Home Technologie Livestream Tottenham vs. Newcastle: hoe u voetbal uit de Engelse Premier League overal kunt bekijken

Livestream Tottenham vs. Newcastle: hoe u voetbal uit de Engelse Premier League overal kunt bekijken

0
Livestream Tottenham vs. Newcastle: hoe u voetbal uit de Engelse Premier League overal kunt bekijken


Zie bij Sling TV

Sling-tv

Bekijk de Premier League op USA Community vanaf $ 40 per maand

Zie bij Nu

Nu

Bekijk de Premier League in Groot-Brittannië vanaf £ 12

Zonder overwinning uit de laatste vier wedstrijden zal Tottenham zondag als gastheer Newcastle een einde willen maken aan hun vrije val op de prime van de Engelse Premier League.

De derby-nederlaag van de Spurs tegen de Londense rivaal West Ham op donderdag zal weinig hebben gedaan om de groeiende critici van de allesomvattende aanvalsstijl van coach Ange Postecoglou het zwijgen op te leggen. Deze wedstrijd biedt niettemin een onmiddellijke kans om zichzelf te verzilveren in het bijzijn van hun thuisfans, terwijl ze ook meer afstand kunnen nemen tussen henzelf en een van hun rivalen voor een Europese plaats.

Newcastle lijkt intussen te worstelen onder het gewicht van een grote blessurecrisis, waarbij de Magpies door hun 3-0 nederlaag tegen het door degradatie bedreigde Everton naar de zevende plaats op de ranglijst zijn gezakt.

Hieronder zetten we de beste op een rij stay tv-streamingdiensten voor het stay bekijken van alle actie, waar ter wereld u ook bent.

Ange Postecoglou, gekleed in een pak en een zwarte das, balt zijn vuist

De ploeg van Tottenham van Ange Postecoglou is het eerste Premier League-team dat de rating opent in vijf opeenvolgende wedstrijden zonder ook maar één van die wedstrijden te winnen.

Ryan Pierse/Getty Photographs

Tottenham Hotspur versus Newcastle United: wanneer en waar?

Spurs ontvangen Newcastle op zondag 10 december in het Tottenham Hotspur Stadium in Noord-Londen. De aftrap staat gepland 16.30 uur GMT (11.30 uur ET, 8.30 uur PT in de VS en Canada, en 3.30 uur AEDT op maandag 11 december in Australië).

Hoe je de wedstrijd tussen Spurs en Newcastle overal on-line kunt bekijken met behulp van een VPN

Als je de sport niet lokaal kunt bekijken, heb je misschien een andere manier nodig om te kijken – en dat is waar een VPN van pas kan komen. Een VPN is ook de beste manier om te voorkomen dat uw ISP uw snelheid op de speldag verlaagt door uw verkeer te coderen, en het is een geweldig idee als u een further laag privateness wilt voor uw apparaten en logins terwijl u op reis bent en verbinding maakt naar Wi-Fi-netwerken.

Met een VPN kun je virtueel je locatie op je telefoon, pill of laptop computer wijzigen om toegang te krijgen tot de sport. Dus als uw internetprovider of mobiele supplier u een IP-adres geeft dat uw locatie onjuist weergeeft in een black-outzone, kan een VPN dat probleem corrigeren door u een IP-adres te geven in uw correcte, niet-black-outgebied. De meeste VPN’s, zoals de onze Keuze van de redactie, ExpressVPNmaak het heel gemakkelijk om dit te doen.

Het gebruik van een VPN om sport te kijken of te streamen is legaal in elk land waar VPN’s legaal zijn, inclusief de VS, het VK en Canada, zolang je een legitiem abonnement hebt op de dienst die je streamt. U moet er zeker van zijn dat uw VPN appropriate is ingesteld om lekken te voorkomen: zelfs als VPN’s legaal zijn, kan de streamingdienst het account beëindigen van iedereen waarvan hij denkt dat deze de appropriate toegepaste black-outbeperkingen omzeilt.

Op zoek naar andere opties? Bekijk zeker ook enkele van de andere geweldige VPN-deals die nu plaatsvindt.

Express-VPN

Sarah Tew/CNET

Livestream Spurs vs. Newcastle in de VS

De wedstrijd Spurs-Newcastle van zondag wordt gestreamd op USA Community, waartoe u toegang kunt krijgen als onderdeel van uw kabelpakket of op de NBC Sports activities-website met een geldige login, en kan worden gestreamd through Sling TV en andere duurdere streaming tv-diensten.

