Home Auto 500 video games en apps nu mogelijk gemaakt door RTX: een mijlpaal in DLSS en Ray-Tracing

500 video games en apps nu mogelijk gemaakt door RTX: een mijlpaal in DLSS en Ray-Tracing

0
500 video games en apps nu mogelijk gemaakt door RTX: een mijlpaal in DLSS en Ray-Tracing


Wij vieren deze week een mijlpaal met 500 RTX-games en -applicaties die gebruikmaken van NVIDIA DLSS-, ray tracing- of AI-technologieën. Het is een prestatie die wordt verankerd door NVIDIA’s revolutionaire RTX-technologie, die gaming-graphics en -prestaties heeft getransformeerd.

De reis begon in 2018 tijdens een opwindend evenement in Keulen. Op een muzieklocatie van staal en beton te midden van de ruige, industriële noordkant van de stad barstten ruim 1.200 avid gamers buiten adem en duizelig los toen NVIDIA-oprichter en CEO Jensen Huang NVIDIA RTX introduceerde en verklaarde: “Dit is een historisch second… Computergraphics zijn opnieuw uitgevonden. ”

Deze baanbrekende lancering, die zich afspeelde tegen de achtergrond van ‘s werelds grootste gamingbeurs, Gamescom, markeerde de introductie van de GeForce RTX 2080 Ti, 2080 en 2070 GPU’s.

NVIDIA RTX, gelanceerd in 2018, heeft de visuele betrouwbaarheid en prestaties in moderne gaming- en creatieve toepassingen opnieuw gedefinieerd.
NVIDIA RTX, gelanceerd in 2018, heeft de visuele betrouwbaarheid en prestaties in moderne gaming- en creatieve toepassingen opnieuw gedefinieerd.

De technisch meest geavanceerde video games vertrouwen nu op de technieken die RTX-technologieën hebben ontgrendeld.

Ray tracing, mogelijk gemaakt door speciale RT Cores, zorgt voor meeslepende, realistische verlichting en reflecties in video games.

De techniek is geëvolueerd van video games met slechts één enkel grafisch factor uitgevoerd in ray tracing tot video games als ALAN Wake 2, Cyberpunk 2077, Minecraft RTX En Portaal RTX die ray tracing gebruiken voor al het licht in het spel.

En NVIDIA DLSSaangedreven door Tensorkernenversnelt AI-graphics, verbetert nu de prestaties met DLSS Body Era en verbetert RT-effecten met DLSS Ray Reconstruction in titels als Cyberpunk 2077: Phantom Vrijheid.

Naast gaming zorgen deze technologieën voor een revolutie in creatieve workflows, waardoor realtime, ray-traced previews mogelijk worden gemaakt in toepassingen die ooit een lange verwerkingstijd vereisten.

Raytracing, een techniek die voor het eerst werd beschreven in 1969 door Arthur Appelweerspiegelt hoe licht interageert met objecten om levensechte beelden te creëren.

Ray tracing was ooit beperkt tot hoogwaardige filmproductie. NVIDIA’s RTX grafische kaarten hebben deze filmische kwaliteit toegankelijk gemaakt in real-time gaming, waardoor ervaringen met dynamische verlichting, reflecties en schaduwen worden verbeterd.

Hoge betrokkenheidspercentages in titels als Cyberpunk 2077, NARAKA: BLADEPOINT, Minecraft met RTX, Alan Wake2 En Diablo IVwaarbij 96% of meer van de RTX 40 Sequence t-gamers RTX ON gebruiken, onderstrepen dit succes.

Om deze mijlpaal te herdenken, liggen er 20 Inexperienced Man Gaming-cadeaubonnen ter waarde van $ 500 en exclusieve #RTXON-toetsenbordtoetsen voor het oprapen. Deelnemers moeten de sociale kanalen van GeForce volgen en zich houden aan de regels voor sweepstakes.

Blijf op de hoogte meer RTX 500-weggeefacties.

NVIDIA’s vooruitgang van de eerste RTX grafische kaart naar het aandrijven van 500 RTX video games en applicaties met geavanceerde technologieën luidt een nieuw tijdperk van gaming en creatieve technologie in. En NVIDIA blijft toonaangevend en biedt ongeëvenaarde ervaringen op het gebied van gaming en creativiteit.

Blijf op de hoogte GeForce-nieuws voor meer updates over RTX-games en verbeteringen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here