Home Voeding Geniet van de zomer met heerlijke, eiwitrijke mocktails | Vruchtendranken, eiwitrijke drank, mixer en meer

Geniet van de zomer met heerlijke, eiwitrijke mocktails | Vruchtendranken, eiwitrijke drank, mixer en meer

0
Geniet van de zomer met heerlijke, eiwitrijke mocktails | Vruchtendranken, eiwitrijke drank, mixer en meer


Nu het warme zomerweer nadert, is er niets verfrissender dan een koel, fruitig en smaakvol drankje om uw dag op te fleuren. We houden allemaal van een verrukkelijke cocktail, maar voor degenen die het eiwitrijk en alcoholvrij willen houden en zich willen concentreren op een gezondere zomer, zijn deze mocktails een geweldige optie! Laten we een aantal smakelijke eiwitrijke mocktails verkennen die uw gezondheidsdoelen voor de zomer niet zullen schaden, en u ideas geven voor het maken van de perfecte schuldvrije en verrukkelijke drankjes.

Wat zijn Mocktails?

Mocktails zijn alcoholvrije versies van populaire cocktails of originele alcoholvrije drankbrouwsels. Deze verfrissende dranken zijn een creatieve manier om verschillende soorten fruit, kruiden en smaken te combineren die niet alleen uw smaakpapillen bevredigen, maar ook gezondheidsvoordelen bieden.

Ideas voor het maken van gezonde en heerlijke mocktails

Hier zijn enkele ideas om uw zomerse mocktails zowel gezond als heerlijk te maken:

 1. Gebruik vers en seizoensfruit: Profiteer van de grote verscheidenheid aan fruit die beschikbaar is in de zomermaanden. Vers en seizoensfruit smaakt doorgaans beter en zit boordevol vitamines en antioxidanten.
 2. Kies voor natuurlijke zoetstoffen: In plaats van suiker of kunstmatige zoetstoffen toe te voegen, kun je overwegen om natuurlijke alternatieven te gebruiken, zoals honing, agavenectar of zelfs de natuurlijke zoetheid van fruit.
 3. Voeg kruiden en specerijen toe: Voeg een vleugje smaak en gezondheidsvoordelen toe door kruiden en specerijen zoals munt, basilicum, gember en kaneel in uw mocktail-creaties te verwerken.
 4. Kies caloriearme mixers: Vervang suikerhoudende frisdranken of sappen door caloriearme opties zoals bruisend water, frisdrank of vers geperst citroensap.
 5. Blijf gehydrateerd: Vergeet niet om je heerlijke mocktails in evenwicht te brengen met voldoende water om op het goede spoor te blijven met je hydratatiedoelen.

Mocktail-recepten met een hoog eiwitgehalte om u te inspireren

Hier zijn enkele functionele en heerlijke eiwitrijke mocktail-recepten waar je de hele zomer van kunt genieten:

Ananas Basilicum Splash

Meng de basilicumblaadjes in een kan. Voeg ananassap, limoensap en bereide Fruit Drink Combine toe en meng goed. Vul je glas met ijs en giet het mengsel erover. Maak af met sodawater en garneer met een blaadje basilicum.

Aardbei Gember Limonade

 • 2 kopjes aardbeien, gepeld en gehalveerd
 • 1/4 kopje vers citroensap
 • Limonade Fruitdrankmixbereid volgens de aanwijzingen op de verpakking
 • 1 eetlepel geraspte gember
 • 2 kopjes bruisend water

Meng de aardbeien, het citroensap en de gember tot een gladde massa. Giet het aardbeienmengsel en de bereide Lemonade Fruit Drink Combine in een glas gevuld met ijs en vul aan met bruisend water. Garneer met een schijfje aardbei of citroen!

Welk mocktailrecept je ook kiest, als je deze ideas volgt, blijf je op het goede spoor met je gezondheidsdoelen voor de zomer, terwijl je nog steeds geniet van een aantal heerlijke versnaperingen. Op een verfrissende zomer vol goede gezondheid en geweldige tijden!

Berry Watermeloen Muntkoeler

 • 2 kopjes in blokjes gesneden pitloze watermeloen
 • 10 verse muntblaadjes
 • 1 eetlepel honing (optioneel)
 • 1/4 kopje limoensap
 • 1 kopje bruisend water
 • Fruitdrankmix met wilde bessen

Meng de watermeloenblokjes, muntblaadjes, honing, Wild Berry Fruit Drink Combine en limoensap tot een gladde massa. Giet het mengsel in een glas gevuld met ijs en vul aan met bruisend water. Garneer met een takje munt!

Citroen Razzy zomerspritzer

Laat de kruidenthee trekken door heet water over de theezakjes te gieten, in een hittebestendige container zoals een glazen maatbeker of een glazen pot. Laat de thee 3-5 minuten trekken. Verwijder de zakken en zet opzij om af te koelen.

*LET OP: Mogelijk behaalt u betere resultaten met stap twee als u het fruitdrankpoeder door de hete thee mengt. Voeg in dat geval meer water of frisdrank toe om de gewenste smaakkracht te bereiken.

Meng de vruchtendrank door 2 pakjes vruchtendrankmix toe te voegen aan een grote glazen pot of blender. Voeg water toe, sluit de container af en schud krachtig of meng tot het is opgelost.

Zet de spritzer in elkaar door de thee en de vruchtendrank in gelijke delen over een glas gevuld met ijs te gieten en af ​​te werken met frisdrank. Voeg een scheutje vers citroen- of limoensap toe voor additional gezondheidsvoordelen!

Geniet er meteen van of bewaar maximaal twee dagen in de koelkast.

Andere smaken van de Glowing Summer season Spritzer

Hetzelfde recept, verschillende fruitdrankmixen en theecombinaties voor eindeloos zomers nippen!

Vorige put up


Volgende bericht

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here