Home Huisdieren Mini Husky ‘keek hoe’ pet’s werden geadopteerd terwijl ze dangerous voor een eigen huis

Mini Husky ‘keek hoe’ pet’s werden geadopteerd terwijl ze dangerous voor een eigen huis

0
Mini Husky ‘keek hoe’ pet’s werden geadopteerd terwijl ze dangerous voor een eigen huis


Bean, een unieke en schattige miniatuur Husky-mix, heeft de harten van velen veroverd met haar hartverwarmende verhaal. Bean werd aan de kant van de weg in Californië gevonden en was zwanger toen een reddingsorganisatie haar voor het eerst ontdekte. Het is onduidelijk of ze in de steek werd gelaten vanwege haar zwangerschap of dat ze gewoon verdwaald was, maar haar reis leidde haar uiteindelijk naar haar eternally house bij haar liefhebbende eigenaar, Jordan.

YouTube

Op haar adoptiefoto had Bean een grote, aanstekelijke glimlach die Jordan meteen naar haar toe trok. Bean’s pet’s zijn allemaal geadopteerd. Toen Jordan haar voor het eerst ontmoette, was ze verrast door hoe klein Bean was. Met een gewicht van slechts 35 pond is Bean vrij klein voor een overwegend Husky-mix. Haar formaat weerhoudt haar er echter niet van vriendelijk en extravert te zijn. Bean is niet bang voor vreemden en benadert graag nieuwe mensen met kwispelende staart.

YouTube

Een van de meest innemende eigenschappen van Bean is het unieke ‘mopperen’ dat ze maakt om met haar mensen te communiceren. Dit gemopper heeft kleine nuances waardoor Jordan en haar man kunnen ontcijferen wat Bean nodig heeft, of het nu een wandeling, aandacht of gewoon wat geruststelling is.

Hoewel Bean niet echt een knuffelaar is, heeft ze een sterke band met haar baasjes. Iemand vertelde Jordan ooit dat ze nog nooit een baasje en een hond hadden ontmoet die zo op elkaar leken, wat Jordan als een groot praise opvatte. Bean staat altijd bovenaan de lure te wachten om haar baasjes te begroeten als ze thuiskomen. Ze gluurt met haar hoofdje uit de hoek en geeft ze een ‘hallo mopperen’.

YouTube

Bean heeft ook een speciale band met Jordans echtgenoot, die gek is op het geven van haar huisdieren en aandacht. Jordan geeft toe dat hoewel honden verlatingsangst krijgen, zij het gevoel heeft dat zij degene is die dit ervaart als ze te lang weg is van Bean. Bean is een verlengstuk van Jordan geworden, en ergens naartoe gaan zonder haar voelt vreemd en incompleet.

Als fotograaf heeft Jordan in Bean haar favoriete onderwerp gevonden. De schattige miniatuur Husky-mix heeft niet alleen het perfecte eternally house gevonden, maar is ook een integraal onderdeel geworden van het leven van haar ouders en brengt hen dagelijks liefde, vreugde en gelach.

‘DEEL’ om dit verhaal door te geven aan een vriend of familielid

Klik hieronder op ‘DELEN’ om het door te geven aan een vriend of familielid!



LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here