Home Technologie 13 geweldige aanbiedingen voor hoofdtelefoons, draadloze oordopjes en gaming-headsets

13 geweldige aanbiedingen voor hoofdtelefoons, draadloze oordopjes en gaming-headsets

0
13 geweldige aanbiedingen voor hoofdtelefoons, draadloze oordopjes en gaming-headsets


De beste tijd om nieuwe audioapparatuur te kopen is ongetwijfeld… nou ja, Black Friday en Cyber ​​Monday. Het feit dat het winkelevenement dat een einde moet maken aan alle winkelevenementen (en ons collectieve gezond verstand) voorbij is, betekent echter niet dat er geen offers meer zijn. We hebben veel verkopen gevonden op door WIRED geteste hoofdtelefoons, oordopjes en gamingheadsets. Het zijn geweldige cadeaus, voor een geliefde of voor jezelf.

Speciale aanbieding voor Gear-lezers: Krijgen BEDRADE voor slechts $ 5 ($ 25 korting). Dit omvat onbeperkte toegang tot BEDRADE.com, volledige Gear-dekking en nieuwsbrieven die alleen voor abonnees toegankelijk zijn. Abonnementen helpen bij het financieren van het werk dat we elke dag doen.

Als u iets koopt by way of hyperlinks in onze verhalen, kunnen wij een commissie verdienen. Dit helpt onze journalistiek te ondersteunen. Kom meer te weten.

Koptelefoon aanbiedingen

Sony WH-1000XM5

Foto: Sony

Dit zijn onze favoriete algemene hoofdtelefoon, zonder twijfel. De WH-1000XM5 (9/10, BEDRAAD aanbevolen) hebben ongelooflijke ruisonderdrukkingsmogelijkheden, zijn comfortabel om langdurig te dragen en bieden een batterijduur tot 30 uur. De verwerking en stuurprogramma’s van Sony leveren ook de beste geluidskwaliteit van alle hoofdtelefoons die we hebben getest. Deze prijs komt overeen met wat we zagen tijdens Black Friday.

De Px7 S2-hoofdtelefoon van Bowers en Wilkins (9/10, BEDRAAD aanbevolen) zijn voorzien van met traagschuim gevuld leer en hoogwaardig kunststof waardoor ze ongelooflijk comfortabel zijn. Hoewel de ruisonderdrukking niet zo robuust is als bij andere hoofdtelefoons die we hebben getest, is de geluidskwaliteit onberispelijk. Deze koptelefoon fluctueert de laatste tijd wat in prijs en vertoont langzaam een ​​neerwaartse pattern, dus ze zijn meestal niet veel duurder dan dit, maar afgezien van een paar uitschieters is dit nog steeds een van de laagste prijzen die we hebben gezien.

Als je op zoek bent naar een koptelefoon voor kinderen, hoef je waarschijnlijk niet veel geld uit te geven. Bij deze hoofdtelefoons van Belkin is de nadruk gelegd op duurzaamheidstests, zodat de kans kleiner is dat uw kleintjes ze kapot maken, en ze zijn zo goedkoop dat het geen groot verlies is als ze erin slagen hem af te maken. Ze hebben ook een volumebegrenzer om de oren van je kleintje te beschermen.

Aanbiedingen voor draadloze oordopjes

Google Pixel Buds Professional

Foto: Google

Deze prijs komt overeen met wat we op Black Friday zagen. Ze zijn van ons favoriete draadloze hoofdtelefoon voor Android-gebruikers. De Pixel Buds Professional (9/10, BEDRAAD aanbevolen) zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, hebben solide ruisonderdrukking en passen comfortabel in de meeste oren. Ze kunnen zeven uur speeltijd meehouden met noise-cancelling aan, wat één uur meer is dan de vergelijkbare oordopjes van Apple.

De Galaxy Buds2 Professional (9/10, BEDRAAD aanbevolen) zijn een ander geweldig Android-alternatief voor AirPods als je je aan de Samsung-kant van het ecosysteem houdt. Ze hebben arrays met dubbele drivers die ze een iets beter geluid geven dan de Pixel Buds, en de microfoons zorgen naar onze ervaring voor een betere belervaring. Deze overeenkomst is een weinig greenback lager dan we zagen tijdens Black Friday, maar de prijs blijft fluctueren.

