Home Natuur Polar Bear Cam: live-evenementen

Polar Bear Cam: live-evenementen

0
Polar Bear Cam: live-evenementen


ijsberen

Alle live-evenementen voor de Polar Bear Cam vinden plaats op de Tundra Connections-kanaal.

Dinsdag 19 oktober, 13.00 uur Centraal

IJsberen op de toendra: Cam Kick-off

Het is weer die tijd van het jaar! IJsberen maken zich op voor de spoedige terugkeer van het zee-ijs en verzamelen zich langs de oevers van de Hudsonbaai in afwachting dat ze binnenkort zullen eten. In de tussentijd zullen we elke beweging van hen bekijken en reside streamen, terwijl we je laten weten wat we zien! Sluit je bij ons aan terwijl we het seizoen aftrappen met bekende gezichten en al je vragen beantwoorden over wat dit seizoen in petto heeft!

Donderdag 28 oktober, 11.00 uur Centraal

Arctische innovaties

Het Noordpoolgebied staat bekend als een ruige omgeving, maar wij kiezen er toch voor om daar te werken! We gaan het hebben over enkele van onze favoriete nieuwe technologie├źn en innovaties die ons in staat stellen meer over ijsberen te leren en ons te helpen ze in het wild te houden.

Donderdag 4 november, 12.00 uur Centraal

Volgen van ijsberen: verleden, heden en toekomst

Van omvangrijke radiohalsbanden in de jaren 80 tot opgeplakte tags die kleiner zijn dan een pak kaarten in 2020: het volgen van ijsberen heeft een lange weg afgelegd! Ga met ons mee en bespreek de moeilijkheid, evolutie en het belang van het volgen van een dier dat het grootste deel van zijn leven op het Arctische zee-ijs leeft!

Vrijdag 12 november, 13.00 uur Centraal

Afscheid van de toendra

Het was weer een geweldig seizoen! We bespreken onze favoriete (en favoriet bij followers!) hoogtepunten van dit berenseizoen en kijken naar wat de toekomst biedt voor de ijsberen van Western Hudson Bay.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here