Home Amusement Derek Hough geeft gezondheidsupdate over Hayley Erbert na de operatie – Hollywood Life

Derek Hough geeft gezondheidsupdate over Hayley Erbert na de operatie – Hollywood Life

0
Derek Hough geeft gezondheidsupdate over Hayley Erbert na de operatie – Hollywood Life


Derek Hough en Hayley Erbert
Beeldcredits: Arlene Richie/Shutterstock

Een dag na de aankondiging dat zijn vrouw Hayley Erbert29, had een noodcraniëctomie, Dansen met de sterren rechter Derek Hough ging naar sociale media met een replace. “Hayley heeft mij altijd geïnspireerd met haar wil, haar kracht en haar veerkracht en niet meer dan in de afgelopen 48 uur”, schreef hij vrijdag 8 december in een eenvoudige sms-post by way of Instagram. weg van herstel. Woorden kunnen niet uitdrukken hoe dankbaar en dankbaar we zijn voor de steun en liefde die je ons hebt gegeven. De vriendelijkheid die ons is betoond in deze ongelooflijk ondoorgrondelijke en levensveranderende tijd is onmetelijk.”

Derek erkende vervolgens de aanbiedingen voor hulp die hij had gekregen in de nasleep van Hayley’s ziekenhuisopname. “De hulpaanbiedingen die binnenstromen zijn zo vernederend en gewaardeerd. Onze hoop is dat we het als gezin op de een of andere manier kunnen belonen.”

De replace van de tv-ster over de toestand van zijn nieuwe vrouw komt na een ontnuchterende aankondiging tijdens zijn tournee. Hij ging naar hetzelfde platform om Hayley te delen, wie hij trouwde in augustuswas met spoed naar het ziekenhuis gebracht nadat ze ‘gedesoriënteerd’ raakte na een optreden in Washington, DC “Zij werd gediagnosticeerd met een craniale hematoom uit een gebarsten bloedvat en vereiste een noodcraniëctomie. Ze verkeert in een stabiele toestand”, legde hij uit in de put up van 7 december voordat hij om “gebeden en positiviteit” van followers vroeg.

Derek heeft 3,2 miljoen volgers op het platform, en velen gingen naar de reacties om ondersteuning te bieden na zijn replace. Onder hen waren beroemdheden, waaronder Jennifer Love Hewitt, die schreef: ‘Ik ben niet gestopt met bidden en zal niet stoppen. Zo blij dat jullie elkaar en prachtige households hebben om haar en jou te helpen. Ik stuur je alle genezing en liefde.” Peta Murgatroyd reageerde met een rij hartjesemoji’s.

Op donderdag, Dereks zus Julianne Hough ging naar Instagram Tales liefde tonen aan haar broer en nieuwe schoonzus. “Bid alsjeblieft en stuur al je liefde, genezing en licht naar Hayley en Derek”, schreef ze in een oprechte put up. “Bedankt uit het diepst van ons familiehart!”LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here