De Sony LinkBuds (8/10, BEDRAAD aanbevolen) zijn ontworpen om u de wereld om u heen te laten blijven horen terwijl u nog steeds naar uw muziek luistert. Ze zijn een beetje het tegenovergestelde van ruisonderdrukkende oordopjes. Ze hebben kleine gaatjes in het midden van elke bestuurder, zodat je kunt horen of een heel ander soort bestuurder je met zijn auto zal overrijden voordat het gebeurt. Ze zijn geweldig om rond te lopen in de stad of waar u zich ook bewust moet zijn van uw omgeving. Tijdens Black Friday waren ze $ 10 goedkoper.

Anker Soundcore Area A40

Foto: Anker

De Ruimte A40 (8/10, BEDRAAD aanbevolen) van Anker zijn verrassend goed voor hun prijs, zelfs vóór de uitverkoop. Ze hebben een solide ruisonderdrukking, kunnen met meerdere apparaten worden gecombineerd en worden geleverd met een draadloos oplaadetui. Lager dan dit zijn ze nog nooit geweest.

Dit zijn onze favoriete oordopjes voor tijdens het sportenmede dankzij hun aanzienlijke IP68-classificatie, wat in wezen betekent dat ze “stofdicht” zijn en in een paar meter water kunnen worden ondergedompeld zonder schade op te lopen. Een “paar meter water” klinkt als wat ik verlies tijdens het sporten, dus dat is geweldig. Dit is de laagste prijs die we hebben gevolgd.

Aanbiedingen voor gamingheadsets

HyperXCloud III

Foto: HyperX

We hebben bijna gefascineerd door de HyperX Cloud Alpha Wi-fi (10/10, BEDRAAD Aanbevolen) en de batterijduur van 300 uur. Maar op dit second is zijn kleine broertje, de Cloud III (8/10, BEDRAAD aanbevolen) is beter verkocht. De batterijduur is 120 uur, wat op de een of andere manier als een teleurstelling voelt, maar dat is het nog steeds vier keer langer dan de meeste concurrerende gamingheadsets. Ik heb deze headset vóór Black Friday opgeladen en heb hem sindsdien niet meer hoeven aansluiten. Het is momenteel een paar greenback duurder bij Amazon, en je moet op een kortingsbon klikken om de deal te krijgen, dus controleer eerst Goal voor de voorraad.

De SteelSeries Arctis Nova Professional is een slanke gamingheadset die uitstekend geluid produceert, maar het onderscheidende kenmerk is de desktop-DAC, waarmee u het quantity kunt aanpassen, game-audio en chat kunt mixen en een breed scala aan EQ-opties kunt toepassen, rechtstreeks vanuit een field op uw apparaat. bureau. De draadloze optie blies ons weg, maar de bedrade versie is momenteel het meest verkocht. Soort van. Deze fluctueert zo sterk in prijs dat een verkoopgrafiek eruit ziet alsof de hoofdtelefoon een hartritmestoornis heeft, maar hij bevindt zich momenteel aan de onderkant van de cyclus, dus nu is het tijd om te kopen.

Dit is misschien wel een van de meest… opzichtig ontwerpt voor een gamingheadset (wat iets zegt), maar hij verdient het recht om te pronken dankzij zijn ongelooflijke geluid. De ruimtelijke audio-implementatie van JBL is een van de beste die we hebben getest. De meegeleverde software program kan de positie van uw hoofd volgen om het geluid aan te passen op foundation van waar u zich heen draait, en zelfs het quantity helemaal laag zetten als u zich van uw laptop afwendt. We zijn al dol op deze hoofdtelefoons, maar ze waren in het verleden behoorlijk prijzig. Op dit second hebben ze de laagste prijs die we ooit hebben gevolgd.

SteelSeries Arctis 7+

Foto: SteelSeries

De Arctis 7+ (8/10, BEDRAAD aanbevolen) hoofdtelefoons van SteelSeries hebben een solide batterijduur van 30 uur, comfortabele oorschelpen en vooral een onopvallende USB-C-adapter. Dit maakt het vrij eenvoudig om een ​​verscheidenheid aan draagbare devices aan te sluiten, van je telefoon of pill tot een change of andere gaming-handheld.

Normaal gesproken beschikken we over veel hoofdtelefoons die een aantal krachtige aanpassingen of aanpassingen bieden waarmee u audio kunt leveren zoals u dat wilt. Deze studiohoofdtelefoon van Beyerdynamic gaat de tegenovergestelde kant op. Ze zijn ontworpen om audio te leveren precies zoals de audio-ingenieurs het hebben ontworpen. Wat voor veel video games al behoorlijk ongelooflijk kan zijn. Als je een purist bent (of, zoals ik, een koptelefoon wilt die je kunt gebruiken om te gamen En video- of audiobewerking), deze zijn geweldig.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here