Home Voeding Dag 6: Chute Lake Lodge Resort

Dag 6: Chute Lake Lodge Resort

0
Dag 6: Chute Lake Lodge Resort


Welkom bij dag 6 van mijn Fraîche Vacation Giveaways! Maak opnieuw verbinding met een verblijf van 2 nachten in een hut Chute Lake Lodge voor 4! Deze lodge is een verborgen juweeltje en biedt een onvergetelijke majestueuze hutervaring voor iedereen.

Genesteld in de bergen nabij Naramata BC, vindt u de meest charmante en historische lodge die door een familie wordt beheerd! Kom tot rust in gezellige accommodaties, waaronder hutten, lodgekamers, yurts en glamourtenten. Je geniet van een knetterend vuur, de warmte van de houtgestookte sauna en spannende avonturen in de buitenlucht; deze lodge is echt een plek van het sort “kies je eigen avontuur”.

Chute Lake Lodge combineert naadloos rustieke charme met moderne voorzieningen om een ​​betoverende sfeer voor de gasten te creëren. De verschillende accommodaties bieden de perfecte balans tussen consolation, luxe en natuurlijke ambiance, zodat elke gast tijdens zijn verblijf kan ontspannen en verjongen. Als lodge die zich richt op liefhebbers van het buitenleven, bieden ze een breed scala aan activiteiten waar onze gasten van kunnen genieten. Of u nu wandelt en fietst over pittoreske paden of langs de Kettle Valley Railway (KVR), of gaat vissen, kajakken of paddleboarden op Chute Lake, er zijn voldoende mogelijkheden om de adembenemende wildernis rondom de lodge te verkennen. Gasten kunnen ontspannen en zich losmaken van de drukte van het dagelijkse leven en de natuur verkennen.

De bergen roepen! Doe mee en win een hutverblijf van 2 nachten voor 4 personen, dinertegoed, begeleide sneeuwschoenexpeditie en sauna-ervaring, ter waarde van $ 1500 CAD!

Dag 6: Chute Lake Lodge

Hartelijk dank aan Chute Lake Lodge Resort voor deze prijs. Veel succes iedereen!

Fraîche Table Maaltijdplan: Het #1 maaltijdplan voor drukke gezinnen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here