Home Natuur Visarend (CVB) – Reflecties van de natuurlijke wereld

Visarend (CVB) – Reflecties van de natuurlijke wereld

0
Visarend (CVB) – Reflecties van de natuurlijke wereldLeer 100 gewone valleivogels Blogpost Soort #70/100

Weinig dingen op aarde vervullen ons met zoveel vreugde als vogels, en het kennen ervan bij naam draagt ​​alleen maar bij aan ons plezier. In Central Valley in Californië kan iedereen met slechts een beetje moeite 100 lokale vogelsoorten leren kennen. Vooral omdat Valleibewoners dagelijks in touch komen met minstens een dozijn soorten die de meesten wel herkennen, maar waarvan ze misschien niet de naam kennen. De bedoeling van deze weblog is dat volgers 100 gewone valleivogels leren kennen en kunnen identificeren.
A Reflecties van de natuurlijke wereld Blogpostserie door Jim Winst

WAT ZIT ER IN EEN NAAM

Visarend – Pandion haliaetus
Naam Wortels: (Grieks. pan, “alles”; dio, “god” – haliaeetus, “zeearend”)

FYSIEKE EIGENSCHAPPEN

De visarend is een grote roofvogel met een spanwijdte van maximaal 2 meter. Het heeft bruine bovendelen en witte onderkant met een witte kop met een donkere oogstreep, gele ogen en lange, scherpe klauwen voor het vangen van vis. Hij is te herkennen aan zijn slanke lichaam, lange poten en gebogen vleugels die van onderaf gezien een M-vorm vormen.

EEN INTERESSANT OF ONGEBRUIKELIJK FEIT OVER Visarend

Een interessant feit over de Visarend is de unieke manier waarop hij zijn prooi tijdens de vlucht vervoert. Na het vangen van een vis previous de Osprey zijn grip aan, zodat de vis met zijn kop naar voren wordt gericht, waardoor de windweerstand wordt verminderd en het vliegen gemakkelijker wordt.

SOORTGELIJK UITZIENDE SOORTEN

DISTRIBUTIESTATUS IN DE CENTRALE VALLEI

De Visarend is een vrij algemene bewoner die het hele jaar door voorkomt in de Central Valley in Californië en is te vinden in vrijwel elke habitat in de buurt van open water.

eBird-staafdiagrammen en kaartraster

Vorige Leer 100 Frequent Valley Birds-posten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here