Home Amusement Alia Bhatt herinnert zich Expensive Zindagi’s eerste shoot met Shah Rukh Khan

Alia Bhatt herinnert zich Expensive Zindagi’s eerste shoot met Shah Rukh Khan

0
Alia Bhatt herinnert zich Expensive Zindagi’s eerste shoot met Shah Rukh Khan


Alia Bhatt, die de schermruimte heeft gedeeld met Shah Rukh Khan, herinnerde zich onlangs met veel plezier haar ervaringen met de samenwerking met hem in Expensive Zindagi op het lopende Crimson Sea Movie Pageant 2023.

In een virale video vermeldde Alia dat Shah Rukh graag repeteert en dat ze de vorige dag de scène meerdere keren hebben besproken. Suhana, hun dochter, was aanwezig en maakte ijverig aantekeningen. AbRam, hun jongste zoon, was er ook en rende rond. Ze bespraken de scène terwijl de actrice probeerde een koele en normale houding aan te nemen.

Alia Bhatt Beste Zindagi Shah Rukh Khan

Over haar eerste opnamedag zei Alia: “Toen we op units gingen (Beste Zindagi) en we samen de eerste opname maakten, denk ik dat ik verstijfde. Mijn geest werd volkomen leeg omdat ik het niet kon geloven. En Toen moest Gauri (Shinde) in mijn oren komen fluisteren: ‘Je moet de Shah Rukh Khan vergeten’, en ik dacht: ‘Oké.’ Eigenlijk moest mijn karakter hem een ​​houding geven en ik dacht: ‘Hoe moet ik dit doen’.”

Alia Bhatt Beste Zindagi Shah Rukh Khan

Ondertussen is Alia Bhatt op het werkfront helemaal klaar om te verschijnen in Vasan Bala’s Jigra. Volgens berichten spelen ook Sobhita Dhulipala en Vedang Raina in de movie en staat de launch gepland op 27 september 2024.

Zie ook: Alia Bhatt zegt dat de liefde en acceptatie van het publiek de grootste beloning isLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here