Home Natuur Dwell-evenementen van Fats Bear Week 2021

Dwell-evenementen van Fats Bear Week 2021

0
Dwell-evenementen van Fats Bear Week 2021


Vier het succes van de wereldberoemde beren van Brooks River tijdens Dikke Berenweek. Jouw stem bepaalt welke beer tot dikste van het jaar wordt gekroond. Rangers van de Nationwide Park Service en natuuronderzoeker Mike Fitz van discover.org organiseren vele live-evenementen om u te helpen bij uw stem. Bekijk de beren elke dag op discover.org.

Dikke Beer Junior

Voor deze jonge en volwassen wordende beren is het winnen en jij doet mee! Tijdens dit opwarmevenement voor Fats Bear Week kies jij de welp die meedoet aan het jaarlijkse Fats Bear Week-toernooi. Sluit je aan bij de onthulling van de beugel met Mike Fitz van discover.org en Katmai Nationwide Park-ranger Naomi Boak tijdens een dwell play-by-play op maandag 20 september om 19.00 uur Japanese / 16.00 uur Pacific. De Fats Bear Junior-stemming vindt plaats van 23 tot 24 september fatbearweek.org.

Dikke Berenweek in de klas

We nodigen leraren uit om bearcam naar de klas te brengen en na te denken over de verschillende manieren waarop beren succes boeken in de uitdagende omgeving van Katmai. Ranger Lian Legislation van het Katmai Nationwide Park en de natuuronderzoeker Mike Fitz van discover.org zullen een speciale uitzending opnemen om de vragen van uw leerlingen te beantwoorden. Lees meer over hoe jouw klas kan deelnemen. Vragen kunnen uiterlijk op 28 september worden ingediend. De opgenomen uitzending gaat in première op 4 oktober om 14.00 uur Japanese / 11.00 uur Pacific op de Verken het Dwell Nature Cams YouTube-kanaal.

Livechats van de Fats Bear Week

Vind deze evenementen op de Brooks Dwell Chat-kanaal. En als u een van onze livechats mist, kunt u de herhalingen vinden op onze Beren en Bison YouTube-kanaal.

  • Fats Bear Week beugel onthullen

27 september om 19.00 uur Oost / 16.00 uur Pacific

De weg naar de grootsheid van de Fats Bear Week begon maanden geleden. Na een zomerlange inspanning hebben de bruine beren bij Brooks River in het Katmai Nationwide Park hun piekvet bereikt. Hoe hebben ze dat gedaan en welke uitdagingen kwamen ze onderweg tegen? Dat zijn een paar van de vragen die discover.org’s natuuronderzoeker Mike Fitz en Katmai Nationwide Park-rangers Naomi Boak en Lian Legislation zullen dat doen antwoord terwijl ze de kanshebbers en de beugel voor het Fats Bear Week-toernooi van 2021 onthullen.

29 september om 19.00 uur Oost / 16.00 uur Pacific

De winter komt snel in Katmai en beren moeten dik worden om te overleven. Vet is de brandstof die hun vermogen om de winterslaap te doorstaan ​​aandrijft, maar ook de sleutel tot hun reproductief succes. Leer meer over het belang van vet voor het voortbestaan ​​van de Fats Bear Week-deelnemers met de natuuronderzoeker Mike Fitz van discover.org en de parkwachters Naomi Boak en Lian Legislation van Katmai Nationwide Park.

  • Een heel dikke beer, play-by-play

4 oktober om 19.00 uur Oost / 16.00 uur Pacific

Play-by-plays zijn een favoriet onder rangers en bearcam-fans en zijn live-evenementen waarbij rangers en andere consultants vertellen over de beren- en zalmactiviteit in Brooks River. Het is een kans om meer te leren over de individuele beren op de digicam’s en hoe ze overleven.

5 oktober om 19.00 uur Oost / 16.00 uur Pacific

In het kampioenstoernooi dat Fats Bear Week heet, zijn de louter mollige beren weggezift. De echt diksten blijven staan. Op Fats Bear Tuesday sluiten we weer een gigantische Fats Bear Week af, en de twee finalisten zijn typische voorbeelden van succes en de ultieme aanpassingen die beren bezitten om te overleven. Ontdek de levens van de twee laatste deelnemers met de natuuronderzoeker Mike Fitz van discover.org en de parkwachters Naomi Boak en Lian Legislation van Katmai Nationwide Park.

Dwell vragen en antwoorden

Chat in de reacties met Mike Fitz, de plaatselijke natuuronderzoeker van discover.org, en rangers van Katmai Nationwide Park tijdens onze wekelijkse vragen-en-antwoordsessies. Breng uw vragen over beren, zalm en Katmai mee.

  • Discover.org: elke dinsdag (behalve 5 oktober) van 17.00 – 19.00 uur Japanese / 14.00 – 16.00 uur Pacific in de reacties op de Brooks Dwell Chat-kanaal.
  • YouTube Q&A’s: Elke donderdag van 14.00 – 16.00 uur Japanese / 11.00 – 13.00 uur Pacific in de reacties op de Brooks Falls YouTube-pagina.
  • Tiktok Q&A’s: Doe mee aan de discover.org Tiktok-kanaal. 1 oktober om 17.00 uur Oost / 14.00 uur Pacific.

Superlatieven van de bruine beer

Kies je favoriete beer uit vele categorieën, waaronder ‘meest gerespecteerde moeder’ en ‘beste visser’ tijdens deze post-Fats Bear Week-viering en inzamelingsactie voor de Katmai Conservancy. Van 6 tot en met 9 oktober worden er elke dag nieuwe superlatieven gekozen Brooks Falls YouTube-pagina.

Een bruine beer-viering

9 oktober om 16.00 uur Japanese / 13.00 uur Pacific op de Brooks Dwell Chat-kanaal.

Nadat de Fats Bear Week is afgelopen, blijven beren vissen in Brooks River en zet de Katmai Conservancy haar werk voort ter ondersteuning van Katmai Nationwide Park. Sluit je aan bij Katmai’s Conservancy’s Sara Wolman, discover.org’s Mike Fitz en verschillende speciale gasten voor dit live-evenement ter ere van het bruine berenseizoen 2021 in Brooks River.

Heeft u vragen?

Heb je iets gezien op de bearcams waar je nieuwsgierig naar bent? Of wilt u vooraf een vraag indienen voor onze dwell occasions? Vraag het hier. Rangers en deskundig personeel kunnen uw vraag beantwoorden in een livechat, in de bearcam-opmerkingen of in een blogpost.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here