Home Amusement Beyoncé bedankt ‘Renaissance’-supporters voor openingsweekend

Beyoncé bedankt ‘Renaissance’-supporters voor openingsweekend

0
Beyoncé bedankt ‘Renaissance’-supporters voor openingsweekend


Beyoncé zegende onlangs de innanet met een van haar langste Instagram-onderschriften. Het lange bericht onderstreepte haar dankbaarheid voor de steun die ‘Renaissance: A Movie By Beyoncé’ heeft gekregen.

Het succes van de movie is additional speciaal voor Beyoncé, aangezien de deadline strakker was dan de bodycon-looks die ze ons dit jaar op tournee serveerde!

VERWANT: Beyoncé begint haar ‘Renaissance’-wereldtournee in Zweden

“Ik ben AMC en elk teamlid dat zo exhausting aan deze movie heeft gewerkt zo dankbaar. Ik kan jullie allemaal niet genoeg bedanken voor jullie steun. Het was een van de moeilijkste dingen die ik ooit heb gedaan vanwege de korte doorlooptijd”, aldus Bey. “Ik heb praktisch geslapen tijdens de bewerkings-, kleur- en mixsessies. De race tegen de klok ging door om deze movie zo snel uit te brengen. Maar het was alle moeite zo waard. Ik ben overweldigd door de uitstorting van liefde uit mijn Hive.

Beyoncé zegt dat de mute-uitdagingen in de theaters haar ‘aan het lachen maken’

Queen Bey gaf haar followers de eer dat ze alles uit de kast hadden gehaald tijdens de première en additional vertoningen. Kijkers trokken op 1 december naar de AMC-theaters, uitgedost in platina-druppels en futuristische appears to be like – een voortzetting van een modetrend die met haar verbonden was recente tournee. Tickethouders hebben naar verluidt ook Beyoncé’s voortgezet virale mute-uitdaging.

@bowtobeauty

We hebben het opgegeten in het Orlando Disney Springs Theater 🤣😊 trots op ons #beyoncémovie #renaissancefilmbybeyonce #renaissancefilm #renaissancefilm #voorbij #mute-uitdaging

♬ origineel geluid – bowtobeauty

En als iemand het zich afvroeg: de zanger is dat wel zeker hier voor al deze ENERGIE! Ze moedigde haar Hive aan om het vol te houden en bedankte en verwelkomde nieuwe followers.

Zij schreef:

“En WAUW! Ik ben zo ontroerd en bemoedigd door de ongelooflijke recensies!!! Ik vind het geweldig om iedereen in de theaters gekleed in hun meest weelderige outfits te zien. De stomme uitdagingen gebeuren nog steeds, zelfs in het theater!! Jullie maken me kapot. Houd die energie alsjeblieft gaande. Ik kan niet wachten om te zien wat jullie nog meer doen 🙂 Ik vind het ook leuk om de positieve ervaringen te zien van mensen die niet mijn followers waren of mijn verhaal nog niet kenden. De mensen die geen interesse hadden om mijn reveals te zien, die nu een dieper begrip en respect hebben gekregen voor alles wat nodig is om een ​​RENAISSANCE-vrouw te zijn.

Nadat concertzalen in de VS en Europa uitverkocht waren, bevestigde Beyoncé dat er een permanente manier op komst was om de ervaring opnieuw te beleven. Start oktober onthulde ze de trailer van ‘Renaissance’.

Queen Bey viert de lofbetuigingen van haar movie

Volgens de ‘Alien Famous person’-kunstenaar is haar documentaire naar de prime van de filmhitlijsten in de VS geschoten en scoorde ze 100% op Rotte tomaten. Donderdagavond staat die rating op 97 procent.

Toch, op 3 december, AMC geschat dat ‘Renaissance: A Movie By Beyoncé’ volgens Billboard $ 21 miljoen opbracht tijdens het openingsweekend van de Noord-Amerikaanse kaartverkoop. De deels documentaire, deels concertfilm is naar verluidt de eerste keer dat een movie in het eerste weekend van december meer dan $20 miljoen heeft opgebracht sinds de launch van ‘The Final Samurai’ in 2003.

Deadline rapporteerde het uiteindelijke openingsnummer op $ 27,4 miljoen, inclusief $ 6,4 miljoen in buitenlandse bioscopen.

Bey bracht de movie op 1 december uit ter ere van haar oom Johnny, die overleden is en grotendeels de inspiratie is achter het nieuwste album van de zangeres. De datum markeert Wereldaidsdag.

“Ik ben erg trots dat we de movie op Wereldaidsdag hebben gelanceerd ter nagedachtenis aan mijn oom Johnny. Ik bid dat ik iets blijf maken dat jullie allemaal optilt, internet zoals jij mij blijft optillen. Hoewel ik vaak kritisch ben en het gevoel heb dat mijn kunst nooit af is, zwaait de slinger. Ik voel dankbaarheid. “We hebben het gedaan.” We hebben de nummer 1 movie van het land! En een 100 op Rotten Tomatoes. En dat komt door jou en jouw steun! Ik dank u nederig.”

Haar zelfverheerlijkende publish komt nadat haar moeder, Tina Lawson, terugklapte op kritiek op haar première-look. Sommige on-line gebruikers beschuldigden de zangeres ervan haar huid wit te wassen, en Mama Tina ging IN.

Kijk naar haar klap achter haar kleine meisje hieronder.

VERWANT: Tina Knowles verdedigt Beyoncé tegen claims dat de zangeres haar huid lichter heeft gemaaktLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here