Home Onderwijs VHS Studying verdient MSA-CESS-heraccreditatie

VHS Studying verdient MSA-CESS-heraccreditatie

0
VHS Studying verdient MSA-CESS-heraccreditatie


Boston – VHS-leren heeft opnieuw accreditatie ontvangen van de Center States Affiliation Commissions on Elementary and Secondary Faculties (MSA-CESS), een wereldwijde leider op het gebied van accreditatie en schoolverbetering. Een peer review-team van scholen die lid zijn van Center States adviseerde VHS Studying voor heraccreditatie, en Center States stemde over de aanbeveling tijdens de tweejaarlijkse bijeenkomst in Philadelphia. VHS Studying is sinds 2008 geaccrediteerd door MSA-CESS.

Al meer dan 130 jaar helpt MSA-CESS schoolleiders bij het vaststellen en bereiken van hun doelen, het ontwikkelen van strategische plannen, het bevorderen van de ontwikkeling van personeel en het bevorderen van de prestaties van leerlingen. De instelling accrediteert preK-12 publieke, non-public, parochiale en charterscholen, evenals niet-diplomaverlenende carrière- en technische postsecundaire instellingen en aanbieders van leerdiensten. Het verkrijgen van accreditatie is een veelzijdig evaluatieproces dat scholen en schoolsystemen vrijwillig gebruiken om aan te tonen dat ze voldoen aan een gedefinieerde reeks op onderzoek gebaseerde prestatienormen.

“Deze heraccreditatie weerspiegelt de inzet van VHS Studying om de schoolgemeenschap te ondersteunen. Accreditatie door MSA-CESS is een validatie van de toewijding en experience die onze faculteit en medewerkers hebben op het gebied van het onderwijzen en leren van finest practices”, aldus Carol DeFuria, President & CEO van VHS Studying. “De accreditatie van de Center States Affiliation Fee on Elementary and Secondary Faculties is de gouden standaard voor het meten en bevorderen van schoolverbeteringen, en onze heraccreditatie laat zien dat VHS Studying zich inzet voor uitmuntendheid en voortdurende verbetering.”

Als onderdeel van het heraccreditatieproces voerde VHS Studying een zelfstudie uit vóór de evaluatie door het peer review-team. Bij die zelfstudie was de inbreng van de leiders, docenten, ouders en leerlingen van de non-profitorganisatie betrokken. “Samenwerken met Center States geeft ons waardevolle onafhankelijke suggestions over hoe goed ons programma voldoet aan op onderzoek gebaseerde prestatienormen”, vervolgde DeFuria. “Ons werk met Center States helpt ons te evolueren en ons aan te passen om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van onze studenten en scholen.”

Over VHS-leren

VHS Studying is een non-profitorganisatie met bijna 30 jaar ervaring in het leveren van onlineprogramma’s van wereldklasse aan studenten en scholen overal ter wereld. Meer dan 500 scholen over de hele wereld profiteren van de meer dan 200 on-line middelbare schoolcursussen van VHS Studying – waaronder 29 AP®-cursussen, studiepuntenherstel- en verrijkingscursussen – om hun studieprogramma’s uit te breiden. VHS Studying is geaccrediteerd door de Center States Affiliation Fee on Elementary and Secondary Faculties (MSA-CESS) en de Accrediting Fee for Faculties, Western Affiliation of Faculties and Schools (ACS WASC). Cursussen zijn goedgekeurd voor initiële geschiktheid door NCAA. Voor meer informatie over VHS Studying kunt u terecht op https://www.vhslearning.org/ en volg op Twitter op @VHSLearning.

eSchool Nieuwspersoneel
Laatste berichten door eSchool Nieuwspersoneel (alles zien)LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here