Home Technologie Apple speelt nog steeds niet aardig met Android, blokkeert Beeper Mini

Apple speelt nog steeds niet aardig met Android, blokkeert Beeper Mini

0
Apple speelt nog steeds niet aardig met Android, blokkeert Beeper Mini


Apple speelt nog steeds niet aardig met Android en blokkeert de Beeper Mini. Of is het probleem iets anders? Wat de reden ook is – sorry Android – Geen Blue Bubbles voor jou! De nieuwe, gemakkelijk toegankelijke oplossing voor iMessage moet te mooi zijn geweest om waar te zijn. Het werd pas een week geleden gelanceerd, maar de app begon vrijwel onmiddellijk technische problemen te ondervinden. Gebruikers kunnen geen blauwe bubbelberichten verzenden of ontvangen. Gebruikers begonnen het probleem te melden en de reacties stapelden zich op. The Verge zei dat zijn medewerkers vandaag hun Android-telefoonnummers niet op de Beeper Mini konden activeren.

Om te beginnen was Beeper Mini het resultaat van een poging om de berichtentool van Apple te reverse-engineeren, en een tijdje ging alles goed. De ontwikkelaars konden erachter komen hoe ze een telefoonnummer konden registreren bij iMessage. De berichten zijn geïntegreerd rechtstreeks naar de servers van Appleen vervolgens werd het bericht teruggestuurd naar de Android-telefoon. Slimme laboratoria heeft een geweldige video gemaakt over hoe het proces moet worden uitgevoerd. De video staat op het second van schrijven nog steeds op YouTube – en het is greatest leuk om te bekijken.

The Verge zegt dat Beeper Mini hoopte dat de berichten-app voor Apple te veel moeite zou kosten om te ontrafelen, maar blijkbaar had Apple heel weinig tijd nodig om de app te stoppen.

De CEO van Beeper, Eric Migicovsky, zei dat er sprake was van aanzienlijke verontwaardiging – je kunt het hier op X lezen.

Het zal interessant zijn om te zien of de Beeper-ingenieurs een tijdelijke oplossing kunnen bieden. IMessage en groepschats zijn altijd een probleem geweest vol problemen tussen Apple en Android. Probeer je Pickleball-team allemaal met elkaar te verbinden en te praten over waar ze elkaar kunnen ontmoeten, en het wordt een gsm-nachtmerrie.

“Dat betekent dat wanneer je je Android-vrienden een sms stuurt, iedereen het bericht kan lezen. Apple kan het bericht lezen. Uw telefoonmaatschappij kan het bericht lezen. Google… letterlijk, het is internet een ansichtkaart. Iedereen kan het lezen. Beeper Mini verhoogt dus feitelijk de veiligheid van iPhones.” –Eric Migicovsky aan TechCrunch

We weten al dat Apple zijn iMessage ziet als een belangrijk hulpmiddel om gebruikers op te sluiten in het oneindige ecosysteem van Apple. Dit zou een slimme zet van Apple kunnen zijn. Anderen hoopten dat de De interoperabiliteitsverordening van de EU zou een einde maken aan de insider-operaties van Apple – maar dat regulatie wordt pas in 2024 van kracht, dus we zullen afwachten wat er gebeurt.

Degenen die dicht bij de EU-bron zei Apple is bedoeld om het harde optreden van de EU te voorkomen.

Uitgelicht beeldkrediet:

Deanna Ritchie

Hoofdredacteur bij ReadWrite

Deanna is de hoofdredacteur bij ReadWrite. Voorheen werkte ze als hoofdredacteur voor Startup Grind en heeft ze meer dan 20 jaar ervaring in contentmanagement en contentontwikkeling.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here