Home Bedrijf Elektronisch federaal belastingbetalingssysteem: een gids voor kleine bedrijven

Elektronisch federaal belastingbetalingssysteem: een gids voor kleine bedrijven

0
Elektronisch federaal belastingbetalingssysteem: een gids voor kleine bedrijven


Belastingen. Een van de slechts twee zekerheden in het leven, volgens Benjamin Franklin. En terwijl betalen Belastingen zijn uiteraard het pijnlijkste deel van de vergelijking; al het administratieve werk dat daarmee gepaard gaat, kan ook een ouderwetse migraine veroorzaken. Gelukkig is voor particulieren en bedrijfseigenaren in de Verenigde Staten de Elektronisch federaal belastingbetalingssysteem (EFTPS) helpt de pijn enigszins te verzachten door een snelle en gemakkelijke manier te bieden om transacties te plannen en uit te voeren.

Hier vindt u alles wat u moet weten over de EFTPS, zodat u minder tijd hoeft te besteden aan het nadenken over belastingen en meer tijd kunt besteden aan het nadenken over… al het andere.Wat is het elektronische federale belastingbetalingssysteem (EFTPS)?

De EFTPS is een belastingbetalingsdienst die free of charge wordt aangeboden door het Amerikaanse ministerie van Financiën. Het stelt belastingbetalers (zowel particulieren als bedrijven) in staat om rechtstreeks telefonisch of on-line betalingen aan de IRS te doen, en is 365 dagen per jaar, 24 uur per dag toegankelijk.

Het Digital Federal Tax Cost System wordt gebruikt door particulieren, bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsorganisaties. Het verwerkt een verscheidenheid aan verschillende soorten belastingbetalingen, waaronder:

 • Geschatte belastingen
 • Vennootschapsbelasting
 • Belastingen op zelfstandigen
 • Loonbelastingen, inclusief belastingen op de Federal Insurance coverage Contribution Act
 • Accijnzen op alcohol, benzine en bepaalde andere goederen

Al deze belastingen kunnen worden betaald through creditcard (By way of, Mastercard of Uncover), ACH-afschrijving (directe storting op uw bankrekening, in het geval van verschuldigde bedragen) of overboeking vanaf uw bankrekening.

De EFTP’s zijn een ideale optie voor individuele en zakelijke entiteiten die een snelle, gemakkelijke en altijd beschikbare manier willen om hun federale belastingen te plannen en te betalen. Het systeem is veilig, betrouwbaar en biedt het hele jaar door uitstekende klantenservice.

Waarom zou een bedrijf de EFTPS moeten gebruiken?

Gemak, snelheid en betrouwbaarheid zijn de drie grootste redenen waarom bedrijven ervoor kiezen om de EFTPS te gebruiken. Bovendien is het een device die is gemaakt en beheerd door de Amerikaanse overheid, wat betekent dat het zo veilig is als maar kan.

Meer specifiek omvatten de voordelen van het gebruik van het elektronische federale belastingbetalingssysteem voor bedrijven:

Betaal al uw belastingen op één plek

Alle belastingen kunnen through de EFTPS worden betaald, inclusief persoonlijk inkomen, werkgelegenheid, schattingen en accijnzen. U kunt on-line belasting betalen, overal waar u een sollicitatiegesprek heeft, zonder dat u naar meerdere on-line of fysieke locaties hoeft te gaan.

Vereenvoudig het boekhoudproces

Boekhouden en belastingbeheer voor een bedrijf is al moeilijk genoeg zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over hoe en wanneer u uw belastingverplichtingen moet betalen. De EFTPS maakt de cruciale laatste stap van de betaling snel en eenvoudig. Dit vermindert de tijd en kosten die gepaard gaan met boekhouding en administratie rond belastingtijd.

