Home Voeding Cadeaugids voor dames voor de feestdagen 2023 + weggeefactie ter waarde van $ 450

Cadeaugids voor dames voor de feestdagen 2023 + weggeefactie ter waarde van $ 450

0
Cadeaugids voor dames voor de feestdagen 2023 + weggeefactie ter waarde van $ 450


Cadeaugids voor dames voor de feestdagen 2023

De cadeaugids voor dames van dit jaar bevat merken waar ik van houd en die ik al jaren gebruik, evenals een paar dingen waar ik persoonlijk om vraag voor Kerstmis! Ik deel graag mijn aanbevelingen.

***Blijf lezen voor een weggeefactie ter waarde van $ 450!

Baleaf trainingslegging

Ik heb erover gesproken Baleaf trainingskleding al jaren omdat mijn man en ik dol zijn op hun trainingskleding! Ze zijn van hoge kwaliteit, tremendous betaalbaar en kunnen gemakkelijk op Amazon worden gekocht. Artikelen liggen in het bereik van $ 20-30. Vooral hun leggings vind ik geweldig. Op dit second ben ik vooral liefdevol Baleaf’s fleece gevoerde legging need we lopen altijd buiten in de kou en deze houden mij lekker heat.
Baleaf fleece gevoerde legging
Ik ben ook dol op de shorts van Baleaf en mijn man is dol op hun hardloopjassen, joggingbroeken en andere herenkleding artikelen. Lily draagt ​​ook de Baleaf kinderlegging op deze foto’s.
Dewbu verwarmde jas

We lopen het hele jaar door bijna elke dag naar buiten en deze verwarmde jas is geweldig! Ik heb het fleecejack en ben er dol op! Op echt ijskoude dagen ben ik van plan het onder een grotere jas te dragen. De jas heeft 5 verschillende verwarmingszones en kan het hele lichaamsgedeelte verwarmen, waardoor je heat blijft op echt koude dagen.

Mijn Dewbu verwarmde jas warmt supersnel op en gaat 3,5-4 uur mee op de hoogste stand of 9-10 uur op de lage stand. Je kunt de 12V accu eenvoudig opladen. Ik raad deze jas aan voor degenen die graag het hele jaar buiten zijn of voor mensen die het altijd koud hebben.

Chaser-joggers

Oh mijn god, dit is mijn favoriete broek ooit. Ik maak geen grapje. Ik heb ze zo vaak gedragen en ze zitten ontzettend comfortabel. Deze Chaser-joggingbroek is van chenille en is een dik sweatermateriaal en zit zo gezellig. Ze hebben een mooie dikke truitailleband die erg comfortabel en niet strak is. Deze draag ik letterlijk de hele winter! Ik raad het ten zeerste aan voor de gezelligste kleding in huis.

Twee jaar geleden veranderde de Baloe-verzwaringsdeken mijn leven, echt waar! Ik heb het dekbed en slaap er elke nacht mee. Ik had zoveel moeite met in slaap vallen en deze ene gemakkelijke verandering die ik heb aangebracht, helpt me zoveel gemakkelijker in slaap te vallen. Het is helemaal niet heet en is van geweldige kwaliteit. Ik raad het ten zeerste aan! Wij zijn ook dol op de linnen lakens van Baloo.

TrailHeads-hoeden en -handschoenen

TrailHeads maakt mijn favoriete hoeden en handschoenen die ik draag tijdens hardlopen en fietsen. Ze zijn redelijk betaalbaar en gaan jaren en jaren mee. Ik heb deze fleece-gator pas ook sinds ik nu voornamelijk fiets om mijn nek heat te houden in de winter. Voor hardlopen of als het niet extreem koud is, vind ik de TrailHeads-hoofdbanden omdat ze op hun plaats blijven en je heat genoeg houden.

Zensah hardloopsokken

Ik ben dol op Zensah-sokken voor hardlopen. Ze hebben enige compressie en zijn verkrijgbaar in zoveel verschillende leuke patronen. Mijn favorieten zijn allemaal van hen Zensah meals sokken zoals taco’s, pompoenkruiden en avocado-sokken. Ze zijn van hoge kwaliteit en gaan jaren mee.

Mijn kerstverlanglijst voor 2023

Ik deel een paar gadgets waar ik persoonlijk om vraag voor Kerstmis!

Ik heb geweldige dingen gehoord over deze lippenbalsem en kan niet wachten om hem te proberen!

Ik draag de hele herfst en winter pantoffels in huis en vond deze aardbeien zo schattig! Ze zijn ook slechts $ 10 op Amazon.

Hemelse kruiden vakantiethee

Mijn favoriete theemerk is Celestial Seasonings, omdat ze zoveel geweldige kruidensmaken hebben die ik graag de hele dag door drink als het koud is. Voor Kerstmis vraag ik om dit pakket van 6 kerstsmaken.

Weggeven

De weggeefactie is voor elke Dewbu verwarmde jas naar keuze (waarde ($ 150), a Baloe-gewogen deken van 12 pond ($180 waarde), $100 Zensah cadeaubon, TrailHeads Merino Beanie ($28 waarde) = ~$450 totale waarde weggeefactie!

een Rafflecopter-weggeefactie

Sommige gadgets in deze cadeaugids zijn aan mij geschonken met het oog op dit bericht. Alle meningen zijn die van mij.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here