Home Wereldnieuws Laatste samenvatting van het oorlogsnieuws tussen Israël en Hamas en updates van het dodental in Gaza

Laatste samenvatting van het oorlogsnieuws tussen Israël en Hamas en updates van het dodental in Gaza

0
Laatste samenvatting van het oorlogsnieuws tussen Israël en Hamas en updates van het dodental in Gaza


De Verenigde Staten kregen kritiek van rechten- en aidsgroepen blokkeren een ontwerpresolutie van de VN-Veiligheidsraad waarin werd opgeroepen tot een onmiddellijk staakt-het-vuren in Gaza, evenals de onvoorwaardelijke vrijlating van alle gijzelaars, op vrijdag. De resolutie kreeg vrijwel unanieme steun van de lidstaten. Dat heeft het Israëlische leger gezegd het had vrijdag geprobeerd een mislukte gijzelaarsreddingsmissie in Gaza uit te voeren, waarbij twee soldaten “ernstig gewond” raakten.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here