Home Huisdieren Pitbull ontsnapt aan ‘ellendig leven’, man hield haar huge en zei tegen vrouw: “Dit is mijn pet”

Pitbull ontsnapt aan ‘ellendig leven’, man hield haar huge en zei tegen vrouw: “Dit is mijn pet”

0
Pitbull ontsnapt aan ‘ellendig leven’, man hield haar huge en zei tegen vrouw: “Dit is mijn pet”


Een vrouw vond een pitbull die helemaal alleen naast een spoorlijn zat. Het had geregend en de vacht van de hond zat onder de modder. Hij had een halsband om die leek op een wurghalsband en een ketting om zijn nek. De vrouw benaderde de hond, maar zodra ze dichtbij kwam, rende hij van haar weg.

De vrouw bleef proberen dicht bij de bange hond te komen, die mogelijk verwaarloosd of achtergelaten was. De hond was duidelijk bang omdat hij uitgehongerd was door verwaarlozing, trilde van de kou en al een hele tijd buiten wachtte. De vrouw vertelt dat ze eindelijk haar vrienden te pakken kreeg om de hond te helpen redden, die geen tekenen vertoonde dat hij in haar buurt kwam.

Bron afbeelding/verhaal: TheDodo – YouTube-video

De vrouwen die probeerden de hond te bevrijden gaven duidelijk niet op. De pup was bijna hysterisch en het duurde vier uur voordat een ervaren redder rustig de hond aan de lijn kon krijgen. Bij het paniekerige dier werd alles rommelig en had ze geen uitweg meer. Er zat niets anders op dan rustig te blijven liggen.

Bron afbeelding/verhaal: TheDodo – YouTube-video

De pup was zo getraumatiseerd en de redder ging bij haar zitten en hoopte haar te kalmeren voordat hij haar aanraakte. Ze wilde niet dat de bange hond uithaalde. De Pit Bull begon te merken dat deze vrouwen haar geen pijn zouden doen en uiteindelijk liet ze haar lichaam ontspannen. Ze besloten dit meisje Pittie Cardi te noemen (naar Cardi B).

Bron afbeelding/verhaal: TheDodo – YouTube-video

Nadat Cardi door de reddingswerkers was gered, liet ze zich door een vriendelijke man vasthouden. Ze begon echt te begrijpen dat haar hele leven op het punt stond te veranderen!

Bron afbeelding/verhaal: TheDodo – YouTube-video

Cardi ontmoette haar pleegouders en die eerste nacht besloot haar pleegvader bij haar op de grond te slapen. Ze was bang en onzeker en hij voelde die angst. Hij lag zes uur lang bij haar en de volgende ochtend zei hij tegen zijn vrouw: “Dit is mijn pet.”

‘DEEL’ om dit verhaal door te geven aan een vriend of familielid

P

Klik hieronder op ‘DELEN’ om het door te geven aan een vriend of familielid!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here