Home Concert Slipknot and Wage Battle – Knotfest Tour 2022 stopt in Peoria, Illinois ~ Live performance Images Journal

Slipknot and Wage Battle – Knotfest Tour 2022 stopt in Peoria, Illinois ~ Live performance Images Journal

0
Slipknot and Wage Battle – Knotfest Tour 2022 stopt in Peoria, Illinois ~ Live performance Images Journal


Peoria Civic Middle – Peoria, IL 7 april 2022

Corey Taylor brengt Knotfest naar Peoria, Illinois voor een krachtige metalavond

LOON OORLOG

Deze metalcore band uit Ocala, Florida kwam in 2011 op de markt en nu twintig jaar en vier jaar later zijn ze nog steeds sterk. Zanger Briton Bond, leadgitarist Seth Blake, ritmegitarist Cody Quistad, bassist Chris Gaylord en drummer Stephan Kluesener maakten indruk op de followers die de present openden met een explosie van geluid. Openen met “Relapse” en spelen van een set van 11 nummers, waaronder “Enamel”, “Excessive Horse” en afsluiten met “Sew”.

Schuifknoop

Metalband Slipknot uit het Midwesten rockt de wereld sinds 1995. Klein begonnen in de beginjaren en groeiend in de jaren daarna, hebben ze met 9 leden de podia overgenomen. Tussen de maskers, het krachtige geluid, de teksten en de aanwezigheid zijn er niet veel bands die elke zaal, groot of klein, kunnen domineren. Zanger en mede-oprichter van band Stone Bitter Corey Taylor, percussionisten Shawn “Clown” Crahan en Michael Pfaff, toetsenist Craig “133” Jones, gitaristen Mick Thomson en Jim Root, bassist Alessandro Venturella, drummer Jay Weinberg en op de draaitafels Sid WIlson. Een set van 20 nummers afspelen, waaronder “Disasterpiece”, “Unsainted”, “The Satan in I” en “Surfacing”. Het blijkt dat wanneer Slipknot de stad binnenkomt, het een luide en geweldige avond gaat worden.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here