De Elektronisch federaal belastingbetalingssysteem is dat wel veilig

Als een door het ministerie van Financiën ondersteund betalingsportaal maakt de EFTPS gebruik van cyberbeveiligingsbeschermingen van overheidsniveau om uw betalingen en persoonlijke gegevens veilig te houden. De regering heeft grote moeite gedaan om ervoor te zorgen dat dit portaal veilig is. Ze hebben een authenticatieproces in drie stappen geïmplementeerd voor het inloggen, waaronder het gebruik van een pincode die door de overheid aan u is verstrekt, een 18-cijferig inschrijvingsnummer en uw unieke wachtwoord.

Betaal belasting en ontvang snel geld

De EFTPS vermindert de vertragingen bij het betalen van belastingen en het ontvangen van aangiften dramatisch. Dit is van cruciaal belang voor bedrijven die krap bij kas zitten, of vloeiende inkomstenstromen en dus belastingverplichtingen hebben. De verwerking gaat snel, wat betekent dat bedrijven de tijd kunnen nemen om ervoor te zorgen dat hun boekhoud- en belastingbeheerpraktijken accuraat en niet gehaast zijn.

Plan, wijzig en annuleer betalingen indien nodig

Bedrijven kunnen betalingen tot 365 dagen van tevoren plannen. Voor bedrijven, die dat wel zijn verplicht om elk kwartaal belastingaangiftes in te dienenDit zorgt ervoor dat betalingen altijd op tijd en voorspelbaar zijn, zodat er geen verplichtingen worden gemist. Geplande betalingen kunnen op elk second worden gewijzigd, geannuleerd en opnieuw ingediend, waardoor er veel flexibiliteit ontstaat op het gebied van persoonlijke boekhouding en uitgaande transacties.

Houd betalingen bij met e-mailmeldingen en betalingsgeschiedenis

Alle betalingen die through de EFTPS worden verzonden, activeren e-mailmeldingen, zodat u de voortgang en ontvangst kunt volgen. Bovendien hebben bedrijven inzicht in de betalingsgeschiedenis van 16 maanden, met specifieke bedragen en datums voor elke transactie. Deze gegevens kunnen indien nodig worden gebruikt om te bewijzen dat betalingen zijn verzonden, en kunnen helpen bij het voorspellen van toekomstige betalingsschema’s en -bedragen.

We hebben dit hierboven al vermeld, maar het is belangrijk om nogmaals te bellen. Bedrijven die in de Verenigde Staten als onderneming opereren, zijn verplicht om de geschatte inkomstenbelastingverplichtingen één keer per kwartaal elektronisch te storten. De EFTPS helpt ervoor te zorgen dat deze bedrijven aan deze nalevingsvereiste voldoen. Sterker nog, deze bedrijven kunnen termijnen vooraf plannen, zodat ze niet per ongeluk een deadline missen en boetes oplopen.

Waarom het elektronische federale belastingbetalingssysteem gebruiken in plaats van directe betaling?

Een veelgebruikt alternatief voor de EFTPS is Directe betaling, een belastingbetalingsdienst aangeboden door de IRS. Hoewel directe betaling een populaire keuze is voor belastingbetalingen, is er één kanttekening voor bedrijven: dit portaal is alleen bedoeld voor belastingen die particulieren verschuldigd zijn. Het kan niet worden gebruikt voor het betalen van bedrijfsbelastingen van welke aard dan ook. Daarom is EFTPS de ideale keuze voor bedrijven die elk kind federale belasting on-line willen betalen.

De stappen voor registratie voor en gebruik van het elektronische federale belastingbetalingssysteem

Als u een aanvraag heeft ingediend voor een Werkgeveridentificatienummer (EIN), is de kans groot dat u automatisch vooraf bent ingeschreven bij de EFTPS als u heeft aangegeven dat u federale loonbelastingstortingen zou doen. In dit geval heeft u waarschijnlijk uw EFTPS-pincode per submit ontvangen (of zult u deze nog ontvangen). Als u dat niet heeft gedaan, kunt u er een aanvragen door te bellen naar 1-800-555-3453. De pincode is wat u nodig heeft om uw accountconfiguratie op de EFTPS te voltooien.

