Home Carrière 4 eenvoudige manieren om actiever te zijn op het werk

4 eenvoudige manieren om actiever te zijn op het werk

0
4 eenvoudige manieren om actiever te zijn op het werkActief blijven op het werk kan een echte uitdaging zijn. Het is gemakkelijk om op een zijspoor te raken door projecten en vergaderingen en niet eens te beseffen dat je een paar (of meer!) uur hebt gezeten. Hoe kunnen drukke professionals actiever zijn tijdens de werkdag?


Gelukkig zijn er een paar eenvoudige manieren waarop je je dagelijkse routine kunt veranderen, zodat deze actiever wordt en je minder sedentair bent. We weten allemaal hoe belangrijk het is om de hele dag actief te zijn, dus we verbruiken energie, bewegen onze gewrichten, trainen onze spieren en blijven flexibel. Met dat in gedachten volgen hier vier suggestions om vandaag actiever te zijn op het werk!

1.Volg uw stappen en calorieverbruik

Onze eerste tip is om iets te hebben waarmee u uw stappen en calorieverbruik gedurende de dag kunt bijhouden. Je kunt een Apple Watch, een Fitbit of gewoon een stappenteller gebruiken, zodat je iets hebt dat je activiteitsniveau controleert en je vertelt dat je voldoende beweegt.

Bovendien voelt het als een echte prestatie als je weet dat je je doel van 10.000 of 20.000 stappen hebt bereikt!

2.Parkeer verder weg van uw bestemming

through GIPHY

Het gaat erom meer activiteit te persen in wat u al doet. Wanneer u bijvoorbeeld boodschappen doet of naar uw werk gaat, probeer dan in plaats van te zoeken naar een van de dichtstbijzijnde parkeerplaatsen, zo ver mogelijk van de deur te parkeren (als het veilig is!).

Bedenk eens hoeveel stappen je nog meer zult lopen als je dit de hele dag doet!

3.Neem de entice

through GIPHY

Onze volgende tip is trappen, trappen, trappen. Waar je ook bent – ​​op je werk of thuis – neem altijd de entice.

Het duurt misschien wat langer en je bent misschien buiten adem op de prime, maar het is de moeite waard. De entice nemen is zo gunstig voor uw algehele gezondheid en uw cardiovasculaire systeem. Maak er een doel van om minstens één keer per dag de entice te nemen, zo niet twee, drie of vier keer.

Start nu en ervaar hoeveel gemakkelijker het is om over een maand de entice op te lopen.

4.Voeg activiteiten toe aan de activiteiten die u overdag al doet

through GIPHY

Probeer ten slotte een soort activiteit toe te voegen aan de activiteiten die u al doet.

We gaan bijvoorbeeld allemaal naar het rest room. Dus doe dit voor of na elk bezoek aan het rest room iets. Of het nu gaat om squats, lunges, push-ups of een andere oefening met lichaamsgewichtweerstand, je zult zeker in beweging komen als je er een doel van maakt!

We hopen dat dit u motiveert om wat meer activiteit aan uw drukke werkdag toe te voegen. Als u geen tijd heeft om naar de sportschool te gaan, kunt u fysieke activiteit nog steeds in uw bestaande dagelijkse routine opnemen.

Na verloop van tijd zullen deze kleine veranderingen in uw dagelijkse routine een groot verschil maken!

Vind je het leuk wat je vandaag hebt geleerd? Volg Amber zeker op Instagram @AccentuateWellnessof zoals zij Fb pagina om nog meer leuke trainingen, gezonde recepten en handige levensstijltips te ontdekken!

Obtain haar GRATIS trainingsgids voor thuis nu!

Let op: Individuen moeten altijd met hun arts overleggen voordat zij belangrijke veranderingen in hun dieet of levensstijl doorvoeren.

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op een eerdere datum.

We hopen dat dit u motiveert om wat meer activiteit aan uw drukke werkdag toe te voegen. Als u geen tijd heeft om naar de sportschool te gaan, kunt u fysieke activiteit nog steeds in uw bestaande dagelijkse routine opnemen.

Na verloop van tijd zullen deze kleine veranderingen in uw dagelijkse routine een groot verschil maken!

Vind je het leuk wat je vandaag hebt geleerd? Volg Amber zeker op Instagram @AccentuateWellnessof zoals zij Fb pagina om nog meer leuke trainingen, gezonde recepten en handige levensstijltips te ontdekken!

Obtain haar GRATIS trainingsgids voor thuis nu!

Let op: Individuen moeten altijd met hun arts overleggen voordat zij belangrijke veranderingen in hun dieet of levensstijl doorvoeren.

Van uw siteartikelen

Gerelateerde artikelen op webLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here