Home Sport Utah Jazz-coach noemt verlies van 50 punten ‘meesterwerk van de hond****’

Utah Jazz-coach noemt verlies van 50 punten ‘meesterwerk van de hond****’

0
Utah Jazz-coach noemt verlies van 50 punten ‘meesterwerk van de hond****’


Woensdagavond in Dallas vernietigden de Mavericks het bezoek Utah-Jazz door een eindscore van 147-97. Luka Doncic, dagen nadat hij voor het eerst vader werd, vierde dit op ongelooflijke wijze en scoorde de eerste triple-double van zijn carrière in de eerste helft, terwijl hij alleen al in de eerste helft 29 punten scoorde, samen met 10 rebounds en 10 assists. .

Volgens de Mavericks was dat het geval eerste 25 punten, triple-double in de eerste helft in de NBA-geschiedenis.

Doncic eindigde met 40 punten, 11 assists en 10 rebounds.

Het was zijn 60e triple-double in zijn carrière. duwde hem voorbij Larry Chicken en in het enige bezit van de negende plaats general op de carrièrelijst. Bovendien was het de hoogst scorende wedstrijd van de Mavericks dit seizoen, en deze kwam slechts twee punten tekort ten opzichte van hun hoogst scorende wedstrijd ooit in de reguliere regelgeving. Een behoorlijk speciale avond vanuit Dallas-perspectief.

Aan de andere kant was het echter niet zo bijzonder. Hoofdcoach Will Hardy uit Utah was nogal bot in zijn beoordeling. “Dat was een absoluut afschuwelijke prestatie”, zei hij Sterk na de wedstrijd. “Het leek alsof de Mavericks van start tot eind in een ander tempo bewogen dan wij.”

Maar daar stopte hij niet:

Dat is juist. Hij noemde het een ‘meesterwerk van hondenpoep’.

Wat, laten we eerlijk zijn, slechts een ongelooflijk wending van de zin. De combinatie van deze twee woorden is puur geniaal. En het gaat verder dan de standaard ‘coach-spraak’ die we vaak horen na wedstrijden, inclusief uitbarstingen zoals deze. Er was geen typisch ‘we moeten beter zijn aan beide kanten van de vloer’ of ‘de inspanning was er niet vanavond’ of ‘we zijn op weg naar Cincinnati’ of wat Invoice Belichick vanavond ook gaat zeggen als de Patriotten van New England worden weggeblazen door de Pittsburgh Steelers en officieel geëlimineerd uit de play-offs.

Nee, dit was duidelijk. Dit was eerlijk.

En het was een meesterwerk.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here