Als u nog niet bent ingeschreven, vindt u hier een korte samenvatting van het proces:

 1. Ga naar EFTPS.org
 2. Klik op “Inschrijven” en volg de instructies op het scherm
 3. Dien uw aanvraag in
 4. Zodra uw aanvraag is ontvangen, ontvangt u uw pincode binnen vijf tot zeven werkdagen through de US Postal Service
 5. Als u een betaling wilt uitvoeren voordat de pincode is ontvangen, kunt u dit telefonisch doen door te bellen naar 1-800-555-4477.

Dat is de momentopname van hoe u zich kunt aanmelden. Laten we wat dieper ingaan op de belangrijkste stappen hieronder.

1. Verzamel alles wat je nodig hebt om je in te schrijven

Inschrijving voor het elektronische federale belastingbetalingssysteem duurt slechts een paar minuten, maar er zijn enkele belangrijke informatie die u nodig heeft voordat u zich aanmeldt. Zorg ervoor dat u het volgende bij de hand heeft:

Bedrijfsinformatie, waaronder:

 • EIN
 • Bedrijfsnaam
 • Amerikaans telefoonnummer
 • Internationaal telefoonnummer

Contactgegevens, waaronder:

 • Uw naam
 • Land van exploitatie
 • Adres en postcode

Financiële informatie, waaronder:

 • Routeringsnummer
 • Rekeningnummer

Opmerking: Als u van bankrekening verandert, kunt u uw bankgegevens in de EFTPS bijwerken door in te loggen en naar de sectie Veelgestelde vragen te gaan. Klik op de knop “Hoe wijzig ik mijn bankgegevens?” vraag en volg de instructies.

2. Selecteer en verzend de inschrijving op de web site van het Digital Federal Tax Cost System

Nadat u naar de EFTPS.gov-website bent genavigeerd, klikt u op de knop “Inschrijven” op het hoofdscherm. Selecteer of u als individu of als bedrijf solliciteert en vul de juiste informatie in de vereiste velden in.

Klik op verzenden. Indien goedgekeurd, ontvangt u per submit een pincode. Deze pincode is vereist om uw wachtwoord in te stellen en de inschrijving af te ronden.

3. Maak een wachtwoord aan en verifieer uw bankgegevens

Wanneer uw pincode is ontvangen, volgt u de informatie op het doc om de inschrijving af te ronden. Maak een uniek wachtwoord aan en gebruik dit, samen met uw pincode, om toegang te krijgen tot uw account through EFTPS.gov.

Opmerking: Bewaar deze pincode op een veilige plek. U heeft het elke keer nodig als u zich aanmeldt bij EFTPS.

4. Start met betalen

Log in en klik op de knop ‘Betalen’. Kies het kind betaling en de datum waarop u het geld van uw rekening wilt overboeken.

Hoe Homebase u helpt bij het organiseren van uw on-line belastingbetalingen

Hoewel de EFTPS geweldig is voor het beheren van betalingen, helpt het nog steeds niet bij alle belastingaangiften en boekhouding die daartoe leiden. Dit is waar een device als Homebase kan helpen.

Thuisbasis salarisadministratieberekent bijvoorbeeld automatisch de lonen en belastingen voor uw werknemers en verzendt de juiste belastingpapieren op uitstel-, staats- en lokaal niveau. Het platform kan bestanden maken, vullen en archiveren honderden verschillende belastingdocumenten in alle 50 staten, waardoor de hoeveelheid papierwerk die uw staff moet invullen drastisch wordt verminderd.

Naast belastingformulieren berekent Homebase ook alle belastingbetalingen en trekt deze in elke keer dat u de salarisadministratie verstuurt. Vervolgens kan het deze betalingen met de voor uw bedrijf vereiste frequentie naar de relevante instanties sturen. Aan het einde van elk kwartaal worden uw belastingbetalingen geconsolideerd en through belastingaangiften gerapporteerd aan de juiste instantie.

Dus hoewel een flexibel betalingssysteem als EFTPS geweldig is, is een volledig geautomatiseerd loonbelastingbeheersysteem zoals Homebase eenvoudiger. Gefascineerd? Probeer het vandaag nog.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here