Home Auto Motor Authority beste auto om te kopen 2024, Ken Block’s Electrikhana 2: The Week In Reverse

Motor Authority beste auto om te kopen 2024, Ken Block’s Electrikhana 2: The Week In Reverse

0
Motor Authority beste auto om te kopen 2024, Ken Block’s Electrikhana 2: The Week In Reverse


De finalisten van de Motor Authority Finest Automobile To Purchase 2024 werden bekend gemaakt, Ken Blocks laatste Gymkhana-video debuteerde en Porsche vestigde een nieuw wereldrecord. Het is de omgekeerde week, hier bij Motor Authority.

Wij onthulden de vijf finalisten voor de prijs voor de beste auto om te kopen 2024 van de Motor Authority. Variërend van een Amerikaanse supercar en iconische muscle automotive tot een Japanse sizzling hatch en elektrische sportsedan: het deelnemersveld was wederom divers. De winnaar wordt op 3 januari bekendgemaakt.

Unplugged-prestaties aangekondigd het heeft prestatieonderdelen en accessoires ontwikkeld voor de Tesla Cybertruck. Er is een nieuwe divisie gecreëerd genaamd Up Invincible, die onderdelen heeft variërend van wielen en liftkits tot een slider-opslagsysteem en Starlink-bevestiging.

Een Porsche 911 een hoogterecord vestigen op de hoogste vulkaan ter wereld. De Duitse autofabrikant bereikte de prime van de westelijke bergkam van de Chileense Ojos del Salado om het file te claimen. De 911 was sterk aangepast en had portaalassen, lagere overbrengingsverhoudingen en verbrede wielkasten. Hij draaide ook op e-brandstof afkomstig van een door Porsche gesteunde proeffabriek.

Het snelladende EV-netwerk van GM
opgeladen. De eerste 17 van de 25 snellaadlocaties die in 2023 worden geopend, zijn nu operationeel in 13 staten. Volgens de autofabrikant zullen er tegen het einde van de maand honderd snellaadstations zijn.

Ken Block keerde by way of YouTube terug naar ieders scherm voor nog een Gymkhana-aflevering. De iconische autosportlegende en marketeer Electrikhana 2 gefilmd vóór zijn dood in januari, die Hoonigan uiteindelijk besloot deze week vrij te geven. Het bevat Block in een verbeterde Audi S1 ​​E-Tron Quattro Hoonitron die door Mexico-Stad rijdt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here