Home Bedrijf Australische bedrijven samen sterker – Naomi Simson

Australische bedrijven samen sterker – Naomi Simson

0
Australische bedrijven samen sterker – Naomi Simson


Aankondiging: Expertise Oz sluit zich aan bij Large Crimson Group

Eenheid is een krachtig iets, vooral in het bedrijfsleven. Partnerschappen, allianties en overnames kunnen aanzienlijk meer waarde creëren, nieuwe kansen bieden en een veel sterker aanbod op de markt brengen voor alle belanghebbenden. Wanneer elke associate een specifieke reeks vaardigheden en experience meebrengt die de ander aanvult, ontstaat er een dynamische unie.

Dat is het geval bij Grote Rode Groep verwerven Ervaar Oz En Ervaar de lokale agent van Oz van holding TicketMates Australia.

In lijn met het ethos van de Large Crimson Group om lokaal te ondersteunen, zijn de nieuwe toevoegingen entiteiten die eigendom zijn van en worden geëxploiteerd door Australië, waardoor ze een logische match zijn om zich aan te sluiten bij de krachtpatser van ervaringsmerken, waaronder Adrenaline, Limoen&Tonic, En Rode ballon.

Alle merken onder TicketMates Australia zullen worden opgenomen in de merkenportfolio van Large Crimson Group, met uitzondering van autoclubbedrijf Membership Join – een speciaal ledenvoordelenplatform dat de grootschalige autoclubs van Australië, zoals RACQ, RACV en NRMA, bedient.

Terwijl Membership Join haar bestaande producten rechtstreeks zal blijven aankopen, heeft Large Crimson Group een langetermijngroothandelsovereenkomst gesloten waardoor ervaringsleveranciers van Large Crimson Group geleidelijk aan het portaal kunnen worden geïntroduceerd, waardoor ze exclusieve toegang krijgen tot de 11 miljoen leden van de autoclub.

Het in Queensland gevestigde Expertise Oz is marktleider in het bedienen van binnenlandse vakantiegangers, terwijl het B2B-platform Native Agent de toonaangevende one-stop-shop van Australië is voor het boeken van conciërgeactiviteiten. Native Agent bedient momenteel meer dan 700 inns, waaronder Mantra- en Oaks Resorts, en biedt toegang tot meer dan 3000 ervaringen in heel Australië.

Deze nieuwe overnames bieden Large Crimson Group een zeer full marktplaats, terwijl haar leveranciers ongeëvenaarde toegang krijgen tot zowel direct als oblique publiek met B2C-, B2B- en exclusieve partneraanbiedingen.

Toen David Anderson en ik ruim vier jaar geleden de Large Crimson Group medeoprichtten, hadden we een visie om een ​​marktplaats voor meerdere merken op te bouwen, waarbij elk merk een specifiek publiek aansprak en waar mensen de waarde zouden inzien van het kopen van ervaringen boven materiële zaken. goederen.

David Anderson vat dit heel kort samen en ziet deze samenvoeging als een win-winsituatie voor alle partijen. “We zijn absoluut verheugd om Expertise Oz en Native Agent te verwelkomen in ons portfolio van ervaringsmerken. Dit is een natuurlijke evolutie waar al meer dan een jaar aan gewerkt is en we zijn enorm enthousiast over de wederzijdse voordelen die ons te wachten staan ​​door het verbeteren van de efficiëntie en het uitbreiden van het productaanbod.”

Zoals de onderliggende mantra tijdens de pandemie is geweest, zijn we samen sterker. Of dat nu in de gemeenschap of in het bedrijfsleven is, het is zeer van toepassing op de tijd waarin we ons bevinden.

Ik kijk ernaar uit u in de nabije toekomst meer nieuws hierover te brengen, zodra de mogelijkheden zich voordoen.

https://www.thebigredgroup.com.au/newsroom/acquired-ervaring-oz-local-agent/


Ook gepubliceerd op Medium.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here