Home Gezondheid Zelfgemaakte en doe-het-zelf-kerstcadeaus

Zelfgemaakte en doe-het-zelf-kerstcadeaus

0
Zelfgemaakte en doe-het-zelf-kerstcadeaus


Dit jaar heb ik besloten om het simpel, natuurlijk en duurzaam te houden met natuurlijke en doe-het-zelf-kerstcadeau-ideeën. Dat omvat een paar geselecteerde houten speelgoed voor de jongere kinderen die (hopelijk) generaties lang meegaan. Wij focussen ons ook meer over ervaringen dan materiële geschenken (voor het grootste deel).

Er zijn zoveel geweldige cadeau-opties voor zelfgemaakte zelfgemaakte cadeaus, en ik hoop dat anderen zullen overwegen om samen met mij op deze manier cadeaus te geven. Hieronder staan ​​een paar van mijn favoriete handgemaakte cadeau-ideeën en enkele suggesties voor enkele eenvoudige cadeaumanden. Of het nu onder de kerstboom is of als kousvuller, handgemaakte kerstcadeaus zijn een gemakkelijke manier om van je vrienden en familie te houden.

Inhoudsopgave(Verbergen)(Present)

Waarom DIY-kerstcadeaus maken?

De moderne samenleving wordt overal overspoeld met spullen. Er is ons verteld dat stapels speelgoed, sieraden en andere lekkernijen van de Kerstman de feestdagen bepalen. Doordachte cadeaus, zoals eenvoudige doe-het-zelfprojecten, besparen niet alleen geld, maar zijn ook een eenvoudige manier om Kerstmis specialer te maken.

En als je geen tijd hebt voor zelfgemaakte cadeaus, is dat niets om jezelf voor op te offeren. High quality time doorbrengen met dierbaren is het belangrijkste. Als je op zoek bent naar last-minute cadeaus om te kopen, kijk dan eens op mijn gids voor het geven van geschenken voor de hele familie. Ik heb ook een heleboel geweldige ideeën voor cadeaus voor vrouwen in dit bericht.

Ik heb een aantal zelfgemaakte kerstcadeau-ideeën onderverdeeld per kind persoon (grootouders, kinderen, mannen, enz.), zodat je gemakkelijk voor iedereen iets op je lijstje kunt vinden. Er zijn echter veel cross-overs en sommige doe-het-zelf-projecten in de ene categorie kunnen excellent zijn voor iemand anders op je lijst.

Kerst versiering

Terwijl u zelfgemaakte cadeaus maakt, kunt u ook uw eigen kerstversiering maken. Je kunt goedkope woondecoratie vinden in de plaatselijke kringloopwinkel of je eigen decoratie maken. Dit DIY-slinger is gemaakt van natuurlijke materialen zoals dennen, veenbessen en gedroogde sinaasappelen. Of probeer deze tutorial voor een jute slinger met lint en touw. Ik heb er ook een paar gemaakt jute kransen om onze voordeur te versieren.

En we mogen de kerstkaarten niet vergeten! Elk jaar koop ik de kinderen om voor bijpassende outfits voor onze kerstfoto die op onze jaarlijkse kerstkaarten staat. Als je een knutselaar bent, zijn een paar zelfgemaakte kerstkaarten ook een leuk extraatje.

Nu verder met de DIY-kerstcadeau-ideeën!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here