beknopt te communiceren met de mensen om je heen.

Stap 4: Begeleiding: het wat en het hoe

Het bepalen van de strategie is niet moeilijk en ook niet zo complicated als mensen vaak denken. Daarom geef ik u in dit gedeelte de zes essentiële zaken voor een goed strategiedocument. En je schrijft hier niet oorlog en vrede. Hoe korter hoe beter in veel opzichten. Onthoud dat het erom gaat mensen om je heen te verzamelen die in jouw ‘waarom’ moeten ‘geloven’.

Dit is niet het second om een ​​’onwillige’ leider te zijn. We hebben binnen al onze bedrijven mensen nodig die een stapje verder gaan en heel duidelijk zijn over onze visie en waarden.

Jouw voornaamste taak als leider is NIET het werk doen, maar het bepalen van de strategie. En dat doe je eenvoudig met drie woorden

Visiewaarden en afstemming.

Bekijk hier ook de video.


Ook gepubliceerd op Medium.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here