Home Voeding Dag 7: Pacific Sands Seashore Resort

Dag 7: Pacific Sands Seashore Resort

0
Dag 7: Pacific Sands Seashore Resort


Welkom op dag 7, onze laatste dag van Fraîche-vakantiecadeautjes! Final however zeker not least: de weggeefactie van vandaag is een ongelooflijk Couple’s Getaway-pakket van het iconische Pacific Sands Resort, ter waarde van $2000 CAD.

Dit epische strandresort ligt in Tofino BC op Vancouver Island, een plek waar we als gezin elk jaar naartoe reizen. Pacific Sands Seashore Resort heeft de meest verbluffende uitzichten, talloze voorzieningen, luxe accommodaties en ligt op een steenworp afstand van uw tenen in het zand en de oceaanmist die uw gezicht kust. Er staat je zoveel avontuur te wachten in Pacific Sands.

Bij Pacific Sands-strandresort, begint uw dag met oceaangolven voor de deur. Uw kamer met uitzicht op het strand of de oceaan biedt een zitplaats op de eerste rij met uitzicht op het grootste waterpark van de natuur, de Stille Oceaan. Maar het gaat niet alleen om het uitzicht. De geur van verse koffie leidt u naar ons strandcafé voor een ochtendophaalservice, zodat u klaar bent voor een dag vol avontuur. Of je nu de hele dag golven hebt gepakt of de paden hebt verkend, kom tot rust in de Scandinavische vatensauna’s van de Tuff Metropolis Sauna’s, heat op en koel vervolgens af met een duik in de oceaan (alle koude plunjers genoemd!). Terwijl de zon ondergaat, verzamel je rond vuurkorven aan de oceaan voor s’mores. Terwijl je wegdrijft naar het geluid van de oceaan, droom je ervan wakker te worden en het morgen allemaal opnieuw te doen. Deze plek is zo idyllisch! Ik ben zo benieuwd wie deze prijs wint.

Is het meest romantische uitje dat je ooit hebt gehoord? Dat denk ik zeker!

Doe mee en win een Beachfront Bliss: Couple’s Getaway-pakket. Geniet van 2 nachten in uw keuze uit Cox Bay of Sundown Level Signature Suites, $ 250 resorttegoed dat ter plaatse kan worden ingewisseld (bij Surfside Grill, The Seashore Shack Cafe, By The Sea Therapeutic massage & Bodywork, Tuff Metropolis Saunas, Surf Sister of Tofino Bike Co.) en een free of charge Romantiekpakket (inclusief mousserende wijn, chocolade, massagekaars, badzout + rozenblaadjes), allemaal ter waarde van CAD 2000.

* De winnaar is verantwoordelijk voor eigen vervoer naar Tofino * Kamerverblijven zijn onderhevig aan black-outdata van 20 juni tot 15 september en kunnen niet worden ingewisseld tijdens lange weekenden of feestdagen. Onder voorbehoud van beschikbaarheid. De prijs moet binnen 1 jaar na de sluitingsdatum van de wedstrijd worden ingewisseld. De prijs is exclusief huisdierentoeslagen, upgrades, pakketten of additional’s, tenzij anders vermeld. *De prijs kan niet worden ingewisseld voor contante waarde.

Dag 7: Pacifisch zand

Hartelijk dank aan Pacific Sands voor deze weggeefactie. Veel succes iedereen! xo

Fraîche Table Maaltijdplan: Het #1 maaltijdplan voor drukke gezinnen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here