Home Amusement Paramount Circling, Amazon mogelijke kanshebber voor movie – Deadline

Paramount Circling, Amazon mogelijke kanshebber voor movie – Deadline

0
Paramount Circling, Amazon mogelijke kanshebber voor movie – Deadline


EXCLUSIEF: Het is niet alleen Netflix die een bod heeft uitgebracht op Warner Bros.’ gesloopt Coyote versus Acme. DoorslaggevendAppel, en Amazone heb de movie ook gezien. Daarvan heeft Paramount een bod uitgebracht, en het voordeel is dat er een bioscooprelease is. Het Melrose-lot zou het kunnen gebruiken op de releasekalender van 2024. Met schulden beladen exposanten zouden het ook willen.

Ondertussen piekert Amazon, zo is mij verteld, zonder dat er formele biedingen zijn gedaan. Ten eerste duurt het daar langer om zaken te doen en beslissingen through de juiste kanalen te krijgen. Ik hoor ook dat advertising and marketing probeert de aandacht op de foto te krijgen (serieus: er zitten veel actiescènes in de movie en hysterische grappen die gemakkelijk in trailers kunnen worden gebruikt. Ik heb de movie gezien. Pas op voor de Porky Pig-broek -minder grap).

Warners speelt een harde rol omdat ze de $ 70 miljoen en nog wat willen dekken. Dus, nader huge te stellen wie dit wint. Maar uiteindelijk, Warners, Acme versus Coyote is niet van Disney Lied van het Zuiden. Er is geen reden om deze movie in de kluis te begraven, zodat anderen hem niet kunnen zien. Er is veel bloed, zweet en tranen in gestoken, en het gevoel voor humor kan wedijveren met de verfijning ervan Wie heeft Roger Rabbit ingelijst? Phrase ook wakker, Warner Bros – dit alles is voor slechte zaken.

Een filmmaker vertelde me onlangs: ‘We hebben een mission bij Warners in ontwikkeling. We streven dus geen actieve ontwikkeling na totdat de studio is verkocht. God weet wat er zal gebeuren met projecten in ontwikkeling.” Wadda denk je? Moeten die angsten niet worden weggenomen?

Kom op Warners, verkopen of vrijgeven: willen we echt dat jullie geschiedenis de geschiedenis ingaat als een plek die bekend staat als moordprojecten; en een voormalige CEO van Warner Media (Jason Kilar) die bekend staat om het uitbrengen van movies aan een zo breed mogelijk publiek through streaming en theater?

Sommigen vertellen ons dat op de Burbank-kavel Coyote versus Acme was oorspronkelijk bedoeld voor streaming: niet waar, het had een theatrale datum Barbie’s releasedatum van 21 juli. Het is duidelijk dat de economische aspecten van dit mission tijdens groen licht zijn uitgewerkt, duh: DC Liga van Superpets die duurder was met $ 90 miljoen, opengesteld voor $ 23 miljoen in de Verenigde Staten en uiteindelijk $ 93,6 miljoen binnenlands, en $ 207,6 miljoen WW opleverde.

Sony en Apple doen geen bod, zeggen bronnen.

Kom regelmatig terug, need dat is nog niet alles, mensen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here