Home Voedsel Vakantievoedseltradities waar we keer op keer naar terugkeren

Vakantievoedseltradities waar we keer op keer naar terugkeren

0
Vakantievoedseltradities waar we keer op keer naar terugkeren


Het feestbanket van Eater viert de voedseltradities waarnaar we keer op keer in onze herinnering terugkeren

Woon tussen november en februari een willekeurige potluck bij en het wordt meteen duidelijk: er is niet één manier om rond de feestdagen te eten. Of het nu gaat om kikkererwtenbeignets en felgekleurde snoepjes voor Diwali, latkes en gelt voor Chanoeka, kersttamales of Chinese language appels, of black eyed peas voor het nieuwe jaar: het assortiment in onze feestelijke voedingsmiddelen is werkelijk planetair van omvang. En toch, wat de variaties in smaak en vorm ook zijn (ovenschotels, beignets en dumplings, oh my!) Wat deze gerechten verenigt, is hun vermogen om de maaltijden te overstijgen, en door te dringen in onze diepste emoties en herinneringen als een klontje boter op een stapel puree. aardappelen. Deze week onderzoeken we aan de hand van een verzameling essays de vele, bonte manieren waarop wij mensen tijdens deze noordelijke wintermaanden voedsel aan betekenis zijn gaan koppelen. Need hoe koud en donker het ook wordt, er is altijd wel wat licht aan tafel te vinden.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here