Home Amusement Tommie Lee reageert op Tamar Braxton en deelt DM’s van Jeremy

Tommie Lee reageert op Tamar Braxton en deelt DM’s van Jeremy

0
Tommie Lee reageert op Tamar Braxton en deelt DM’s van Jeremy


Tommie Lee verspilde geen tijd door op sociale media te springen ingaan op de opmerkingen gemaakt door Tamar Braxton tijdens haar recente live performance in Orlando, Florida.

VERWANT: Mijn man, mijn man, mijn man! Tamar Braxton dist Tommie Lee terwijl ze spreekt over de terugkeer naar Jeremy Robinson (video)

Tommie Lee geeft een antwoord (en ontvangstbewijzen)

De ‘Baddies’-ster ging naar Instagram en kwam met bonnen om eventuele verwarring op te helderen over het uitje dat ze deelde met Tamars man. Jeremy Robinsonvorige maand vóór de verzoening van het paar.

In haar video gaf Tommie toe dat ze in de DM’s contact had opgenomen met de advocaat en hem had verteld hoe goed hij zijn pakken draagt.

Hoewel het onduidelijk is of Jeremy zich bewust was van de vete tussen haar en Tamar, lijken screenshots van de berichten die Tommie deelt te laten zien dat de twee elkaars uiterlijk complimenteren voordat Jeremy voorstelde om elkaar te ontmoeten.

‘Vanaf dat second kreeg hij dorst,’ zei Tommie. ‘Wat is er mis mee als ik naar een wedstrijd ga? Wat er mis is met de situatie is dat dat jouw man is, zoals jij het noemt…’

Tommie beweerde verder dat nadat Jeremy naar verluidt met zijn punten voor een kamer in het Waldorf-hotel had betaald, ze de kleinzieligheid te boven was en besloot hem naar de stoep te schoppen. Tommie vervolgde met uit te leggen: “Het was een kwestie van één nacht.”

Hoewel Tommie en Jeremy elkaar blijkbaar voor één nacht hebben ontmoet, zou Robinson allerlei vuiligheid over Tamars persoonlijke leven hebben onthuld. Hij beweerde dat hij de zangeres uit zijn huis in Atlanta had geschopt en dat ze moest terugkeren naar het huis van haar moeder.

Naast de vele beschuldigingen beschuldigde Tommie Tamar ook van liegen over de kaartverkoop voor haar Love & Battle tenth Anniversary Tour. Ze legde uit dat Jeremy vertelde dat de concerten van Tamar nooit uitverkocht waren, ondanks wat de zanger de followers vertelde.

“Hij vertelde me veel dingen die hij niet aan een vreemde had moeten vertellen – ik heb internet deze man ontmoet,” zei ze. ‘Als dat jouw man is, zoals je zegt, dan moet je hem controleren en je situatie bekijken om te zien of je met de vijand slaapt of niet.’

Tamar sprak toe over het avondje uit van Jeremy en Tommie Lee

Tommie’s opmerkingen kwamen slechts enkele uren nadat een video waarin Tamar schijnbaar naar de tv-persoonlijkheid verwees als een “klootzak”, viraal ging op sociale media.

Tijdens haar present in het Home of Blues in Orlando, Florida, op vrijdagavond, maakte de moeder van een sort bekend dat ze inderdaad terug was bij Jeremy voordat ze melding maakte van zijn bijeenkomst met Tommie op een basketbal spel vorige maand.

“Jullie liegen allemaal als je dacht dat ik mijn man zou laten gaan alleen maar omdat hij met een idioot naar een basketbalwedstrijd was gegaan,” zei ze tegen het publiek.

VERWANT: Alles goed? Tamar Braxton wordt gezien met ex-verloofde Jeremy Robinson, dagen nadat hij werd gespot met Tommie LeeLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here