Home Huisdieren Mijn verjaardagscadeau gegijzeld houden

Mijn verjaardagscadeau gegijzeld houden

0
Mijn verjaardagscadeau gegijzeld houdenBeste Annie: Ik heb onlangs mijn 50e verjaardag gehad. Mijn vriend en ik zijn al zeven jaar aan het daten, met een pauze van twee jaar. Zijn vriend vroeg me onlangs of mijn vriend mij een cadeautje van hem had gegeven. Ik had het cadeau niet ontvangen, dus zei ik niets tegen mijn vriend, in de hoop dat de tijd misschien voorbij zou gaan en hij het zou vergeten. Het is nu ruim zes weken geleden en nog steeds niets. Er is geen enkele kans dat mijn vriend op wat voor manier dan ook jaloers is op zijn vriend.

Zou het kunnen dat mijn vriend een oude wrok koestert over onze eerdere breuk? We zijn uit elkaar gegaan vanwege een trauma van mij waar hij niet goed mee omging; uiteindelijk had hij geen respect meer voor mij, maar troostte hij mij. Er zijn nog een aantal andere dingen waarvan ik denk dat hij beschermd is, maar dit voelt anders.

Steelt hij mijn cadeau, of is er iets dat ik niet krijg? Dit lijkt buiten zijn karakter voor hem. Ik wil geen eenzijdige of oneerlijke relatie hebben. – Verward

Mensen lezen ook…

Beste verward: Het feit dat u niet bereid bent hem ronduit te vragen wat er met uw geschenk is gebeurd, is een bewijs van een verbroken verbinding. Zoek uit wat je tegenhoudt – ben je bang voor het antwoord? Dat hij boos wordt? Van andere dingen die hij misschien voor je verborgen houdt?

Het is duidelijk dat jij en je vriend moeten werken aan open, eerlijke communicatie. Geen enkele relatie kan zonder deze relatie overleven, vooral niet als één of beide partijen een trauma hebben opgelopen. Met de hulp van een professionele therapeut kunt u wellicht een communicatiestijl vinden die voor u beiden werkt.

Beste Annie: Mijn verloofde van 10 jaar wil dat we vooruit gaan op foundation van leugens. Vorig jaar ontdekte ik dat mijn verloofde een affaire had. Ik heb haar erop aangesproken en zij heeft het met hem uitgemaakt. We hebben aan dingen gewerkt (twee sterfgevallen in de familie hebben de zaken een beetje vertraagd en de tijden moeilijk gemaakt), en voor het grootste deel gaat het goed met ons.

Ik wil haar vergeven en doorgaan met trouwen. Het probleem is dat ze zweert dat het een affaire van een week was, waarbij ze drie keer geslachtsgemeenschap hadden. Maar ik heb veel aantekeningen, foto’s en hun reilen en zeilen op sociale media gevonden, en haar familie suggereert dat het een affaire van een jaar was.

Ik heb haar vaak gevraagd om mij gewoon de waarheid te vertellen, zodat ik kan vergeven en we verder kunnen gaan. Ze zegt steeds dat ik moet stoppen met leven in het verleden. Ik blijf tegen mezelf zeggen dat ik de waarheid ken en dat ik die gewoon moet loslaten. Maar ik heb het gevoel dat ik niet verder kan komen op foundation van leugens. Wat moet ik doen? – Verward hart in Missouri

Beste verwarde hart: Roep de hulp in van een echtparenadviseur om de affaire van je verloofde te verwerken en de schade die deze heeft veroorzaakt te herstellen. Ik vraag me ook af: waarom een ​​engagement van tien jaar? Misschien vindt u tijdens uw begeleiding oplossingen voor andere onderliggende problemen die u ervan hebben weerhouden eerder in het huwelijksbootje te stappen.

Het lijkt erop dat jij en je verloofde deze gebeurtenis allebei achter je willen laten en verder willen gaan in je relatie en in het huwelijk. Het is echter duidelijk dat de ontrouw van uw verloofde op u beiden weegt. Deze kwestie kan niet zomaar onder het tapijt worden geveegd of genegeerd. Om dit hoofdstuk echt af te sluiten, moeten jullie allebei bereid zijn het werk te doen en de confrontatie aan te gaan om het te overwinnen.

Stuur uw vragen voor Annie Lane naar lieveannie@creators.com.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here