Home Concert Verlanglijstje! Crimson Rocks met Joe Bonamassa 6 augustus 2023 ~ Live performance Images Journal

Verlanglijstje! Crimson Rocks met Joe Bonamassa 6 augustus 2023 ~ Live performance Images Journal

0
Verlanglijstje!  Crimson Rocks met Joe Bonamassa 6 augustus 2023 ~ Live performance Images Journal


Door Michael Yanko

Fotografen van rocklegendes

Crimson Rocks is al sinds de jaren zeventig concertfotograaf en heeft duizenden concerten, honderden festivals en negen muziekcruises gefotografeerd. Daarom staat hij al jaren op mijn bucketlist. Toen ik een e-mail kreeg van Gov’t Mule waarin stond dat ze daar speelden, werd mijn interesse gewekt. Toen ik erachter kwam dat Jason Bonham openging en dat Joe Bonamassa de avond ervoor speelde, besefte ik dat het tijd was om een ​​reis naar Colorado te maken en deze van mijn lijstje te schrappen!


Rode Rotsen bevindt zich in Morrison, Colorado, ongeveer een half uur buiten Denver. Het is omgeven door een prachtig landschap, wat zorgde voor een prachtige rit. We parkeerden bij het plaatselijke museum en maakten vervolgens de anderhalve kilometer lange tocht bergafwaarts naar de kassa om onze fotopassen te halen. De opwinding in de lucht begon al toe te nemen en we ontmoetten een aantal geweldige mensen aan de kassa. Een van de mensen die we ontmoetten was de chauffeur van Joe Bonamassa, en hij was meer dan behulpzaam met ideas over de locatie. De beste tip van allemaal was dat er een shuttle was die me naar de high bracht, waar de locatie zich bevindt. De shuttle zette me af bij de backstage-ingang, waardoor ik de prachtige foto op de volgende pagina kon maken.

Er zijn twee 18-wielers nodig om Joe Bonamassa’s spullen naar een locatie bij jou in de buurt!

I’Ik heb Joe Bonamassa meerdere keren zien optreden, maar hem zien en horen op Crimson Rocks was een ervaring om nooit te vergeten. Het regende bijna de hele present, maar het uitverkochte publiek kwam voorbereid met regenjassen en poncho’s. Fotograferen was lastig in de regen, maar ik heb wel een paar goede foto’s kunnen maken!De groeiende verwachting voor de begin van de present bereikte een hoogtepunt met Tom Petty’s “The Ready”, gevolgd door de entree van de band onder daverend applaus!

De band opende de present met ‘Evil Mama’ en vervolgde met nummers uit Bonamassa’s enorme catalogus met albums, waaronder: ‘Mud Bowl’, ‘Love Ain’t a Love Tune’, ‘Self-Inflicted Wounds’, ‘I Wish to Shout’. About it” van het komende album, en “Final Matador of Bayonne.”
Tot grote vreugde van het publiek bevatte het volgende nummer speciale gast Warren Haynes (Gov’t Mule, Allman Brothers Band), die de volgende avond op het programma stond. Bonamassa stelde hem voor door te zeggen: “Sommige mensen vroegen me vandaag: ‘Ga je morgen, komt hij hier?’ Ik zei: ‘Nou, ik kan er morgen niet bij zijn, maar ik weet zeker dat het verdomd fantastisch gaat worden.’ Mijn vriend Jason Bonham is hier vanavond. Ik geef deze man niet genoeg lof, need in de loop van het eerste uur van deze present heeft hij waarschijnlijk twintig dingen opgeschreven die ik van hem heb gestolen op de gitaar, inclusief deze versie van dit nummer van Albert King genaamd ‘Breaking Up No one’s House’ en we gaan het uitbrengen Warren Haynes nu om het af te spelen.” Het gitaarduo jamde tijdens dit nummer was verbluffend!

Bonamassa channelde gedurende de nacht verschillende keren zijn innerlijke Buddy Man, waarbij hij willekeurig “F”-bommen liet vallen. Na het nummer met Haynes introduceerde Bonamassa zijn band bestaande uit: Josh Smith (gitaar), Calvin Turner (bas, ter vervanging van wijlen Michael Rhodes), Lemar Carter (drums), Rock & Roll Corridor van Famer Reese Wynans (toetsen) en Dannielle DeAndrea en Jade MacRae (achtergrondzang).Na de introducties werd het optreden voortgezet met “Curtain Name”, gevolgd door een creatieve cowl van Barbra Streisand’s “Gevangene” (Liefdesthema uit Ogen van Laura Mars). Het volgende was “Het hart dat nooit wacht.” Na een geweldige bluessolo bracht Bonamassa een vleugje ‘Trigger We have Ended as Lovers’, waarmee hij een korte groet bracht aan de overleden grote Jeff Beck! Nadat ze het uitverkochte publiek met dat lekkernij hadden verrukt, ging de band verder ‘Lonely Boy’, gevolgd door ‘Simply Received Paid’ van ZZ High, dat overging in Leidde Zeppelin’s ‘Dazed and Confused’ voordat het weer verandert in ‘Simply Received Paid’. De set eindigde met een vijf minuten durende drumsolo waarna de band het podium vrijmaakte. Het publiek was luidruchtig en hongerde naar meer. De band keerde terug voor de verwachte toegift, “Mountain Time.” Bonamassa vertelde de menigte dat iemand op Twitter had gepost: “Man, ik hoop echt dat je ‘Mountain Time’ op de berg speelt!‘Hij vertelde dat hij het niet van plan was, maar dat het gewoon logisch was. Het was een geweldige afsluiting van een onvergetelijk optreden!Joe Bonamassa is een van de grootste levende gitaristen en zijn optredens zijn altijd buitengewoon. Of je nu een bluesfan, rockfan of allebei bent, zorg ervoor dat je Bonamassa op je concertlijst zet die je gezien moet hebben!

Voor meer foto’s van deze present https://www.abetterdj.web/ROCK-LEGENDS-PHOTOGRAPHERS-CONCERT-PHOTOS/BLUES-CONCERT-PHOTOS-1/JOE-BONAMASSA-Crimson-Rocks-8-6-23/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here