Het Blue-abonnement van Sling TV omvat USA Community, waardoor het een geweldige optie is voor diegenen die Premier League-actie willen zien. Het kost $ 40 per maand en omvat meer dan 40 kanalen, waaronder andere sportkanalen zoals ESPN en FS1.

Livestream de wedstrijd tussen Spurs en Newcastle in Groot-Brittannië

De Premier League-rechten in Groot-Brittannië zijn verdeeld tussen Sky Sports activities, Amazon Prime-video en TNT Sports activities (voorheen bekend als BT Sport). Spurs vs. Newcastle is exclusief voor Sky Sports activities en te zien op de Sky Sports activities Principal Occasion-, Premier League- en Extremely-kanalen. Als je Sky Sports activities al hebt als onderdeel van je tv-pakket, kun je de sport streamen through de Sky Go-app, maar snoersnijders zullen een Now-account en een Now Sports activities-lidmaatschap willen instellen om de sport te streamen.

Sky-dochter Now (voorheen Now TV) biedt streamingtoegang tot Sky Sports activities-kanalen met een Now Sports activities-lidmaatschap. Je kunt een dag toegang krijgen voor £ 12, of je nu aanmelden voor een maandabonnement vanaf £ 25 per maand.

Livestream de wedstrijd tussen Spurs en Newcastle in Canada

Als je Spurs vs. Newcastle stay in Canada wilt streamen, moet je je abonneren op Fubo Canada. De dienst heeft exclusieve rechten voor dit Premier League-seizoen.

Fubo is dé bestemming voor Canadezen die dit seizoen de Premier League willen kijken met exclusieve streamingrechten voor elke sport. Het kost CA $ 25 per maand, maar u kunt wat geld besparen door driemaandelijks of jaarlijks te betalen.

Livestream de wedstrijd Spurs vs. Newcastle in Australië

Voetbalfans Down Beneath kunnen deze EPL-wedstrijd bekijken op streamingdienst Optus Sport, die dit seizoen elke Premier League-wedstrijd stay in Australië laat zien.

Met de exclusieve rechten om elke EPL-wedstrijd dit seizoen stay te vertonen, evenals de wedstrijden van de Duitse Bundesliga en de Spaanse La Liga, is de streamingdienst Optus Sport een bijzonder grote trekpleister voor Australische voetbalfans.

Als u al een Optus-netwerkklant bent, kunt u Optus Sport kopen voor een gereduceerde prijs, met kortingen die de prijs verlagen tot slechts AU$7 per maand. Als dat niet het geval is, begint een zelfstandig maandelijks abonnement op de service bij AU$25.

Snelle ideas voor het streamen van de Premier League met een VPN

  • Met vier variabelen die een rol spelen (uw ISP, browser, videostreamingprovider en VPN) kunnen uw ervaringen en succes bij het streamen van EPL-wedstrijden variëren.
  • Als u de gewenste locatie niet als standaardoptie voor ExpressVPN ziet, probeer dan de optie “zoeken naar stad of land” te gebruiken.
  • Als je problemen ondervindt bij het downloaden van de sport nadat je je VPN hebt ingeschakeld en deze in het juiste weergavegebied hebt ingesteld, kun je twee dingen proberen om dit snel op te lossen. Meld u eerst aan bij uw streamingdienstabonnementsaccount en zorg ervoor dat het adres dat voor het account is geregistreerd een adres is in het juiste weergavegebied. Als dit niet het geval is, moet u mogelijk het fysieke adres wijzigen dat bij uw account is geregistreerd. Ten tweede hebben sommige smart-tv’s, waaronder Roku, geen VPN-apps die u rechtstreeks op het apparaat zelf kunt installeren. In plaats daarvan moet u de VPN installeren op uw router of de mobiele hotspot die u gebruikt (zoals uw telefoon), zodat elk apparaat op het Wi-Fi-netwerk nu op de juiste kijklocatie verschijnt.
  • Alle door ons aanbevolen VPN-providers hebben op hun hoofdsite nuttige instructies staan ​​voor het snel installeren van de VPN op uw router. In sommige gevallen wordt u bij Good TV-diensten, nadat u de sport-app van een kabelnetwerk hebt geïnstalleerd, gevraagd een numerieke code te verifiëren of op een hyperlink te klikken die naar uw geregistreerde e-mailadres voor uw Good TV wordt verzonden. Dit is waar het hebben van een VPN op uw router ook zal helpen, aangezien beide apparaten zich op de juiste locatie lijken te bevinden.
  • En vergeet niet dat browsers ondanks het gebruik van een VPN vaak een locatie kunnen weggeven, dus zorg ervoor dat u een browser gebruikt die privateness voorop stelt om in te loggen op uw providers. Wij raden normaal gesproken aan Moedig.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here