Home Concert Het beste nieuws | Concertpromotoren

Het beste nieuws | Concertpromotoren

0
Het beste nieuws |  Concertpromotoren


Het beste nieuws… Vanwege de bloeiende entertainmentindustrie van livemuziek is er nu een ongekend aantal locaties beschikbaar in vrijwel alle markten – primair, secundair, klein en privé, om succesvolle concerten te boeken en te promoten. Van grote area’s met een capaciteit van maximaal 20.000 personen tot middelgrote zalen met een capaciteit van 7.000 tot 11.000 personen, tot theaters van 800 tot 4.000 personen, tot kleine zalen van 1.000 tot 3.500 personen tot nachtclubs met accommodaties van 300 tot 1.000 personen – het live performance Het bedrijfsleven heeft nieuwe, onafhankelijke concertpromotoren nodig om al deze locaties te kunnen bedienen.

Een belangrijk feit dat ik door de jaren heen heb geleerd, is dat de enige manier waarop clubeigenaren en stadsfaciliteiten zoals area’s, zalen of gerenoveerde theaters winst kunnen maken, is door de locatie zo veel mogelijk dagen per jaar te gebruiken. Vijfenzeventig procent van deze locaties maakt geen reclame voor hun concerten of evenementen; zij beheren alleen hun locaties.

Daarom zijn ze afhankelijk van externe, onafhankelijke concertpromotoren, sportevenementen, particuliere congressen, beurzen, enz. om huur- en concessie-inkomsten te genereren om de overheadkosten van de locaties te helpen betalen. De locaties zijn op hun beurt altijd op zoek naar zoveel mogelijk evenementen om hun locaties te vullen. Dat is waar jij als concertpromotor essentieel bent voor deze mensen. Zeker, Reside Nation en AEG Presents zijn vooraanstaande internationale concertpromotoren, maar er is volop ruimte voor onafhankelijke concertpromotoren.

Ter beoordeling heb ik twee bijlagen bijgevoegd. Mijn eerste live performance als promotor is het verhaal van het eerste live performance dat ik als concertpromotor gaf. Ik las het en besefte hoe spannend het voor mij was, hoe cool het was en liet me zien dat ik geld kon verdienen door te doen waar ik van houd… ieders droom.

ik heb ook een lijst van onze concertpromoties enkele concerten De afgelopen tien jaar heb ik promotie gemaakt. Sommige acts heb ik maar één keer gedaan… sommige, vele, vele keren… maar het waren allemaal unieke, unieke speciale avonden, en ik zal er voor altijd geweldige herinneringen aan hebben! Veel acts waar ik in de jaren negentig aan begon te werken, werken nog steeds bij mij. Als je de artiesten en hun crews respectvol en eerlijk behandelt, zullen ze met je blijven samenwerken op weg naar de grotere zalen.

Heb ik geld verdiend met alle concerten die ik heb gegeven? Nee, ik heb door de jaren heen op sommige exhibits geld verloren. Als je veel exhibits doet, haalt de moist van de gemiddelden je in.

Ik zal bespreken hoe je een verlies kunt minimaliseren op een present die eruitziet alsof het een verliezer zou kunnen zijn op de showdag in de Cursus concertpromotors.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here