Home Concert Mammoth WVH met Nita Strauss – Danforth Music Corridor – Toronto, Ontario – 13 november 2023

Mammoth WVH met Nita Strauss – Danforth Music Corridor – Toronto, Ontario – 13 november 2023

0
Mammoth WVH met Nita Strauss – Danforth Music Corridor – Toronto, Ontario – 13 november 2023


Wolf Van Halen rockt in de Danforth Music Corridor. (FOTO: Sue Sadzak Hebert)

De Danforth-muziekhal in Toronto onlangs gehost Mammoet WVH samen met Nita Strauss als directe ondersteuning. Followers kwamen massaal naar buiten om deze locatie in te pakken.

Nita Straussde getalenteerde gitarist die bekend staat om haar opwindende optredens, betrad het podium om haar tweede soloalbum te promoten, De roep van de leegte. Het live performance was niets minder dan een betoverende ervaring, waarbij Nita haar uitzonderlijke vaardigheden en passie voor muziek demonstreerde.

Met een setlist bestaande uit negen nummers, gitaarvirtuoos Nita Strauss begon haar set met drie instrumentale nummers die haar uitzonderlijke gitaarvaardigheden lieten zien, waarvan er twee afkomstig waren van haar debuutalbum Gecontroleerde chaos . Door de afwezigheid van een zangeres tijdens deze nummers kwam Nita’s verscheurende expertise centraal te staan, waardoor het publiek werd geboeid met haar technische precisie en ongelooflijke expertise.

De energie bereikte echter nieuwe hoogten toen zanger Kasey Karlsen (gerekruteerd uit Tik Tok) Nita op het podium vergezelde voor de resterende nummers. Hun samenwerking creëerde een dynamische sfeer waarin het publiek volledig betrokken en geboeid werd door hun krachtige optreden.

Naarmate de avond vorderde, betoverde Nita het publiek met haar krachtige gitaarriffs en melodieuze solo’s. De energie in de zaal was voelbaar terwijl ze elke noot feilloos uitvoerde, waardoor iedereen onder de indruk was van haar expertise. Het was duidelijk dat ze haar hart en ziel in elk optreden stortte, waardoor een onvergetelijke sfeer ontstond.

Tegen het einde van de set sloot Nita af met een lied dat zowel bij haarzelf als bij het publiek diep resoneerde: Overwinnaar. Dit anthemische nummer belichaamt een boodschap van veerkracht en vastberadenheid; het moedigt luisteraars aan om nooit op te geven of terug te vallen, ondanks eventuele obstakels waarmee ze te maken kunnen krijgen. Het dient als een herinnering om degenen die aan je capaciteiten twijfelen te negeren en je dromen meedogenloos te blijven nastreven. Dit nummer resoneerde met mij als laatkomer in de concertfotografie. Ik waardeerde elk facet van deze woorden.

Wat Nita echt onderscheidde, waren niet alleen haar muzikale vaardigheden, maar ook haar bescheiden en vriendelijke houding. Tussen de units door nam ze de tijd om contact te maken met haar followers door meet-and-greet-mogelijkheden aan te bieden bij de merchandise-stand. Deze persoonlijke benadering demonstreerde haar oprechte waardering voor degenen die haar muziek steunen.

Lijst instellen:

  1. Zomerstorm
  2. Ons meest wanhopige uur
  3. Marianentrog
  4. Alegria
  5. De zoektocht
  6. Wolf die je voedt
  7. Lawaai
  8. Dood vanbinnen
  9. Overwinnaar

Als het gaat om de concertrecensie van Mammoet WVHvalt niet te ontkennen dat Wolf Van Halen het immense expertise van zijn overleden vader heeft geërfd, Eddie Van Halen.

Het live performance van Mammoet WVH was niets minder dan spectaculair, aangezien ze het publiek trakteerden op een betoverend optreden Setlist met 16 nummers. De tour, toepasselijk genaamd Mammoth II, toonde het ongelooflijke expertise en de muzikale bekwaamheid van deze rijzende ster.

De laatste keer Mammoet WVH traden op in Toronto waar ze samen mee headliner waren Vuile honing. Wolfs oprechte uiting van ongeloof bij de opkomst als headliner spreekt boekdelen over zijn nuchtere karakter en dankbaarheid jegens zijn followers. Ondanks dat hij geboren is in de rockgeschiedenis, blijft Wolf gegrond en waardeert hij elke gelegenheid om zijn muziek met anderen te delen.

Wolf heeft niet alleen de muzikale capaciteiten van zijn vader geërfd, maar hij bezit ook zijn eigen unieke stijl en geluid. Zijn expertise komt tot uiting in elke gespeelde noot en elke gezongen tekst, waardoor het publiek de hele present wordt geboeid.

Een van de opvallende momenten van de avond was toen Mammoet WVH zong het favoriete liedje van zijn vader, Denk er eens over na. Dit oprechte eerbetoon toonde niet alleen zijn band met zijn overleden vader, maar demonstreerde ook zijn vermogen om emotie in zijn optredens te brengen.

In een prachtig vertoon van veelzijdigheid, Mammoet WVH vertraagde de boel akoestisch tijdens de present om op te treden Afstand precies zoals het geschreven is. Deze uitgeklede vertolking zorgde voor een meer intieme verbinding met het publiek en benadrukte het rauwe expertise dat in deze jonge kunstenaar schuilt. Hoewel er tijdens dit section enkele kleine problemen waren met zijn akoestische gitaar, loste Wolf deze snel op en ging naadloos over op het spelen van een kort fragment van Oase Wondermuurgrappend over hoe hij dat altijd al wilde doen.

Je kunt niet anders dan de toewijding van Wolf bewonderen om zijn followers een authentieke en oprechte ervaring te bieden. Van energieke optredens die iedereen aan het dansen krijgen, tot emotioneel geladen momenten die je hart raken: dit live performance was echt een bewijs van zijn expertise en passie voor muziek. Het lijdt geen twijfel dat hij met zo’n enorm expertise de rangen van de rockroyalty’s zal beklimmen.

Als je de kans hebt om ze te bekijken, zou ik niet aarzelen. Het is een voorstelling die je gezien moet hebben!

Speciale dank aan Omarmen voor de accreditatie.

Alle afbeeldingen van Sue Sadzak Hebert. ©2023. Gelieve niet te kopiëren of te gebruiken zonder toestemming.

Nita Strauss

Mammoet WVH

DEEL DIT BERICHT:
FacebooktwitterenredditpinteresttumblrmailLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here