Home Technologie De Amerikaanse en Britse regeringen beschuldigen de Russische FSB gezamenlijk van het orkestreren van een uitgebreide, wereldwijde hackcampagne sinds 2015 om zich te bemoeien met de Britse verkiezingen (Wall Road Journal)

De Amerikaanse en Britse regeringen beschuldigen de Russische FSB gezamenlijk van het orkestreren van een uitgebreide, wereldwijde hackcampagne sinds 2015 om zich te bemoeien met de Britse verkiezingen (Wall Road Journal)

0
De Amerikaanse en Britse regeringen beschuldigen de Russische FSB gezamenlijk van het orkestreren van een uitgebreide, wereldwijde hackcampagne sinds 2015 om zich te bemoeien met de Britse verkiezingen (Wall Road Journal)
Wall Road Journal:

De Amerikaanse en Britse regering beschuldigen de Russische FSB er gezamenlijk van dat zij sinds 2015 een omvangrijke, mondiale hackcampagne heeft georganiseerd om zich te bemoeien met de Britse verkiezingen.– De cyberaanvallen zouden ook gericht zijn geweest op Amerikaanse energienetwerken en Amerikaanse spionnen – LONDEN – De Amerikaanse en Britse regeringen …LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here